Inlägg från: Jsv17 |Visa alla inlägg
  • Jsv17

    Svaga tester och färgade flytningar

    Den erfarenheten jag har av blodblandade flytningar test som går upp och ner var ett utomkvedshavandeskap. Det var exakt så, svagt positivt, lite starkare, svagare, starkare igen och flytningar med färg (bruna, rosa) behöver ju absolut inte vara så för dig. Jag hade inte alls ont eller alla de andra symptomen man ?ska? ha på ett utomkveds, jag bara visste (fråga inte hur men fick den känslan nästan direkt) och tvingade till mig en undersökning och visst man hittade inget i min livmoder och blodproverna ökade men inte som en frisk graviditet utan mkt långsammare och gick lite upp och ner det tog 1,5v men till sist hittade de den i min högra äggledare som jag kunde rädda genom att det upptäcktes så tidigt att jag kunde behandlas med cellgifter istället för op. Så när tester går upp och ner och man småblöder då säger jag alltid numer att man ska åka och kolla direkt!

    Jag vill dock tillägga att jag testade svagt positivt ganska länge och småblödde även när jag väntade min son, och han är en frisk 1,5åring idag så det behöver inte vara varken X eller missfall heller, håller tummarna för det<3


    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    Jenkan123 skrev 2019-10-04 16:52:27 följande:

    Tack för svar... BIM+12 och extremt sparsamma svagt brun/beigefärgade flytningar är allt som händer här. Ingen smärta.

    Jag har funderat på utomkveds men vet inte hur jag ska lyckas få en undersökning av detta utan smärta och blod.


    Ökar testerna något eller inget alls? Mina ökade med extremt långsamt (för långsamt.) Tyvärr har jag lärt mig att man måste ljuga och säga att man har magsmärtor också, jag var ärlig på akuten och fick riva upp himmel och jord för en kontroll, och när jag hade rätt så blev det alldeles tyst där inne. Vill man inte bråka på akuten, så kontakta privat gynekolog där du blir kontrollerad.
    Pojke 9-12-17
Svar på tråden Svaga tester och färgade flytningar