Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
  • Russin112

    Letrozol, PCO

    MiniNin skrev 2020-10-14 11:14:53 följande:
    Små steg! :) Vad är planen för dig nu?

    ja men precis :) Letrozol igen, men tänker köra 4 tabletter sista dagen för att ge det en liten skjuts (eget bevåg) 


    Hur går det för dig?

  • Russin112
    Anonym1Ha skrev 2020-10-14 09:17:51 följande:
    Ja man kan bli glad av att kroppen sköter sig också! Tråkigt men nu får du ny chans igen <3

    Ovitrelle + 12 här BIM -4. Känner ingenting så det är bara att vänta. Jag brukar inte testa innan BIM, får se om jag kan hålla mig denna gången också...

    ja :)


    Vad spännande! hoppas verkligen det tar sig för dig denna gång <3

  • Russin112
    MiniNin skrev 2020-10-14 18:52:05 följande:
    Blir det tredje försöket för er nu? Med ägglossning alltså?

    Vi är på tredje försöket nu. Är på CD14, stimuleringsdag 11. Igår var jag på första VULet som visade en treskiktad slemhinna och en liten fin äggblåsa på 14 mm. Så lika fin progression som de två tidigare cyklarna. Ska på VUL 2 nu på fredag och förhoppningsvis blir det Ovitrelle i helgen :) Vi hoppas nu på tredje gången gillt!

    Ja precis, jag har hitintills ätit letrozol 6 gånger och fått 2 ägglossningar. :)


    Vad kul att höra att det fortsätter att fungera för er! Nu får det bara se till att bli en bebis också! känns som att vi har fokuserat på att bara få ägglossning så länge att man nästan har glömt målet, att få ett barn! Önskar er lycka till idag!

  • Russin112
    MiniNin skrev 2020-10-16 15:10:07 följande:

    Russin112, är det inte dags för en lista? Skönt att uppdatera vart vi befinner oss i processen, nu när vi är så många här. Även ni som är gravida kan uppdatera! :)

    MiniNin: Tredje försöket med Menopur. Ovitrelle 16/10. Graviditetstest 2/11.


    GRATTIS TILL FINA BLÅSAN! hoppas de är er lyckoblåsa nu :D<3


     


    MiniNin: Tredje försöket med Menopur. Ovitrelle 16/10 Graviditettest 2/11


    Russin 112: Letrozol Tripplados. Vul på CD10, 23/10.

  • Russin112

    Idag börja jag mixa lite med min letrozoldosering... har kört 3 tabletter 1:a och 2:a dagen men idag tog jag 4 tabletter... tänker ta 3 imorgon och sedan 4 sista dagen. Kanske är helt galet att hålla på såhär men är så rädd att ingen blåsa ska växa till sig. Hellre fler än ingen

  • Russin112
    akalei skrev 2020-10-19 19:26:26 följande:

    Hej alla! Följer med spänning hur det går för alla här inne och hoppas på fler plus snart! Nu är det många spännande nedräkningar :) :)

    En uppdatering från mig, går in i vecka 10 (9+0) på onsdag och det verkar gå bra än så länge, peppar peppar. Mår mycket bättre än sist, äter Postafen mot illamåendet och det hjälper faktiskt ganska bra så kan fungera någorlunda vilket är skönt. Har precis börjat nytt jobb som håller mig sysselsatt så jag har inte så mycket tid och energi att tänka och oroa mig, vilket är bra för min del :D

    Har inte fått tid för KUB än vilket känns lite flummigt, men frågade min BM om det och hon sade att vi skulle boka in det på nästa besök (som är den 30/10), så det blir väl bestämt sedan antar jag.


    Kul att höra att du mår bättre! <3


     

  • Russin112
    CairoCarro skrev 2020-10-23 00:07:33 följande:

    Hej på er, 


    Jag vill gärna vara med här i tråden. Jag har följt andra trådar innan men känner att det nog ger mig mer med en tråd där andra har liknande problem som en själv. Jag har ett mf i bagaget och fick förra veckan höra att jag nog har PCOS (har blödningar men har haft några cykler utan ägglossning, högt testosteron/DHEA och en väldigt hög äggreserv). Senaste läkaren var dock inte inriktad på reproduktiv endikronologi så jag gjorde inget ultraljud där (har dock hört förr att jag har "lite cystor" på äggstockarna). Nästa vecka ska jag få träffa en specialist på reproduktiv endikronologi och förmodligen börja med Letrozol (eventuellt i kombo med Clomid) och spruta. Kanske borde vänta med att skriva tills dess :) Men jag räknar verkligen ner dagarna nu och kan inte vänta längre på att få börja processen känner jag.. Vill bara sätta igång! (och jag bor inte i Sverige så jag skriver ofta på lite knasiga tider).. Ta hand om er! 


    Välkommen hit! Beklagar ditt missfall <3 var det länge sen? Har ni försökt länge? 


    Förstår att du är superspänd! väntan är banne mig olidlig... Hoppas Letrozol fungerar bra för dig! Clomid är jag inte insatt i, har läst lite på amerikanska forum om det, som jag förstod de så är det ungefär som letrozol? 


    Hur fungerar det med kostnader för er när ni bor utomlands? :( Att även behöva tänka på det ekonomiska är något jag är fruktansvärt tacksam över att vi slipper i Sverige! 

  • Russin112

    Idag var jag på vul på cd 10 och det var inget ägg som var moget:/ ska tillbaka på måndag och hoppas på tillväxt då:)

  • Russin112
    CairoCarro skrev 2020-10-23 16:29:32 följande:
    Tack :) Det var i juli, när vi hade försökt några månader. Det var väldigt tidigt dock, i typ vecka 6-7. Vi har försökt sedan i våras, och när jag blev gravid och månaden efter så funkade ägglossningen normalt, men sedan har jag haft några månader utan ägglossning. Har även varit utan preventivmedel i 5 år och kört på "slarviga säkra perioder" utan att råka bli gravid, så.. nåt är ju off. 

    Ja precis, de verkar vara ganska lika, vet att denna läkaren sagt att studier visat att en kombo kan funka bra för kvinnor med PCOS, men min PCOS verkar ju vara ganska mild så jag behöver förmodligen inget extremt.. men vem vet! Man kan ju reagera hur som helst. Jag fick precis en mensliknande blödning så jag hoppas att jag inte behöver vänta till efter nästa gång för att börja med kuren.. kan ju ta lång tid :/ Har ni testat AMH, och vad låg det på isf? Mitt var högre än "normalt" men vet inte riktigt vad som är vanligt för PCOS, läser så mkt olika hela tiden. 

    Jo, det funkar okej som tur är. Bor i USA och har en försäkring via min arbetsplats som gör att jag får allt gratis, så det är en väldig tur då sjukvårdssystemet här är helt knäppt annars.. 

    Hur länge har du försökt? Funkar det bra med Letrozol för dig nu? 
     Okej okej. Jag fick mitt missfall lika tidigt (vecka 6) och fy fan, inget jag önskar någon...

    Då har ni inte försökt allt för länge (även fast det känns som en evighet) och med en graviditet i bagaget så bådar det ju gott för er! Något jag har börjar reflektera kring sedan jag började försöka bli gravid är hur säker egentligen säkra perioder är, jag menar när vi får stimulerande så blir vi ombedda att ha sex 2 gånger på äl-dagen och flera gånger efter och innan... Så mycket som ska matcha för att man skall bli gravid! Eller ja, säkra för oss utan stabil ägglossning iaf... 

    Min pco skall inte heller vara så extrem utan rätt mild, hade lite förhöjd amh men osäker på siffror. Vi har försökt med hjälp sedan februari, började direkt med letrozol men har endast fått två ägglossningar sedan dess (varav en graviditet). Jag kör nu 8,5-10 mg letrozol. 
Svar på tråden Letrozol, PCO