Inlägg från: Anonym (Kvinna86) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna86)

    Nygift och otrogen

    Anonym (haha) skrev 2020-01-12 08:20:28 följande:

    Självklart spelar omständigheterna roll. Ett engångsligg efter många års äktenskap är för de flesta lättare att komma över än flera planerade träffar en kort tid efter att man gift sig. Gör man sådant när man är nygift och verkligen borde vara lycklig i sitt förhållande är det uppenbart att det är något allvarligt fel på ens känslor som är svårt att reparera.


    Jag vet.. jag vet att du har rätt men försöker blunda för det. Vi skulle vara i vår lyckligaste tid i livet. Nygifta och planerade ett till barn och hade börjat kolla hus och då ligger han med henne, skriver med henne, tänker på henne!! Vem gör så?? Jag känner honom utan och innan och trodde aldrig han var kapabel att svika mig så..
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Nej) skrev 2020-01-12 08:34:25 följande:

    Ja. För samma dag som ni lovade varandra trohet så var det en annan kvinna han längtade efter. Han stod och ljög iskallt för dig när han gav sina löften.

    Även om ni ska hålla ihop så bör ni skilja er. Under er bröllopsdag så var han hos någon annan i tanken.


    Hade vi inte gift oss hade jag nog lämnat. Men nu, det är så förnedrande. Jag är så blåst som stod framför familj och vänner och hade min lyckligaste dag men samma dag hade dom kontakt. Hur kunde jag inget märka? Och jag vill inte ha Sveriges kortaste äktenskap på cvt, det får mig att vilja försöka igen..
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Hallå) skrev 2020-01-12 09:50:05 följande:

    Tror du han klarar av att ha en kvinna för resten av livet? Tänker eftersom detta inte var en engångsgrej utan mer en affär, så är han kanske inte typen som klarar leva med en person


    Det tror jag. Jag tror helt ärligt inte han förstod vad han höll på med innan det var försent och jag tror inte han kommer sätta dig i en liknande situation igen..
  • Anonym (Kvinna86)
    Fjäril kär skrev 2020-01-12 10:43:56 följande:

    Ja omständigheterna spelar roll. Det finns grader i helvetet..

    Ett hastigt snedsteg på fyllan på krogen eller ett snedhångel på firmafesten går att förlåta för de flesta. Shit happens.

    Men aldrig en planerad otrohetsaffär när man är nygift, som resulterar i graviditet. Då har man sjunkit så lågt som man bara kan. Det är höjden av förnedring.

    Att förlåta en otrohet i sig kan gå som sådant. Men det handlar ju mer om det långa loppet och vad som händer under tiden man läker, OM man läker.


    Jag vet. Du skriver väldigt många kloka saker. Jag är inte så bakom flötet som jag verkar. Men känslan och förnuftet har liksom ett tredje världskrig i mig..

    Så är det såklart. Han kunde fått barn 10 månader efter vårt bröllop, det är så förnedrande och det är ju förhör jag inte vill berätta för någon. Jag räckte inte till...

    Jag tror många stannar efter en otrohet men att de år senare förstår att det inte funkade men att de inledningsvis resonerade som mig i början. Mer barn, nytt boende, bröllop etc för det blir så intensivt typ och man vill komma över direkt. Min rädsla är att det blir så för mig också...
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (?) skrev 2020-01-12 10:54:40 följande:

    Det finns väl kanske en möjlighet att han inte kommer att vara otrogen igen, det vet vi ju faktiskt inte. Du skriver att han ångrar ihjäl sig, det kan naturligtvis vara så.

    Men det som blir svårt och som de allra flesta inte kan, det är att komma vidare i förhållandet. Jag tror inte en sekund på att du kommer få bort taggen. Bara alla dina bortförklaringar, ursäkter och strutsbeteendet tyder ju på att du inte VILL se sveket. Du klamrar dig fast vid en dröm, en dröm som nu har blivit en mardröm. Du kan stanna med honom och tro att ni kommer att få det bra, men taggen kommer ALDRIG att lossna, inte hur mycket du än försöker övertyga dig själv.


    Hur kommer man vidare i förhållandet då? Det måste ju finnas mer tips än äktenskapsrådgivare (det går vi på)? Jag önskar nästan otrohet var olagligt, att han skulle begått ett brott...

    Så vad borde jag gjort annorlunda menar du? Jag tolkar det som att du kritiserar mitt sätt att hantera hans otrohet. Finns det något annat sätt som varit rätt än att lämna? Eller vad borde jag gjort menar du? (Genuin fråga).

    Ja han var min dröm, är min dröm. Och någonstans nu verkar han älska mig mer än någonsin pga ånger. Nej taggen kommer nog aldrig lossna men jag kanske kan lära mig att leva med den och den havsbad bara blir till en liten sticka om några månader?
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Kvinna31) skrev 2020-01-12 15:08:42 följande:

    Spelar ingen roll hur på hon var det är han som hade familj att ta hänsyn till. Han ljuger ju för dig. Han åkte och träffade henne. Du vet heller inte vad han sagt till henne, vilka löften hon fått som gjorde att hon blev gravid från början. Dom kanske haft längre förhållande än du någonsin kommer att få reda på.


    Jag vet, jag bara önskar det inte vore sant. Jag tror dock han är ärlig när han säger hur många gånger dom setts och haft sex. Hon verkar vilja förstöra mellan oss och därför tror har hon ljuger. Men hon säger att han sagt att han övervägt att lämna mig och det tror jag på.. det är så konstigt. Min man är fantastisk, fin, omtänksam och smart. Personen som har gjort det här kan inte vara han, det känns som om jag skriver om någon helt annan...
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Kvinna31) skrev 2020-01-12 15:13:28 följande:

    Om han inte förstod att han var otrogen när han la sig i sängen med henne. Så är han ännu värre. Om det var din dotter som träffade en man som gjort så och sårat hennes hjärta så djupt vad hade du sagt så? Jag tror att enda anledningen till att din familj inte vet något är att dom skulle frågasätta varför du är kvar hos en man med hans beteende


    Han förstod väl men kanske försökte intala sig att det inre var så fel, jag vet inte. Jag kan helt ärligt inte förstå hur han resonerat utan hans jävla kåthet tog över och uppenbarligen var hon så himla sexig att han hellre låg med henne än mig när han var kåt.

    Sant. Jag hade sagt åt henne att lämna och stöttat henne i det. Det är kanske därför vi inte sagt nåt, för det blir verklighet då. Mina vänners åsikter om min man kommer förändras och jag vet inte om jag klarar det.. han är ju trots allt pappan till det finaste jag har.
  • Anonym (Kvinna86)

    Vill bara säga till er alla att jag är väldigt tacksam för era åsikter. Eftersom jag inte vågar (?) prata med vänner har det här blivit en viktig tråd för mig. Tack!

  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Kvinna31) skrev 2020-01-12 15:30:18 följande:

    Min äldsta dotter avskyr sin pappa då han fortsatte såra mig och hon blev stor nog nu att förstå hur illa jag mått. Jag önskar att jag lämnat tidigare så hon vill umgås med sin pappa. Varför vill du vara med en man som inte haft sin familj som sitt viktigaste i livet?

    Jag tror inte du ska ta för lätt på det kvinnan säger mycket hon säger att han sagt kan vara sant. Det är ju han som ljugit från början


    Så tråkigt att läsa. Min man är 100% fantastisk med vår dotter, den bästa pappan jag kunnat ge henne. Hon är hans allt. Om du bara blivit sårad som jag än gång och var ganska säker på att det inte sker igen (han har ju heller inte mått bra av det här och vill väl inte må så igen) hade du resonerar annorlunda då?

    Jag vet att jag tar för lätt på det (även om hon verkar lite halvt galen) men jag VILL ju tro på honom och någonstans kanske jag inte behöver veta om allt för att skydda mig själv? Hans lögn kan bli min sanning
  • Anonym (Kvinna86)
    Sarah889 skrev 2020-01-12 15:33:28 följande:

    Men.... snälla... rara... du... SLUTA FÖRSVARA ÄCKLET! Du får dig själv att framstå som helt jävla kokobäng. För jag antar att din "man" är normalbegåvad? För sättet du beskriver honom på får en osökt att tro att mannen ifråga har ett begåvningshandikapp.


    Vad tycker du jag ska göra då?

    Så klart han är men jag vill bara förstå varför han gjort som han gjort, försöker förstå hans resonemang. Otrohet kan inte automatiskt innebära att mitt liv slås i spillror, JAG förtjänar inte det
Svar på tråden Nygift och otrogen