Inlägg från: Anonym (Nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej)

    Nygift och otrogen

    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-02 18:52:45 följande:
    Säkert. Enligt henne har han sagt mycket privat om mig, om vårt liv och sexliv och också klankat ner på mitt jobb, på min allmänbildning, mina vänner osv. Han hade sagt att han ville lämna mig men att det inte gick för vi hade barn enligt henne. Han nekar till det...
    Vem tror du på? 
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-02 19:38:20 följande:
    Båda. Jag tror han sagt saker om mig, varit nedlåtande om vårt sexliv osv sen tror jag att hon nu använder det för att såra mig och därmed också överdriver..

    Han har valt att frivilligt förnedrat dig på det grövsta tänkbara sätt enbart för sin egna njutnings skull. Men du tror inte när älskarinnan säger att han sagt förnedrande saker till henne om dig?


    och blir sur när hon kallar dig naiv.

    Lyssna på henne. Hon behöver inte överdriva. Du vet själv vad han gjort i handling. 

  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-02 19:37:09 följande:
    Ja vissa saker vet jag ju han sagt för det är inget hon kunnat gissa sig till men då säger han att det är förvrängt eller taget ur sitt sammanhang... och jag fattar ju att det är så han gjort, han har ju inte bara legat med henne utan haft en nära relation med henne. Ibland önskar jag han hade valt henne och inte kämpat för mig...

    Han har inte fått kämpa för dig. Du hatar ju till och med hans älskarinna och vill vinna över henne. Du tittar på hus och vill ha fler barn med honom. Det är DU som kämpar hårdast för ert förhålland. Det är du som förnedrar dig själv och mår skit enbart för att få behålla honom. 


     

  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-03 16:31:47 följande:

    Nej såklart... det var både spänningen och att hon var hon. Om man nu utgår ifrån att det faktiskt är första gången han var otrogen fick ju just hon honom att rubba sig och utmana allt han har. Hon var ju speciell för honom.

    Sen har ju jag nåt honom aldrig kommer få, hans barn/livet med honom. Vi har ett liv ihop och hon var bara en älskarinna som nu blivit lämnad och vill hämnas.

    Ja min självkänsla har fått sig en rejäl törn. Jag har alltid känt att jag inte riktigt utmanar/förtjänar honom. Han är 5 år äldre, högre utbildad, allmänbildad, omtyckt av alla osv. Min kompis resonerade ju likadant när jag berättade. Men jag också alltid känt mig som nummer ett, som det viktigaste k hans liv. Jag hade aldrig ens kunnat drömma om att han skulle vara otrogen.


    Hon är inte bara en älskarinna som blev lämnad. Hon är en älskarinnan som blev prioriterad framför dig många gånger, en kvinna som burit hans barn och en kvinna som han ansåg vara mer värd än ett helt liv med dig (under en period).

    Att få barn med honom kan bevisligen vem som helst.

    Det är du som fått nitlotten. Du förlorade. Det är du som lever med honom och din dotter som måste ser er relation. Hon har alla chanser till en lycklig familj och lycklig relation.

    Du måste förstå att du blir förloraren om du stannar!

    Du har försökt i snart ett år. Det är mer än tillräckligt.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-03 23:41:26 följande:

    Jo... och hon kunde bli mamma till hans barn, det är sjukt. Det är riktigt jävla sjukt att vårt barn skulle haft ett syskon nu.

    Men OM man utgår ifrån det han säger att han aldrig gjort det tidigare, verkligen ångrar sig, inte vill ha med henne och göra, älskar mig och vill leva med mig och kommer inte göra det igen kan han då inte vara värd en andra chans? Då måste det ju finnas en ärlig chans att det blir bra?

    Som jag sagt innan kanske på nåt sätt hon är limmet som håller han och mig ihop lite. Men samtidigt är det ju att hon hela tiden gör sig påmind som gör att vi inte får en ärlig chans att gå vidare.

    Han smsade för någon timme sen att hon hört av sig igen och ville prata om aborten. Det är så surrealistiskt.


    Du ber honom att inte kontakta dig om annat än barnet. Sedan ansar han dig om henne. Jävla respektlösa svin! Han skriver så enbart för att du ska bli svartsjuk, ringa upp honom och låta honom komma hem.

    Han respekterar dig lika lite nu som när han var otrogen och kommer aldrig förändras.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-04 19:58:28 följande:

    För att jag vill veta det. Skulle det sedan komma fram att hon hört av sig och han inte sagt något skulle det veta katastrof. Jag vill att han ska vara 100% ärlig med mig om allt som händer på den fronten.

    Jag vet inte. hon tycker väl inte han dragit sitt strå i stacken vad det gäller aborten..jag VET att han inte vill ha med henne att göra, hon påminner ju också honom om hans misslyckande. Polisanmäla vad?


    Så jag gissar att han är hemma igen nu?
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-05 12:40:32 följande:

    Nej men hon är typ besatt av honom. Hör av sig massor och vägrar släppa det som var. Han har tydligt markerat att han inte vill ha nåt med henne att göra och att han tycker illa om henne men hon hittar ändå kryphål... dom har inte träffats sen hon fick reda på att hon var gravid men ändå håller hon på. Som att hon gett sig fan på att förstöra mellan oss..


    Det är du som är besatt. Du klamrar dig fast vid en man som förnedrat dig och ljugit.

    Din man har tydligt markerat för dig (genom handling) att han aldrig menade sina äktenskapslöften. Din make har extremt tydligt markerat att han inte älskar dig det minsta. Ändå hittar du kryphål för att hålla kvar honom.

    Till henne har han tydligt bevisat att hon gick före 10 års förhållande, äktenskap och hans familj.

    Vem är det som gör bort sig och inte kan fatta en hint?
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-06 16:33:35 följande:

    Men om det faktiskt är sanning i att det bara skett med henne de gångerna han säger, att han verkligen ångrar sig och kommer göra allt för att bli förlåten och få tillbaka min tillit kan han då inte vara värd ett försök?


    Han hade flera chanser att välja dig men valde henne. I flera månader ljög han för dig, varje dag. Han var kär i henne och planerade otrohet på er bröllopsdag. Han valde alltid henne när han hade ett val. Han valde aldrig dig. I flera månader var han ärlig mot bara henne och ljög för alla andra. Han valde först när han fick välja mellan henne eller skammen av att alla skulle få veta vad han gjort.

    Det har inte bara skett några få gånger.. Det är inte ens hans sanning.

    Han valde henne varje gång han hade en chans.
  • Anonym (Nej)

    Jag tror jag vet varför du inte lämnar. Du vet att han blir ett par med henne så fort han blir fri. Och du vill inte att hon vinner. Du lever hellre i ett falsk äktenskap än låter henne få honom.

  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-07 11:17:15 följande:

    ja så är det så klart i teorin men i praktiken innebär det att jag kommer förlora min dotters halva uppväxt, ge upp framtidsplaner och antagligen också en del av min umgängeskrets..

    Men jag har också landat i att jag inte kan vara kvar, att det kommer äta upp mig inifrån. Det för mig är en sorg och den processen börjar nu..


    Fast han pappainstinkt och ansvarskänsla är ju obefintliga så chansen är liten att han vill dela barnets boende.

    Dina framtidsplaner just nu är att bli förnedrad och lurad resten av livet. Om du lämnar så blir din framtidsplan kanske en kärleksfull och hälsosam relation?
Svar på tråden Nygift och otrogen