• Anonym (Förvirrad)

    Analsex utan att fråga

    Jag har varit tillsammans med min kille i tre månader och han är världens bästa på så många sätt, känner mig uppskattad, bekräftad, han är omtänksam osv. Sexet är bra. Men igår när han skulle ta mig bakifrån så hade han analsex med mig. Jag hade uppskattat om han hade frågat först, inte för att jag vet vad jag hade svarat. Men ändå. Jag har haft det innan ett par gånger med olika män. Men det känns lite kränkande. Inte för att någon av de andra har frågat. Men jag tänkte att han var annorlunda. Hur brukar ni killar göra? Frågar ni? Eller kör ni på? Är jag känslig? Boys will be boys liksom men vad hände med samtycke?

  • Svar på tråden Analsex utan att fråga
  • Anonym (Maskrosen)

    Men ni har ju inte haft analsex innan vad jag kan utläsa?

    Lite läskigt att han tar för givet att det är ok. Sa han inget efter. Är ju en väldigt egoistisk handling. Handlade bara om hans intresse.

    Känns lite som att han tyckte det var dags. Nu har ni varit tillsammans i tre månader och analt är nästa steg. Kanske upplever han dig som att du är med på allt.

    Hade definitivt tagit upp det vid rätt tillfälle och på ett bra sätt.

  • Anonym (Fy!)

    Jag älskar analsex men måste alltid få ge ett klartecken innan!

    Först och främst måste jag värmas upp innan annars skulle det ju göra ont!

    Plus att ibland är jag gasig i magen eller känner mig lite kass i magen. Då hade jag verkligen inte uppskattat att han bara kör in den!

    Nä ta ett snack med din kille och säg att det inte är ok att göra så om du nu tycker det inte är ok.

    Annars kanske han tror att du vill det.

    Man måste ju kommunicera lite.

  • Anonym (Förvirrad)

    Nej vi har inte haft analsex innan. Och inte pratat om det eller bestämt att vi ska prova. Han har inte sagt något efter. Inte frågat heller vad jag tyckte, om jag tyckte om det eller inte. Vet inte vad jag tyckte faktiskt, jo det gjorde ont. Ingen kådis. Känns kanske som att jag ska avsluta relationen faktiskt. Den där ömsesidiga respekten och tilliten försvann.

  • Oerhörd

    Jag älskar analsex, men de få gånger någon helt utan att ha blivit ombedd eller utan någon som helst förberedelse försöker porrfilmsbyta hål har de fått ett väldigt argt med-vad-i-helvete-håller-du-på-med. Att det hänt en enda gång alls är obegripligt, hur kommer de ens på tanken?

  • Oerhörd
    MrFlex skrev 2020-05-29 13:46:58 följande:

    Halvsvårt läge. Jag skulle ALDRIG försöka mecka in kuken i någons anal utan att ha någon form av generellt godkännande i förväg. Under själva akten frågar jag inte, min nuvarande tycker tom det är osexigt om jag "ber om lov", utan jag testar och läser av responsen. Det gäller allt och inte bara analsex.


    Inte behöver en verbal koll kännas som att be om lov, släng in det som gängse dirty talk och formulera det så att hon måste tigga och be om att få det så är det hur snuskigt som helst...
  • Aikido
    Mimosa86 skrev 2020-05-29 12:16:16 följande:

    Testa nästa gång ni har sex att trycka upp en gurka i analen på honom, utan att fråga, och se hur han känner för detta


    Anonym (Gurka) skrev 2020-05-29 12:26:38 följande:

    Respektlöst 
    Som sagt köp hem en gurka och tryck upp i honom, undrar han vad du gör säj bara att du kände för det.
    Efter det vill han nog kommunicera ( eller så är han mycket speciell).


    Anonym (Lite salt) skrev 2020-05-29 12:11:09 följande:

    Inte ok. Jag hade avbrutit sexet direkt och inte haft sex igen förrän jag var hundra procent säker på att lita på honom. Kör upp en dildo i rumpan på honom utan förvarning nästa gång han börjar kyssa dig är mitt tips.

    Så fruktansvärt respektlöst! Var han helt ointresserad av att du inte gav gensvar och visade njutning utan han bara fortsatte pumpa på medan du bara stod där?! Om min partner bara stod still och "inte gjorde något" hade jag reagerat och avbrutit.


    Ni uppmanar glatt TS till att begå någon form av sexuellt övergrepp? Lite så där med glimten i ögat? Vad säger forumets regler om uppmaningar till olagligheter?
  • Anonym (....)

    Jag fattar inte riktigt, att köra analt är ju inget som går på en sekund. Även om det inte är någon uppvärmning med fingrar/glidmedel så blir det ju långsamt i början.

    Eller körde han bara in hela kuken på 1 sekund? För det måste ha gjort ONT!! Och varför avbröt du då inte?

    Annars om man känner att han långsamt börjar försöka i det hålet så har man ju tid att säga nej det där vill jag inte.

    Låter som det finns andra problem, just att du inte verkar vara bekväm med att säga nej eller tala om saker nu i efterhand

  • Anonym (Inte ok)
    Anonym (Förvirrad) skrev 2020-05-29 23:34:15 följande:

    Nej vi har inte haft analsex innan. Och inte pratat om det eller bestämt att vi ska prova. Han har inte sagt något efter. Inte frågat heller vad jag tyckte, om jag tyckte om det eller inte. Vet inte vad jag tyckte faktiskt, jo det gjorde ont. Ingen kådis. Känns kanske som att jag ska avsluta relationen faktiskt. Den där ömsesidiga respekten och tilliten försvann.


    Det tycker jag du ska göra, han har visar brist på grundläggande respekt för dig.
Svar på tråden Analsex utan att fråga