Inlägg från: pyssel |Visa alla inlägg
  • pyssel

    Okej att som f.d klient börja jobba på det boendet denne har bott i?

    Koncentration skrev 2020-05-09 22:45:15 följande:

    Okej. Jag tänkte att jag hade erfarenhet, samt livserfarenhet och därför en stor fördel. Men jag hade en misstanke på att det skulle vara så lustigt.


    Jag tror att efter flera års utbildning har både tiden och din egen utveckling gett dig ett annat perspektiv på varför din önskan att jobba just där var så stor. Kanske vill du fortfarande men dina känslor och motiv är annorlunda än nu och det spelar då liten roll att du själv bodde där för flera år sedan. Eller, troligast, du vill jobba någon annanstans.
    I don't explain myself to idiots, I'm not the fuckface whisperer
  • pyssel
    Koncentration skrev 2020-05-10 08:02:57 följande:

    Frågeställningen är mer om det skulle vara något problem/konstigt att man skulle anställa en f.d klient. Inte mina känslor om att ha längta tillbaks. Jag har en ambition, men det kan alltid vara bra att ha reservplaner. Så jag vill bara se om det finns fler reservplaner som kan vara passande för mig.

    Med tanken på min livserfarenhet + erfarenhet på boendet så ser jag det som stor fördel, men det kanske inte andra gör? Och istället kanske det finns en princip sak eller något som känner stopp för f.d klienter att få anställning.


    Jag tolkade det inte som att du längtade tillbaka utan att du vill tillföra egen erfarenhet och har ambitioner för hur ett sådant boende kan och bör fungera. Vilket kan bli problematiskt för dig. Men jag kanske misstolkar dig, du har kanske helt andra motiv för att vilja jobba just där.
    I don't explain myself to idiots, I'm not the fuckface whisperer
  • pyssel
    Koncentration skrev 2020-05-10 10:50:58 följande:

    Ja, du misstolkade. Som jag skrev innan, jag har livserfarenhet och erfarenhet på sådan verksamhet. Inkl, har jag ambitioner om att jobba inom socialt arbete. Så om jag inte skulle få min plan A jobb, så känns det bra att ha reservplaner. Jag har dessutom erfarenhet. Så jag skulle nog tillföra positiva saker.


    Så jag misstolkade att du har ambitioner att utveckla just det boendet med din egen erfarenhet av detsamma? Eller att du tyckte de var utmärkta där och vill "ge något tillbaka"? Eller enda boendet i stan och det är målgruppen du finner intressant?

    Vilka skäl för just det boendet? Det är relevant för att försöka ge dig ett bra svar på ursprungsfrågan.
    I don't explain myself to idiots, I'm not the fuckface whisperer
Svar på tråden Okej att som f.d klient börja jobba på det boendet denne har bott i?