Inlägg från: FuckGoggleAskMe |Visa alla inlägg
  • FuckGoggleAskMe

    Förhållningssätt till partners tidigare barn och kostnader

    Jag tycker att det beror på dina inkomster. Du borde svälja merkostnader för större boende pga package deal dvs far och son. Om du tjänar en del mindre än mannen, får du ju naturligtvis omförhandla och betala mindre av mat och driftskostnader, men om det inte är fallet, borde du vilja bjuda dina barns bror på lite mat tycker jag. Vill du inte det ... ja då har du ju fortfarande rätt att ändra dig om fördelningen av kostnader. Själv betalade jag glatt alla kostnader (100%!) för min bonusson, på den tiden det begav sig, men jag hade ju gott och väl råd. Han bodde med oss mestadels varje helg plus en del lov.

  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (D) skrev 2020-05-07 22:52:09 följande:

    Tack för din åsikt! Vi tjänar ungefär lika, så där kommer vi inte att jämka. Och jag har ju köpt det faktum att driftskostnaderna är högre på grund av paketdealen. Återstår nu att se om fajten ska tas angående matkostnaderna. :)


    Ok, så du vill inte, helt enkelt. Det räcker ju som orsak, för du har inga krav på dig att betala för någon annans barn. Säg bara att du inte betalar längre, man har rätt att ångra sig. Säg gärna till killen också att du inte har lust längre att betala mat för någon som inte drar sitt strå till stacken i hemmet. Fråga om han själv skulle ha betalat i en liknande situation. Antagligen inte. Killen förstår nog detta bättre än pappan.
Svar på tråden Förhållningssätt till partners tidigare barn och kostnader