• Anonym (Sanna)

    Ångesten över att rycka upp sitt barn

    Vad har ni gjort för att rädda relationen?

    Himlastormande passion känner man aldrig för någon ett helt liv, det går över till lugnare kärlek.

  • Anonym (Sanna)
    Anonym (Ledsenmammi) skrev 2020-07-10 10:20:57 följande:

    Vi har pratat om det... och jag har försökt reda ut mina känslor. Har försökt i ca 2 år men jag vet inte om det går. Men det kan vara så att jag inte uppskattar det jag har tillräckligt och skulle bli varse det om man verkligen bröt upp. Att problemet ligger hos mig och rastlöshet.


    Ja, jag tror problemet ligger hos dig.
  • Anonym (Sanna)
    Anonym (U) skrev 2020-07-10 10:19:27 följande:

    Många i TS generation tittat på för många Hollywoodfilmer , och har orealistiska förväntningar gällande relationer.


    Ja, det tror jag också. Eller inte bara den generationen. Verkar ha blivit standard numera att man träffas, blir förälskad, gifter sig och skaffar barn och villa, några år därefter är man inte förälskad längre (det är man bara en kort period) och man skiljer sig och bryter upp allt. Börjar om med nästa... Är det inte misshandel, alkohol eller annat destruktivt anser jag att man ska prova ALLT annat innan man skiljer sig. Parterapi, resa på tumanhand, sexologträffar o.s.v. Allt annat är förkastligt om barn finns med i bilden.
  • Anonym (Sanna)
    Anonym (Ledsenmammi) skrev 2020-07-10 11:06:35 följande:

    Tack för era svar!!

    Jag vet vad ni menar.. jag vet bara inte hur jag ska få det att vända. Jag har sett andra par på nära håll, hur de pratar med varann, hur de skrattar ihop, skämtar, rör vid varann och pussas. Vi kysser varann aldrig tex.. han tar aldrig tag i mig o gör det. Vi har inga djupa diskussioner..

    han vill gärna skaffa fler barn men jag gråter i hemlighet för att jag inte vill bli gravid med honom eftersom han känns som min vän..

    Meeen.. det kanske är så det ska kännas. Att man är just vänner efter då lång tid, småbarn osv. Jag har väl drömt om att man ska bli pirrig i magen av varann under resten av livet.., inte tänka på andra män...


    Du har ju skrivit några trådar om detta nu. Har du följt något av råden du fått om t.ex. parterapi?
Svar på tråden Ångesten över att rycka upp sitt barn