Inlägg från: Anonym (Kvinna86) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna86)

    Nygift och otrogen

    Ms anybody skrev 2023-05-08 09:58:35 följande:

    Jag förlät min sambo efter att jag hade kommit på att han var otrogen. Precis som du hittade jag konversationerna i hans mobil. Jag konfronterade och han grät och ångrade sig djupt och bad mig att ge honom en chans till för detta är inte personen han vill vara mm. Jag funderade i några veckor och valde att förlåta honom. Jag älskar ju honom. Allting var bra vi gifte oss men 1,5 år efter vi hade gift oss så satt jag hans mobil på laddning en kväll och skärmen lyste upp. Han hade glömt stänga ner en konversation med en tjej på hans utbildning. Japp mycket riktigt han var otrogen igen. Jag blev rasande vi bråkade. Så vad tror du?
    Nu säger inte jag att alla är lika dana även om det ökända citatet 'Once a Cheater, Always a Cheater. Bruka stämma bra. Men din man låg med samma tjejen flera gånger så det måste ha funnits känslor där för henne gissar jag  Så du känner din man bäst. Jag trodde jag kände min men nej. Tror du att han kommer att hålla sig till dig? Eller kommer han att börja prata med henne igen i smyg om nåt år? Jag har i allafall lärt mig min läxa. Once a Cheater Always a Cheater. :/


    Jag vet, men nånstans tror man väl att den man älskar är annorlunda. Jag betvivlar inte att min man älskar mig och ångrade sig men hon gav honom nåt jag inte verkar kunna ge och sätter igång någon "eld" hos honom jag inte verkar kunna tända. Jag vet att han ångrar sig även nu men man borde lärt sig efter allt som varit och tänkt ett steg längre. Vem skriver till sin älskarinna efter 4 år att han saknar henne?? Jag beklagar att höra om din historia. 

    Upplevde nästan att när vi bestämt oss att fortsätta så blev det en nytändning, vi hade ju verkligen rannsakat vårt förhållande, bestämt att vi ville vara med varandra och ville knappt släppa varandra. Nu vet jag dock inte...
  • Anonym (Kvinna86)
    molly50 skrev 2023-05-08 21:56:15 följande:
    Men varför har han då kontaktat henne igen?
    Vad har han skrivit till henne?
    Jag hade nog ärligt talat inte gett honom någon mer chans om han inte kunnat släppa taget om henne efter alla år.

     


    jag vet inte. Jag vet helt ärligt inte hon av alla. Det hade fan varit bättre med en ny. Att han vänder sig till henne - och dessutom skriver att han saknar henne- måste ju innebära att han faktiskt åtminstone tänker på henne fortfarande. Sen är jag tacksam att berättade det för mig direkt dagen efter. Också glad att hon inte gjort en grej av det. Just nu vet jag inte helt vad nästa steg är. Det är ju inte bra mellan oss, samtidigt så är ekonomin som den är (även om vi båda har stabil inkomst) men vi bor i en storstad etc. 

  • Anonym (Kvinna86)
    molly50 skrev 2023-05-08 22:00:57 följande:
    Ja,varför henne? Och kanske röra upp hennes känslor igen också.
    Han borde ha kommit till dig pch pratat och berättat hur han känner istället för att kontakta henne. 

     


    precis. För första gången känner jag att jag tycker lite synd om henne. Vet inte var hon är i sitt liv men kan inte vara kul för henne att hon efter flera år vill bekräfta honom. 


    jag håller med dig. Samtidigt känns det som om det är det enda vi gör.. pratar pratar och pratar. Försöker pussla vardagslivet. Men inte han då som saknar gamla knull?

  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Linda) skrev 2023-05-08 23:45:21 följande:
    Ledsen att säga det men det var ju precis detta jag och många andra påpekade, att ta kontakt med henne/nån annan är ju helt enkelt hans sätt att hantera tuffare perioder och kriser. Ni krisande då, han mötte henne.. Ni krisade nu - han vände sig till henne. 
    Han kommer att upprepa detta igen och igen. Han ägnar sig åt verklighetsflykt istället för att ta tag i krisen. 
    Dessutom vet han ju denna gången hur "lätt" det är att hitta nån som vill boostar hans ego lite. Och hans ånger?.. Tja den väger ganska lätt. Han avslöjade sig själv istället för risken att hon gör det till dig....

    Ja, jag vet. Tyvärr. Någonstans så tror/hoppades jag på att hans ånger var genuin. Jag tror kanske den var det men mest ångest över att slippa hantera konsekvenserna och få sitt liv uppslitet. Nu har vi vänner som gått isär så kanske skrämmer det inte honom längre. Jag tror han älskar mig, men jag kan helt enkelt inte ge den bekräftelsen och passionen hon gav. 


    som du skriver är det lätt att kämpa när allt står på spel men när vi fallit tillbaka i gamla mönster lockade spänningen honom. Otroligt elakt mot våra barn. Anser inte att han varit otrogen nu men han har sårat mig. Dock ett framsteg att han berättade det den här gången? och skönt att hon inte gav honom det han sökte. 

  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Hallå) skrev 2023-05-09 06:49:05 följande:

    Tar hon emot honom när han skriver igen? El har hon gått vidare? 


    jag tror nästan du behöver räkna med att antingen leva med en man som har behov av en annan vid sidan av el lämna honom. Han kommer inte ändra sig. 

    en kompis till mig tog beslutet att acceptera en annan kvinna vid sidan av för hon orkade inte längre tjafsa om den andra kvinnan. Det var ändå med henne mannen valde att leva med. den andra kvinnan träffas han bara med kanske en gång i månaden och det är tom oklart om de ligger el bara umgås. det har blivit bättre sen hon bara accepterade det 


    Nej eller hon skrev att hon önskar att han ska vara lycklig men inte på bekostnad av henne. Sen skrev hon att hon hade varit kär i honom och han inte kan nyttja det typ. Men tror det rörde upp saker hos henne. 


    ja, det är där jag också är. Funderar på vad jag någonstans är okej med. Att vi är en familj men han har en ?sidohobby? och jag accepterar det eller om det är att förnedra sig själv och gå miste om kärlek. Jag känner mig tom och utmattad. 

  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Hallå) skrev 2023-05-10 19:07:20 följande:

    jag Tror jag skrivit det tidigare att han kan lida av Madonna hora syndromet vilket flera män gör 

    han älskar dig Och vill leva vardagen med dig men ha fest och passion med någon annan 

    det är väl kanske inte att förnedra sig själv om alla tre är med på det tänker jag. men klart folk utifrån tycker ju ofta sånt är ?konstigt? 

    i min väns fall har hon insett att hon tycker hennes man blivit gladare och bättre pappa sedan tjejkompisen accepterats av henne. han tjatar inte längre på henne om att de måste festa ligga osv 


    Ja.. dom har skrivit lite mer med varandra (mest hon och han svarat) men hon skrev till honom att hon trodde han längtade efter passion och begär mer en henne och han frågade henne vad han skulle göra åt det. Nu har han blockat henne och jag tror det mer handlade om att bli bekräftad än att vara med henne men kanske ska jag låta honom flörta med folk och så har vi ändå vår kärlek ihop på nåt sätt... jag vet faktiskt inte. 
  • Anonym (Kvinna86)
    Fjäril kär skrev 2023-05-10 20:10:15 följande:

    Jag var en av dom som i början av tråden påpekade att man har inte facit på otroheten förrän några år senare då det är först då man vet om allt var äkta och om det var värt det. 

    Nu har ni ännu en gång hamnat i den vardag och ännu en tuff period som gjorde att han valde att vara otrogen förra gången. Nu är han där igen. Det är alltså så här han fungerar i kriser och i tråkig vardag. Han kommer att fortsätta. 

    Är det så att han saknar något i ert förhållande så får han/ni nånstans besluta er för att antingen på nåt sätt försöka hitta det eller helt enkelt gå isär. 

    Och helt krasst...du stannade förra gången och han fick knappt några konsekvenser så han är ganska säker på att vad han än gör så kommer du stanna. 


    Ja jag minns dig, du hade flera kloka inlägg. Jag vet egentligen inte vad jag känner, han har ju de facto inte varit otrogen nu men däremot dragit igång något som jag trodde var överspelat och dessutom med samma person. Är det något speciellt med just henne och dom två eller tog han henne för hon var enklast? Kommer han fortsätta med henne eller någon ny? Jag hade typ önskat att det vore någon annan han skrivit att han saknade, inte henne. 


    Jag vet, och jag kommer antagligen stanna nu men mest för fasaden inte för att det finns något att bygga på i vårt förhållande. Jag älskar honom nog inte på samma sätt längre. När allt skedde första gången så ville jag heller inte att hon skulle få honom typ och det var förnedrande. Jag tycker vi gått igenom allt i terapin men tydligen inte...

  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Maria) skrev 2023-05-10 19:26:54 följande:
    Men vadå skönt att hon inte gav honom?

    Så ditt välmående ska alltså hänga på vad en annan kvinna gör, och inte vad din man gör? Det är väl ändå han val som borde räknas här men du bryr sig inte så länge han blir nobbad av kvinnor han vill närma sig?
    Nej så klart inte, och nu har hon ju också sagt att hon saknade honom men då backade han och blockade henne igen. Är nog jobbigare att han drar igång saker igen snarare än själva smset, jag tror inte han saknar henne på riktigt. Men nu skulle han kunna få henne igen och då vill han inte ha henne...
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Hm) skrev 2023-05-15 17:57:33 följande:

    Men du var ju så säker på att han aldrig skulle kontakta honom igen? 


    jo det var jag, och på nåt konstigt sätt är jag säker på att han inte kommer göra det nu igen heller efter den här omgången. Vet inte hur jag kan lita på honom men det gör jag konstigt nog..
  • Anonym (Kvinna86)
    molly50 skrev 2023-05-22 21:18:54 följande:
    Men varför vill du hålla fasaden uppe om du inte längre älskar honom på samma sätt?
    Ni kanske båda skulle ha möjlighet att träffa någon som kompletterar er bättre om ni gick skilda vägar?
    Anonym (Kvinna86) skrev 2023-05-22 20:19:02 följande:
    jo det var jag, och på nåt konstigt sätt är jag säker på att han inte kommer göra det nu igen heller efter den här omgången. Vet inte hur jag kan lita på honom men det gör jag konstigt nog..
    Och om han gör om det igen? Hur många chanser ska han få?

     


    men jag älskar ju honom, jag har ju också investerat så mycket i vårt liv tillsammans och jag vill inte kasta bort det. Vi har ju ett fungerande och egentligen bra liv, förutom att han vill knulla en annan kvinna då. Jag tycker ju inte han varit otrogen nu men det drog upp många onödiga sår och jag förstår inte varför han gör det?

Svar på tråden Nygift och otrogen