• crayrs

    Orosanmälan: Min ex sambos barn ljuger om att jag slagit honom

    Barn kan manipulera och hitta på så mycket onödigt.

    Du ska ha is i magen och samla dig. Låt inte oro och stress tömma dig på energi.

    Socialen har barn psykologer som kan syna lögner. Så oroa dig inte för det. Vad det gäller partnern måste du jobba självständigt och agera som om allt skulle vara över och börja planera för ett liv på egen hand. Detta visar på styrka och målmedvetenhet. Mannen förväntas ha koll och ta tag i saker. Låt henne söka kontakt och oroa dig inte för vad som kommer hända och jaga information och grubbla dig till sömn.

    Fokusera på ordning i din tillvaro och se till att själv få stöd. Tänk på dig själv och stärk dig själv.

    Svårt skriva ner allt. Skicka PM vid behov

  • crayrs
    1706blomgren skrev 2019-11-19 13:54:25 följande:

    Tack.

    Jo jag vet väl egentligen allt det där och strävar mot exakt det.

    Det blir bara så dubbelt sjukt jobbigt när man ska hantera barnets löger, separation och ett ex som visar sidor man inte trodde existerade hos en normal person.


    Många gånger jag har fått höra just det att ens partner plötsligt förändras och tycker och tänker på ett helt annat sätt. Det är ett väldigt vanligt fenomen.

    När det inträffar saker i en relation eller annan senario där myndigheter blir inblandad och det blir fokus på just familjen och dom som har blivit anklagad eller anmäld för nånting... Så händer det att kvinnan förflyttar sig och distanserar sig från den som är anklagad och vill inte kännas vid problemet och det som anmälts. Därför får du denna plötsliga händelse och den dåliga stöden.

    Det är rädslan av att vara medskyldig till nånting, vilket är väldigt minimalt och för att rädda sitt ansikte. Nästan så att hon tror att det kommer skrivas om händelsen i Aftonbladet.

    Social tjänsten har sett denna typ av händelser flera gånger och förstår det. Det är viktigt att du förstår hur oro och rädsla kan förändra en persons agerande och hur dom tar till flykt.

    Det är inte för att du har gjort nåt fel. Eller missat nånting.

    Hon är helt enkelt rädd för att anklagas och få skuld för saker hon med. Och håller sig på sonens sida och ja det blir som det blivit.

    Från en annans synvinkel så har hon svikit dig när hon borde stöttat och underlättat det hela genom att delta och aktivt jobba emot anklagelserna och anmälan.

    Regel nr 1. Gäller alla pappor. Låt aldrig kvinnan använda barnen som vapen.

    Ser ni tendenser till detta markera direkt och koppla in juridisk ombud. Och lämna förhållandet.

    Vi är känslo varelser och vill alltid Fixa allt och hoppas och ger tid och även styrs mycket av just barnen vi har skaffat med partnern. Och vill alltid vara en man och först det rätta!

    Ibland ska En man tyst och kortfattad lägga fram det som känns fel och markera tydligt.

    Funkar det inte? Packa allt och lämna.

    Och kommer bara tillbaka när det finns samförstånd och vettigt gemensamt lösning och vilja att rädda och bevara familj liv tillsammans från båda.
  • crayrs
    1706blomgren skrev 2019-11-19 13:54:25 följande:

    Tack.

    Jo jag vet väl egentligen allt det där och strävar mot exakt det.

    Det blir bara så dubbelt sjukt jobbigt när man ska hantera barnets löger, separation och ett ex som visar sidor man inte trodde existerade hos en normal person.


    Känner du att du behöver hjälp med att veta exakt hur du ska göra? Kontakta en bra familj advokat. Solna advokatbyrå. Kostnadsfri rådgivning
  • crayrs
    1706blomgren skrev 2019-11-26 13:13:49 följande:

    Tack ska du ha! Du har hjälpt mig se saker på ett annat sätt.


    You are welcome.
Svar på tråden Orosanmälan: Min ex sambos barn ljuger om att jag slagit honom