• Msofie

    Försök med första barnet - BIM juli

    Hej alla fina,

    Jag hoppar på BIM tråden! Har BIM 11/7 som Jojo87. Fjärde försöket för oss. Tycker alltid perioden efter ÄL är värst, försöker intala mig att vara cool men varje dag går så fruktansvärt långsamt. Det är så skönt att veta att man inte är ensam om det.

  • Msofie
    Jenzia skrev 2020-07-01 16:19:55 följande:

    Välkommen! Har du precis haft ÄL eller? Jag har rätt normallång lutealfas på 14?15 dagar, men usch vad det kliar i mina fingrar efter ÄL+10!


    Ja precis hade ÄL för 4 dagar sen, men min mens lever sitt egna liv ibland... Ibland är får jag de efter prick 14 dagar, för någon månad sedan tog de 20 dagar. Sjukt irriterande! Man får ju upp hoppet direkt
  • Msofie

    4/7 Magda1

    6/7 Jenzia

    7/7 Honungsvatten

    11/7 jojjo87

    11/7 Msofie

    13/7 Loea

    13/7 Amidina

    15/7 Baconpie

    21/7 Tusse89

    24/7 jemalot

  • Msofie
    Loea skrev 2020-07-02 12:30:50 följande:

    Ja känner så igen mig i det. Är på ÄL+3 idag och håller på att bli knäpp. Jag tänker nästan mest på det när jag är på jobbet faktiskt. Då smiter jag in och kollar här och kikar i premom appen hur ofta som helst. Tankarna vandrar dit konstant. Är jag ledig och med kompisar eller bara kollar serier eller vad som helst går ändå dagarna fort.

    Är ju ingen idé att ens känna efter så tidigt som jag är så borde egentligen bestämma mig för att ta pause från allt läsande och analyserande till iaf ÄL+8, då kan man ju börja känna efter lite iaf.

    Har större förhoppningar om denna cykeln än vad jag haft på dom senaste. Var gravid i våras och den cykeln jag blev det påminner mycket om denna. Fick starkt utslag på ÄL-test och tydliga smärtor osv. Dom två cykler jag haft sen missfallet har inte gett några tydliga ÄL-utslag och har bara känts annorlunda, tror inte kroppen hade vaknat till riktigt då. Men också jobbigt att hoppas och tänka att nu händer det, men går typ inte att stoppa. Bubblar bara upp inom en.

    Vad har du för känsla inför denna månaden? :)


    Är tvärt om, när jag är på jobbet finns det för mycket annat att tänka på! Men så fort jag kommer hem kommer tankarna igång. Fick även veta att min fästmans syster väntar en flicka idag. Så glad för hennes skull, men de är klart att de värker lite extra då.

    Har alla förutsättningar denna månaden, men ibland kan de va svårt att tänka sig något annat än ett negativt test!
  • Msofie

    Idag vaknade jag upp med sjukt mycket mjökiga flytningar. Är på ÄL + 6, brukar aldrig någonsin ha det. Man börjar ju direkt undra...? Haha, man blir ju galen i väntan på BIM.

  • Msofie
    Loea skrev 2020-07-04 14:51:24 följande:

    Hej och välkommen! Förstår hur du känner, vi har alla varit där :) det är en fin känsla ändå när man känner att nu, nu är vi på rätt plats i livet. En grej jag hade önskat att jag visste när jag slutade med mina preventivmedel är att man lika gärna kan börja mäta med ÄL-test på en gång för att få koll på sin cykel. Jag hade tex mycket längre cykler än snittet och beräknade hel fel dom tre första månaderna så det var ju bara slöseri med tid. Men har man tex kört NC sen innan så har man ju redan koll!


    Håller helt med! Jag gick på snitt ägglossningsdatum i början, vilket nu visat sig mer eller mindre varit bortslösad tid, haha.
  • Msofie
    Jenzia skrev 2020-07-05 12:52:21 följande:

    Och sju timmar senare känner jag mig deppig och nere... :-/ Känner mig misslyckad och okvinnlig, alla runt omkring mig verkar ha haft så lätt för att bli gravida. Och haft turen att kunna starta tidigare i livet. Blä! :-/

    Hoppas det går bättre för er andra där BIM börjar närma sig


    Förstår hur du känner, du är inte ensam! Brukar ta en två dagar och verkligen låta mig vara ledsen, men därefter försöka ta nya tag och tänka framåt. Tycker man ska ge sig utrymme att "sörja" men inte fastna i det.

    Försöker att tänka att det kommer hända mig, det handlar bara om när!
  • Msofie
    Magda11 skrev 2020-07-06 18:35:23 följande:

    Blir mindre och mindre klok på min kropp...

    Började ju blöda förra lördagen (en vecka innan vad jag tror var BIM), men blödde bara rikligt ett par dagar och sedan minskade det mer och mer för att sedan vara helt över efter fem dagar (brukar blöda rikligt typ fyra-fem dagar och sen mindre i två-tre dagar). Alltså inte alls som min mens brukar bete sig...

    Men ska jag räkna den blödningen som mens så är jag idag på CD10. Fick för mig att börja ta ÄL-test idag och det visade myyyyyycket starkare än vad det brukar på CD10?? Till och med de väldigt korta cyklar jag haft efter mitt missfall har testerna visat mycket svagare på CD10.

    Har även känt mig så himla konstig i kroppen efter jag slutat blöda. Känner liksom inte igen mig själv. Varken smärtorna jag har eller hur jag känner/är. Har världens jäkla humörsvängningar som jag aaaaldrig upplevt på detta sätt förut. Har haft ont på sätt jag aldrig känt tidigare. Bl.a. jättemärkliga stick i höften (som gör såpass ont att jag rycker till ordentligt varje gång de kommer) och en molande värk i/kring livmodern som kommer och går... Jag har även hur mycket flytningar som helst (väldigt vattniga).

    Förstår ingenting...

    Någon som varit med om något liknande? Jag blir snart galen på min kropp som håller på och ballar ur såhär...

    Vad är det som händer? :?(


    Låter märkligt, har du provat ett gravtest?
  • Msofie
    Loea skrev 2020-07-09 07:39:13 följande:

    Testade nyss. Det svaga strecket från igår stämde. Jag är gravid! Känns lite overkligt. Men också bara ett väldigt litet steg på vägen. Förra gången fick jag ett MA där fostret dog i v10. Nu är målet att ta sig förbi den veckan med ett levande foster. Så glädjen kommer nog vara sparsmakad tills dess. Är mest skönt att veta att vi inte verkar ha några svårigheter. Två av två gånger som jag hittat ÄL har vi blivit gravida så om detta blir ytterligare ett missfall kommer det vara fruktansvärt men det kommer också gå igen.


    Åh grattis! Förstår att du kommer vara orolig nu ett tag framöver, men bara att det har gått igen nu är ju fantastiskt :) då är man förbi första steget!
  • Msofie
    SskEmma skrev 2020-07-10 10:54:30 följande:

    Vågar nästan tro att det är positivt....!!


    Positivt! Grattis !
  • Msofie
    Baconpie skrev 2020-07-12 09:28:20 följande:

    Testet var negativt.


    Kan fortfarande va tidigt om du är på ÄL 11! Håller tummarna för ett positivt lite senare! Hoppet är inte ute förens mensen kommer
  • Msofie
    CairoCarro skrev 2020-07-13 23:20:44 följande:

    Hej allihop, är lite seg att joina här, men har våndats fram till BIM och behöver vädra lite ångest tror jag. Är bara andra försöket, har BIM imorgon och har inte tagit ett enda test sedan vi började försöka. Tar digitala ägglossningstest dock, men känns som att besvikelsen blir mindre när man bara upptäcker mens än när man har ett negativt test som stirrar en i ansiktet.. igår upptäckte jag 1 grad förhöjd temp och mådde illa. Trodde att det var för något jag ätit men i morse var tempen på exakt samma nivå och illamåendet kvar. Har haft lite molvärk men inte så mkt som jag brukar ha vanligtvis. Men ja, det känns omöjligt ändå. 1 dag kvar.. perioden efter ÄL till BIM är verkligen det värsta, haha. Jag blir galen.


    Åh tiden fram till BIM är den värsta! Men det låter ju ändå lovande att tempen är högre, hoppas du får ett plus!
  • Msofie
    capslock1 skrev 2020-07-17 11:14:03 följande:

    Blir galen på min kropp! Nu har mensen varit försenad i 4 dagar.. Brukar alltid ha en cykel på 29 dagar och idag är det dag 34. Har tagit teststicka som visar negativt 

     

    Haft lite bruna, vattniga flytningar när jag torkar mig men that?s it? Aldrig haft förut. Inget som syns i trosan liksom. Molande värk i livmodern. Vad tror ni? Vänta i några dagar till antar jag.. Säkert bara skengravid. Suck! 


    Kanske som mig och ÄLen hoppades över förra månaden? Tydligen har man bara ÄL 10 gånger per år, aldrig känt till de innan. Jag fick en stegring men har inte fått mens på BIM +6 haha.
Svar på tråden Försök med första barnet - BIM juli