Inlägg från: AnnaAgaton |Visa alla inlägg
  • AnnaAgaton

    BIM Oktober 2019

    Varför tänker du så? Ni ville väl bli gravida iom ni försökt?


    snutt skrev 2019-10-17 09:51:46 följande:

    Jag vågade aldrig be någon lägga till mig i listan. Har trott att om jag så bara tänkte på bebis så jinxar jag allt å blir inte gravid... tog ut hormonspiral april. Vi har försökt med appar å stickor. Jag vet att det är kort tid så man borde inte klaga men jag var så inställd på att jag inte kunde bli gravid pga konisering plus ren jävla typisk otur med tanke på hur mitt liv varit. Nu idag på bim, som för övrigt känts hela veckan som om jag ska ha mens med ömma bröst å pms förra veckan å allt det där så.... ja jag ser två streck, tydligt!

    Till alla er andra som kämpar, all respekt för er och era känslor kring det hela. Jag önskar er alla ett plus även om jag nu själv sitter här med "va fan har vi gjort?"...


  • AnnaAgaton

    Ja herregud det är ett enormt ansvar! Dagen man får barn är det ju inte längre en själv som går först är ju barnet framför allt<3 och kärleken som kommer på köpet går ju inte att beskriva i ord den är helt otrolig! Sen vi fick vår dotter så minns man ju knappt hur livet var innan...

    Lycka till o stort grattis helgen framför er där det kan få sjunka in i lugn o ro!


    snutt skrev 2019-10-17 15:22:15 följande:

    Jo absolut... men man kan ändå få hjärtat i halsgropen någon sekund å tänka "shit, det är allvar nu"... tror det är nyttigt med att reagera för då tänker man ju verkligen till. Barn är för mig riktigt seriösa grejer... mannen var överlycklig när han kom hem så absolut är vi glada. Vi är nog båda två sånna som känner stort ansvar bara...


  • AnnaAgaton

    Önskar lycka till:)

    Jag tänkte testa på onsdag morgon ÄL+9 innan vi åker till Linköping för operation mest för att jag är så nyfiken och sådär.. sen väntar jag på mens om den inte kommer testar jag när vi kommer hem söndagen eller måndagen.. då är det BIM+2 typ ...


    hundenhubbe skrev 2019-10-18 08:10:07 följande:

    Beställt test och ska ta första på tisdag, äl +9, såg något senast på den dagen :D fortsätt ömma bröst, täppt i näsan, bubblig mage och frusen. Har läst att man kan få ömma bröst efter äl för att hormonet progrestoron ökar i kroppen men efter någon dag ska det släppa. Mina började ömma 3 dagar efter äl och blir som mer och mer. Borde ju släppa om de inte är något. Har aldrig ont såhär tidigt i vanliga fall så hoppas det är ett gott tecken :)


  • AnnaAgaton

    +12 är de ju många som plussar när de blir gravida:) jag är inställd på att det tar lång tid så jag vill testa innan vi åker mest för skoj skull har inte tänkt ta med mig några test sen så då blir de eft BIM .. så får ju packa med skydd för om mensen dyker upp..


    Ereya skrev 2019-10-18 10:56:50 följande:

    Jag testade idag på ÄL+9 och kunde inte se någonting, så ni gör det bra om ni väntar lite längre än så, för er skull <3 Jag ska vänta tre dagar nu och sen testa igen, fick superstarkt plus med vanligt CB på ÄL+14 första gången jag var gravid så ÄL+12 med testa tidigt borde visa om det är något!


  • AnnaAgaton

    Jodå!!:) min kompis 34 år blev gravid på första försöket och är nu i vecka 13 med tvillingar!!:) så visst går det:)


    Ereya skrev 2019-10-19 18:52:19 följande:

    Tack <3

    Ja, första barnet. Varit dokumenterat gravid två gånger tidigare, med mitt ex (vi var tsm nästan åtta år). En abort och ett missfall. Nu är jag och min sambo precis slutat med minipiller (september) så första försöket. Därför jag inte på riktigt tror på min kropp, man kan inte bli gravid på första försöket när man är 26. När jag var 19 blev jag det, men nu? :)


  • AnnaAgaton

    Vi är ju några som hade ÄL ,samtidigt nästan förra helgen... och tänker testa tisd-onsd lite tidigt men vem kan hålla sig lixom:) undrar bara om någon börjat känna något speciellt.. jag känner inget än (gjorde iof inte när min dotter blev ett pluss heller) men känt små små känningar nere i höger sida inte ens de kände jag förra månaden då var det totalt ?tyst? i nedre regionen... man börjar ju ändå hoppas liiiiiite att de kan va ?något?... går gärna runt o försöker känna av en massa:) men kul o prata lite om det..

  • AnnaAgaton

    Oj får verkligen hoppas på ett pluss!!! Iom du känner så mkt!!:) iom jag inte känner något så kommer jag nog inte bli så värst besviken om det inte är något.. på vårt andra försök prickade vi in ordentligt och jag kände så mkt konstigt med min kropp o va så säker.. så den gången kändes verkligen minuset som att jag INTE ville tro på det!!


    hundenhubbe skrev 2019-10-20 10:15:23 följande:

    Jag kan ana en skugga! Borde ju bli starkare om du tar på tisdag :) hoppas hoppas! Dom säger ju att man ska ta varannan dag för att se stegring :)Det tydligaste symtomet jag har är mina bröst! Ömmat sedan några dagar efter äl (brukar börja någon dag innan mens) och det har bara blivit mer och mer onda för varje dag. Nu känns dom tunga och mer ådror på och gör ont hela hela tiden! Typ aldrig haft såhär ont i dom. Sen harbjag mensvärk till och från, är dödstrött, gasig och fryser mer än vanligt. Äl +7 idag


  • AnnaAgaton

    Min app satte tillslut ut en ÄL dag fått några trianglar med tempen men bara för jag sovit lite längre dom dagarna... hur ser din kurva ut nu?


    Frassex skrev 2019-10-15 13:00:12 följande:

    Ja den skjuts ganska mycket i temp, kan bifoga grafen från förra graviditeten och nuvarande graf. Den nuvarande är ju dock knappt ifylld, min man var bortrest ett par dagar så blir svårt att få till att tempa när jag måste ta lillan om natten och ev sovit längre. Brukar försöka tempa 06.30 på morgonen men bland vaknar jag av mig själv en timme tidigare därav trianglarna. Vet att tempen är högre, ganska mycket på mig om jag vaknar senare och lägre om jag vaknar tidigare så försöker ställa klockan de dagar jag kan tempa.


  • AnnaAgaton

    Ser ju verkligen ut som den 13.. din kurva ser så jämn o fin ut:) jäkla studsande på min men blev glad när den satte ut röd linje iaf:) jag ska oxå smygtesta på onsdag kan knappt hålla mig nu men förstår ju att de ä helt onödigt att göra det nu:/


    Frassex skrev 2019-10-20 13:04:37 följande:

    Glömde ju bilden!


  • AnnaAgaton

    Haha!! Ja vilken jäkla cirkel av väntan vi alla lever i!!!


    Frassex skrev 2019-10-20 14:30:34 följande:

    Ja det är ju så, förhoppningsvis går veckan fort så vi snart får ett svar, denna väntan är så dryg tycker jag, jag har svårt att tänka på annat. Det är ioförsig väntan mest hela tiden, antingen på ett pluss eller mens sen väntan på att kunna börja med äl test och invänta äl och sen väntan igen på pluss eller mens, haha ond cirkel. Jag håller tummarna att vi får ett pluss under veckans slut!


Svar på tråden BIM Oktober 2019