Inlägg från: Anonym (Kvinna86) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna86)

    Nygift och otrogen

    Anonym (Kvinna31) skrev 2020-01-15 17:05:30 följande:
    Om han nu ångrar allt så tycker jag att han ska tala om för era familjer vad han gjort och stå för det hämska han gjort mot sin familj. Då ska han kunna stå för sina saker som han gjort. Att hon är olika i sitt beteende kan mycket väl vara att hon är sårad efter att han sagt saker. Eller att han ena stunden skriver snällt med henne och när du är i närheten så är han otrevlig. Du kommer aldrig kunna ha koll på honom dygnet runt, vart han än är. Det finns alltid en möjlighet för honom att att vara otrogen. Hade han älskat dig när ni gift er så hade det aldrig lockat honom till någon annan så tidigt i äktenskap. Jag tror han ångrade äktenskapet. Och nu är han kvar för att han är rädd att sanningen kommer fram och att förlora sin dotter och betala massa underhåll. Det är lätt märker du väl att manipulera dig och vara ledsen och sen när du gått på det så gör han det igen. Hur vet du att han inte har sjukdomar? Som han sen sprider till dig.
    Varför ska vi berätta? vad tjänar det till? mer en flera personer som både dömer honom och mig och som kommer granska oss framöver? 

    Jag tror han genuint aldrig vill ha med honom att göra igen för att hon påminner om vad han var på väg att riskera och också för att hon gamblade med hans liv och funderade på att behålla barnet. Jag känner min man och det han känner för henne nu är äckel. 
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Respektlös) skrev 2020-01-15 18:57:10 följande:

    Han är ju enbart ångerfull för att han blev påkommen, annars hade han säkerligen fortsatt. Han har ingen som helst respekt för dig. Nu vet han att han kan göra varsomhelst och du ändå stannar kvar. Klart han skyller allt på den andra kvinnan och kallar henne för allt möjligt och att det var hon som var drivande. Knappast! Han säger det du vill höra för att det är bekvämt med dig och han vill inte stå med skammen och behövda förklara för folk vad han gjort. Du är tyvärr lurad och har blivit hans dörrmatta. Har du minsta självbevarelsedrift lämnar du honom bums. Han älskar inte dig; ingen som älskar och respekterar sin parter är otrogen, än mindre direkt efter sitt eget bröllop. Du kommer aldrig kunna lita på honom. Det kommer alltid ligga och gnaga. Gör dig själv en tjänst och hitta en snäll och trogen man


    Nej jag tror ångesten kom innan och att det nästan var en lättnad för honom när det kom fram. Det är inget han sagt men nästan så det verkar. Han är ju ingen ond människa.. 

    Men ja jag kan vara lurad. Jag VILL tro på honom men vet också vissa saker som är konstigt. Han hade planerat att träffa några nyfunna vänner från gymmet (henne inkluderad) den veckan jag kom på honom men då ställde han självklart in och har inte träffat henne igen. 

    Jag tror faktiskt han är beredd att viga sitt liv åt att få mig att lita på honom igen just för att han inte vill förlora mig. 
  • Anonym (Kvinna86)
    Fjäril kär skrev 2020-01-15 19:14:35 följande:
    Kärleken kommer svalna när du slutar försvara honom och inser exakt vad han gjort. Inte bara en gång utan flera och dessutom FORTSÄTTER att ha kontakt med henne.

    Herregud, han fortsätter ju att förnedra dig i och med att han fortfarande har kontakt med henne och läser hennes meddelande mitt framför näsan på dig.

    Varför tror du att han tycker hennes meddelande är så viktigt? Givetvis för att han vill dölja sanningen. Hon har gissningsvis mer saker att berätta för dig som han inte vill ska komma fram. Han är mer rädd om henne och sig själv än dig..

    Jag tror inte det, jag tror vi har en chans. Det är ju egentligen hon som har haft kontakt med honom. Han har svarat när det gällde aborten, att få bekräftat att hon gjort den osv inget mer och det ville ju jag också ha bekräftat. 


     


    Jag tror inte han tycker dom är viktiga, det är snarare jag. Han vill glömma henne och att hon står för. Jag däremot tror hon inte kunde ta ett nej från honom och nu försöker förstöra för oss. 

  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Linda) skrev 2020-01-15 19:18:59 följande:
    Du tycker alltså att du förtjänar en otrogen man? Har du så låga tankar om dig själv att du inte har någon självkänsla?

    Och gissa vem som förstört din självkänsla?

    Kanske är det just detta som är pudelns kärna? Att du dras med taskigt självförtroende och dålig självkänsla att det därmed var ganska enkelt för honom att vara otrogen för att han visste redan då att du aldrig skulle lämna honom?
    Så kanske det är. Men sedan vi träffades (han är 4 år äldre och vi träffades när jag var 19) så har jag sett upp till honom. Han är välutbildad och smart, bra på att uttrycka sig och kan ibland nästan prata över mig. Jag själv har ett bra jobb och högskoleexamen men känner mig ibland liten med honom. Samtidigt så är det ju det med honom som attraherar mig...

    Enligt henne hade han sagt där och då att om hon skulle berätta för mig så kommer han ändå bli förlåten...
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Respektlös) skrev 2020-01-15 19:54:13 följande:

    35 sidor och ingen håller med dig. Nej, jag tror det är omöjligt att älska någon och göra en så fruktansvärd grej som han gjorde mot dig, inte bara en utan FLERA gånger. Vakna upp ur din dvala och inse vad de är för en man du gift dig med. Inte en chans på jorden att han kommer vara dig trogen. När man är så naiv och blåögd som du är, blir jag nästan arg. Sluta vara ett hjälplöst våp och ta ta i din situation och skilj dig. Du kommer ALDRIG kunna lita på honom!


    Men varför skulle han vara otrogen igen?? Det går ju faktiskt att lära av sina misstag. En gång otrogen alltid otrogen är ju en myt. Varför kan man inte tro på att någon kan ångra sig enormt och ha lärt sig hur fruktansvärt sårande det var både för honom och mig??
  • Anonym (Kvinna86)
    Fjäril kär skrev 2020-01-15 20:03:56 följande:

    BINGO!

    Det där ska du läsa om och om igen. Baklänges och framlänges. Vecka ut och vecka in.

    Börjar du kanske äntligen fatta? Han har lurat dig från början till slut. Han VISSTE exakt vad han gjorde. Och han VISSTE exakt att han skulle komma undan med det.

    BAM!


    1. Det är hon som säger och hon vill som sagt att vi ska skiljas. Jag vet inte om jag tror det.

    2. Är det en så dålig egenskap att faktiskt lita på den man älskar?
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Kvinna31) skrev 2020-01-15 21:54:48 följande:

    Att vara ärlig utåt och kunna ta allt dom säger är att stå upp för det man gjort och ta saker för vad det är. Och inte gömma sig. Jag tycker du borde ha mer empati för den andra kvinnan som fick genomgå en abort. Det är bland det värsta som finns


    Men det skadar ju även mig och vår dotter! Jag vet ju att folk även kommer döma mig. Och vad tjänar det till? Vi vill ju gå vidare då behöver inte folk veta om det, en annan sak om vi skildes.

    Nej jag har ingen empati medför henne, hon visste vad hon gav sig in på och vad hon tog för risker. Jag är glad att hon gjorde abort så jag slipper henne.
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Det är inte HON, det är HAN) skrev 2020-01-15 22:17:58 följande:

    Du behöver sluta fokusera på HENNE. Hade det inte varit HON hade han doppat i nån annan. Det enda som är speciellt med henne är att hon var/är tillgänglig och det smickrar honom. Vilken hyfsat attraktiv och tillgänglig tjej som helst hade kunnat vara hon.

    Tror du verkligen att hon försöker förstöra för er? Jag tror att du har alldeles för höga tankar om din man. Det är ganska osannolikt att någon han knullat några gånger, gjort gravid och betett sig enormt grisigt mot, samtidigt som hon mycket väl vet att han inte alls går att lita på (han är ju otrogen) skulle vara minsta lilla smula intresserad. Han låter ju inte som ett kap direkt. Förstår att ni har en historia och du älskar honom, det är svårt att sluta. Men för alla andra låter han som ett bottennapp. Eventuellt är hon intresserad av att straffa honom. Skulle inte tro att du för en sekund finns i hennes tankar.


    Nej. Jag tror inte hon var ett random ligg, jag tror dom under en tid byggde upp känslor och attraktion för varandra. Idag vet han att känslorna var fejk.

    Ja jag tror hon försöker förstöra, hon hittar hela tiden kryphål att nässla sig in. Jag vill inte fokusera på henne utan på oss. För att vi ska kunna gå vidare måste hon ju försvinna ur våra liv för hela min familjs skull.

    Hon kanske är arg för att jag fick honom och intf hon?

    Förstår att han låter som ett bottenskrap men för oss som känner honom är han ju mycket mer än sin otrohet...
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (his) skrev 2020-01-15 23:30:41 följande:

    Jag tillhör dem som tror man kan lära sig av sina misstag och att myten du beskriver är just en myt. Att kunna förlåta ett otrohetssvek är en helt annan sak.


    Precis! Tack! Det är ju sveket som redan skett som är det svåra. Går det att få tillbaka tilliten? Kan det bli lika bra eller t.o.m. bättre än innan? Varför skedde det? Hur länge ska jag kämpa. Osv.
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Narcoffer) skrev 2020-01-15 23:36:51 följande:

    Jag ska berätta en historia för dig. Den handlar om en man och en kvinna som planerade bröllop. De gifte sig och kvinnan var lycklig. Mannen var nöjd med att gifta sig, men han var sugen på en annan kvinna. Han bokade rum på ett hotell, träffade kvinnan, hade sex utan skydd, för om hon blev gravid var det verkligen inte hans problem. Att han riskerade könssjukdomar tänkte han inte ens på.

    Hans nyblivna fru avslöjade affären. Vad skulle han göra? Nu hade han ju redan legat med den andra kvinnan och hon var inte så speciell som han trodde. Det vore faktiskt enklare och bättre för hans del om han stannade hos sin fru. Bättre för hans rykte om inte annat. Men den andra kvinnan försökte förstöra hans liv genom att bli med barn och dessutom fundera på att behålla barnet? Hur vågade hon??? Fattade hon inte att det var hans liv som var viktigt och inte hennes eller babyns??? Han tvingade henne till abort och tyckte hon var äcklig och motbjudande som ens funderat på att föda barnet.

    Hans fru förlät honom och lade skulden på den andra kvinnan, för hennes man var ju egentligen god och kärleksfull och det var inte hans fel att han träffat en galen kvinna som tvingat honom till oskyddat sex.

    Hur tycker du den historian låter? Alla vi som läser det du skriver, uppfattar historian på det sättet.


    Han tvingade henne aldrig till abort men gjorde klart att han inte ville ha något med henne och barnet att göra, att hans fokus var på hans riktiga familj. Det är ju ett val för mig.

    Jag försvarar inte hans otrohet, det var det absolut värsta han kunde göra. Konsekvenserna har blivit sorg och smärta.

    Ja jag hör hur det låter. Han låter inte som en drömprins direkt... men hans ånger framkommer inte i berättelsen. Rädslan att förlora mig och vår dotter. Skammen. Kärleken..
Svar på tråden Nygift och otrogen