Inlägg från: Anonym (Liknande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Liknande)

    Verkar som att alla står nära sina syskon

    Jag har inte heller så bra kontakt med min bror. Som små lekte vi väldigt mycket ihop då det bara skiljer några år mellan oss, men på senare år hörs vi knappt. Under juletid träffas vi hemma hos föräldrarna, men mer än så är det inte. Jag kan tycka att det är tråkigt, men upplever att han inte vill ses. Han blev förändrad efter att han fick barn och flyttade ihop med sin flickvän.

  • Anonym (Liknande)
    Anonym (Ba) skrev 2020-05-28 15:39:06 följande:

    Vad tråkigt. Är du eller han äldst? Är ni helsyskon?

    Jag vet att min mamma har varit sur på min brors fru vid något tillfälle. Jag vet dock inte varför. Tror inte att min mamma och min brors fru gillar varandra. Min brors fru är mycket äldre och har barn sedan tidigare. Jag har fått intrycket att det är hon som styr en del.


    Vi är helsyskon och han är några år äldre.

    Faktiskt lite liknande i mitt fall också. Min mamma är också lite irriterad på min brors flickvän, men jag tror det beror på att de knappt träffas heller. Svårt att lära känna någon när man inte har någon bra kontakt i grunden. Själv har jag inte ens träffat hans flickvän trots att de varit ett par i flera år. Det förklarar nog hur dålig kontakt jag har med brorsan...
  • Anonym (Liknande)
    Anonym (Ba) skrev 2020-05-28 15:48:55 följande:

    Har du inte träffat hans barn heller? Hur gamla är ni?

    Jag har i alla fall träffat min brors fru några gånger men vet inte riktigt vad jag tycker om henne. Ibland har hon sagt konstiga saker, inte något om mig men rent allmänt.


    Jo hans barn har jag träffat många gånger, men det är nog mest för att min mamma varit mycket barnvakt och jag och mamma har en bra relation och umgås ofta.

    Vi är i 30-års åldern.
Svar på tråden Verkar som att alla står nära sina syskon