• Alex1992

    Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet

    Clemmentina skrev 2020-08-03 22:09:18 följande:

    Det har jag också hört om progynon men det behöver ju verkligen inte bero på det. Tror inte att det skulle användas om risken för missfall var mycket större. Jag svarar jättebra på Letrozole (ätit en tablett varje cykel i 7 månader och fick ägglossning varje månad) så skulle vilja testa det men får se vad läkaren säger. Ringde du idag? Hur ser planen framåt ut?


    Vad skönt att de funkar, då kommer ni nog köra på de nästa gång :). Jag har fått tid för vul 14/8 sedan bestäms datum för återföring beroende på hur slemhinnan ser ut :) längtar!!
  • Alex1992
    AndraSladdis skrev 2020-08-05 18:28:02 följande:

    Hej,

    Fick veta svaret i kväll och tyvärr var det inte bra utan barnet har trisomi 18. Det är inte oväntat, men sorgligt. Jag gråter, men är ändå lugn. Vi kommer att göra abort så fort som möjligt, det blir i vecka 16-17. Då tar det säkert två månader innan man kan fortsätta försöka bli gravid. Jag vet inte i dagsläget om vi väljer IVF, ÄD eller en kombination av dessa. 


    Nejjjj :( vad ledsen man blir för er skull!! Ni kommer klara detta, jag önskar er all lycka <3 ta hand om er, kram!
  • Alex1992
    Lione skrev 2020-08-27 19:48:59 följande:

    Okej, jag börjar tro att det kanske inte är Ovitrellen som spökar.. vågar inte hoppas helt än. Men vad tror ni? Översta från två dagar sen, och understa från i kväll.


    Jag tror absolut du är gravid! Testen borde inte bli starkare och nu har det gått så pass många dagar du tog Ovitrellen :D
  • Alex1992
    GlitterLina skrev 2020-08-28 12:21:52 följande:

    Hej alla. Snart ska det bli våran 2andra insättning.

    Jag började med Provera för några dagar sedan så väntar på att mensen ska komma igång så att jag kan ta Letrozol :)

    Hur räknar man? Om embryot klarar upptiningen. Vilken vecka räknar man om man plussar med en 5 dagars blastocyst?

    Kom ej ihåg


    Kul att ni är igång! Jag plussade på andra fet och fick redan positivt test på ruvardag 4 :) så jag kom fram till att man är gravid 2+5 när man plussar med blastocyst! Själv är jag nu på ruvardag 7 och får ökningar på testerna. Hoppas verkligen att det är vår tur denna gången!!!
  • Alex1992
    GlitterLina skrev 2020-08-31 12:09:05 följande:

    Ni som tagit Provera. Fick ni några biverkningar? Jag har tagit 7 tabletter av 10 & har sån huvudvärk var å varannan dag. Har problem me migrän då å då, så kanske har lättare för att få huvudvärk..

    Är det nån som vart med om att mensen ej kommit igång alls med Provera?

    Om mensen kommer igång innan man ätit 10 tabletter, ska man ändå fortsätta ta dem?


    Jag har också haft huvudvärk när jag tagit provera men inte alla gånger och det är helt normalt! Jag har vart med EN gång att mensen inte dök upp...fick göra vul och slemhinnan behövde inte blöda då slemhinnan va tunn. I vanliga fall får jag den alltid dag 10-13. Spännande att det närmar sig nu, håller tummarna!
  • Alex1992

    Ni som har tagit progynon och lutinus vid fet, när slutade ni efter positiv gravtest?

    När ni slutade gjorde ni det på en gång eller sänkte dosen och sen slutade?

  • Alex1992
    Dhalia skrev 2020-09-01 08:12:49 följande:

    För mig blir det sista dagen idag med lutinus vilket känns vääääldigt läskigt. Jag plussade ju förra onsdag precis och fick ta 6 dagar till efter plus. Sammanlagt är det 3x21 tabletter som gått åt. 3ggr per dag. Skulle inte trappa ner heller. Dem sa att nu har kroppens egen produktion kommit igång och det extra gör tydligen ingen mer nytta. Jag tänkte ta ett till grav test onsdag morogn bara för att se att det blir starkare. I söndags var det starkare än när jag plussade. Jag har fler paket hemma från förra IVF plus att jag fick ännu fler paket från en kollega som inte behövde mer.


    Okej :) blir nog bra! De kanske beror på om man har gjort färsk eller stimulerad fet med egen ägglossning som avgör längden.

    Jag gjorde en stimulerad fet utan egen ägglossning så min kropp behöver nog mer stöd för att det ska hålla i sig, tror ja ska ta mina fram till vecka 10 :) jag går också på Livio, i Göteborg så nöjd med dom!

    Jag har upplevt mensvärk sedan igår 4+1 som kommer och går och ibland att det strålar, är det livmodern som växer? Är så orolig för missfall igen...vet att jag inte kan göra något men jag vill detta så mycket och vill inte gå igenom skiten igen. Denna gången känns mer på riktigt, alla tester är super starka och har flera symptom så har verkligen stora förhoppningar!
  • Alex1992

    Ni som har plussat, har ni fått tid för ultraljud? Jag är bokad 24/9, så nervös, rädd men även lycklig! Om allt går bra så är jag då v 7+4. Blev väldigt glad att mannen får följa med :)

  • Alex1992
    Dhalia skrev 2020-09-04 15:28:12 följande:

    Vi har tid den 16 sep. Blir i v7+2 om allt går som det ska :) är också jättenervös såå orolig att den ska ha stannat :( känner ingen illamående alls hittills..


    Jaaa! Vi får bara hoppas på de bästa!! Vad har du för symptom ? Illamående kanske kommer senare eller inte alls, vet flera här som inte haft så mycket symptom och att allt har gått bra :D. Mina symptom är kissa ofta, trött, halsbränna då o då, ömma och större bröst, lite känningar i mage/ljumske då o då :)
  • Alex1992
    Trädet91 skrev 2020-09-04 19:07:15 följande:

    Jag är också bokad 24/9! Kommer att vara i v.9+3 då, känns lite sent i och med att det blir 2v efter dig. Vi får hoppas på att 24/9 är en riktig turdag! :) Vi får behandlingen på Sahlgrenska och där får partner inte följa med, var gör du din behandling?


    Häftigt att vi har samma dag, vi hoppas verkligen det är turdag! Jag går på Livio Göteborg och där får inte heller partner följa med. Men bor i Jönköping så får gå på alla vanliga kontroller här och partner får följa med :)
Svar på tråden Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet