Inlägg från: amandakollb |Visa alla inlägg
  • amandakollb

    Letrozol, PCO

    Anonym1Ha skrev 2020-09-07 08:26:42 följande:

    Hej igen i tråden! Kort rapport från mig :)

    Fortfarande ingen graviditet här men gjorde en skrapning och tog bort en polyp i livmodern i början av denna månaden. Behövde inte vänta nånting utan vi är inne på letrozol kur nr 6, ägglossning har varit, gjorde inget VUL denna månaden så ingen ovitrelle, så nu är det bara å vänta 14dagar och se. Fått ny energi nu efter att polypen försvann iaf. Blir det inget nu blir det ställningstagande till IVF nästa månad. Nu håller vi tummarna!!!


    välkommen tillbaka! kul med uppdatering :) håller alla tummar för att detta ska va er månad!! :) 
  • amandakollb
    MiniNin skrev 2020-09-07 23:19:14 följande:

    Välkommen tillbaka, Anonym1Ha! Håller precis som alla andra också tummarna för dig!

    amandakollb - imorrn är det ju KUB! Ser fram emot att höra uppdatering från dig och kanske till och med få se någon ultraljudsbild!? Lycka till i alla fall!


    jaaa kub idag, är lite nervös! kl 14. jag köpte en doppler förra veckan (där man kan höra bebisens hjärtljud) och har använt den varje dag nu för att höra hjärtljuden så är betydligt lugnare nu än tidigare iaf. jag uppdaterar efteråt! :) 

    hur går det med sprutorna för dig? inte så länge kvar till ultraljudet på fredag, spännande att höra hur de växt! :) 
  • amandakollb
    MiniNin skrev 2020-09-08 11:21:17 följande:

    Spännande! :)

    Med sprutorna går det bra. Hämtade ut lite extra igår samt Ovitrelle som också blivit utskrivet så känns som det inte är långt kvar nu. Hoppas såklart på att det hänt lite mer nu på fredag än sist, att den lite högre dosen gör susen!


    Perfekt, skönt med ovitrelle med! Det tror jag, håller alla tummarna för fin blåsa på fredag :D

    Nu har jag varit på kub och allt såg jättefint ut! Fick jättelåg risk för kromosomavvikelser och den sprattlade jättemycket. Nu ska jag äntligen börja inse att det kanske kommer bli en bebis ändå <3

  • amandakollb
    akalei skrev 2020-09-08 21:47:59 följande:
    Å vad fint, grattis till så bra resultat!
    Anonym1Ha skrev 2020-09-08 22:06:35 följande:
    Åh va härligt!! Pepp i överflöd, härligt Amanda!! <3
    MiniNin skrev 2020-09-08 23:06:08 följande:
    Men åh! <3 Så innerligt glad för er skull! Goals liksom ;) Så fin bild ni fick på bebisen. Nu är det bara att njuta och börja förbereda för det nya livet <3

    tack så mycket <3 åååh nu hoppas jag så innerligt på fler plus här inne!

  • amandakollb
    MiniNin skrev 2020-09-11 16:52:11 följande:

    Hallå!

    Idag visade mitt första ultraljud denna cykel två blåsor som var precis på gränsen till 10 mm båda två. Fin slemhinna på ca 7 mm. Så fortsätter på samma dos av Menopur, ca 94IE och ultraljud två är på tisdag 15/9 :) Trevlig helg på er!


    Åh det låter ju lovande!! Spännande på tisdag och se hur mycket de växt :) ha en fin helg!
  • amandakollb
    akalei skrev 2020-09-11 20:21:08 följande:

    Låter som en bra början! Hoppas du mår bra och får fina resultat på tisdag :)

    Jag är på BIM-2 tror jag, försöker hålla mig sysselsatt så att tiden inte ska gå så långsamt.

    Ha en skön helg :)


    Inte länge kvar till bim nu! När tänkte du testa? Har du några symtom?:)
  • amandakollb
    akalei skrev 2020-09-12 14:43:34 följande:

    Nää, iiiih. Det är ju så att man blir knäpp, går och letar minsta lilla förnimmelse. Men jag har verkligen noll symptom. Jag tänkte försöka hålla mig till onsdag med att testa eftersom flera av er har sagt att man ska testa först på Otrivelle+16. Men om det inte har blivit nåt så lär ju mensen komma innan dess.


    Jag hade inte heller några symtom förens någon dag innan bim då jag fick vanlig mensvärk! Så hoppet är inte ute :D det låter bra, så spännande :) du får uppdatera oss om mensen kommer eller om du hinner testa!
  • amandakollb
    akalei skrev 2020-09-16 06:59:51 följande:
    Hörni jag tror fasen att jag har plussat?!?!?! Känns helt sjukt?!?!? Vill typ gå och köpa tio test till för att se att jag inte testat fel?! Men tänker att jag ska testa varje dag några dagar till och se att det stegras och så.

    Känns helt jäkla overkligt. Och nu börjar ju oron för allt som kan gå fel men ska verkligen försöka ta en dag i taget och glädjas också!
    men whattt, så himla himla kul!!! stort grattis :D måste kännas helt magiskt! jag fortsatte att testa varannan dag när jag plussade för att se att det steg! åh hur känns de? :D har du några symtom?
  • amandakollb
    MiniNin skrev 2020-09-15 15:52:38 följande:

    Hej!

    Idag var jag på VUL nummer två och till skillnad från sist hade det hänt väldigt mycket! I fredags var det två blåsor som var precis på gränsen till 10 mm och idag var det två blåsor på 12 mm och en på hela 16 mm! Blev helt tagen på sängen och glömde bort att ställa mina frågor jag förberett. Så glad!

    På vårt första försök visade sista VULet en blåsa på 16 mm och då fortsatte jag ta Menopur fram tills Ovitrelle två dagar efter. Tanken är densamma denna gång men för säkerhets skull så ska jag in på ett VUL till på torsdag 17/9 för att se hur stor den större blåsan blivit innan Ovitrelle och bara dubbelkolla de mindre blåsorna. Känns superbra!

    Vi skulle ligga ikväll i alla fall, utifall att den större blåsan får för sig att växa med raketfart och hinner släppa innan torsdag. Andra försöket, here we (soon) go!


    vad härligt att höra :D fint resultat!! skönt att få komma in en sista gång också och kolla hur det ser ut imorgon=) då kanske det blir ovitrelle imorgon?! 
Svar på tråden Letrozol, PCO