• Ölandstoka

    IVF hösten/vintern 2020

    Sussna85 skrev 2020-10-25 18:16:08 följande:

    Låter som ett bra förberedande för att en liten eskimo ska få flytta in Lycka till imorgon Så där fungerar jag oxå, alltid ett steg före i tankarna. Kram!


    Tack så mycket :) Det gick bra, nu ska jag bara njuta av att ha ett litet embryo i magen. Hoppas att det trivs och vill stanna! :)
  • Ölandstoka
    Enkeli skrev 2020-10-26 10:36:20 följande:

    Hej fina ni,

    Jag pratade med kliniken nu- de sa att jag skulle sluta med lutinus och alla andra mediciner nu direkt. De trodde en blödning kommer inom en vecka och sen sade de att nästa försök blir vid nästa mens direkt- dvs i slutet på november förhoppningsvis. Det gjorde mig ändå glad! Ska sörja , äta gott och mysa denna vecka. På torsdag ska jag ut och äta med en vän och dricka vin- på fredag ska jag vara ledig och hela helgen. Sen nästa vecka ska jag äta supernyttigt och börja träna mycket! Fokuserat på det tänker jag.

    I morse vaknade jag dock med hemsk ångest..usch och fy! Biverkningar på att sluta med lutinus


    Hoppas att ångesten lättar vännen! Skönt att du har lite roliga planer framöver. Och jätteskönt att du hinner få en till insättning i år :)
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-10-26 16:13:57 följande:

    Nästa vul på onsdag. Äggplock på fredag eller måndag vad det verkar nu. :)

    Skönt att det gick bra för dig trots att du inte är så förtjust gynekologen som gjorde återföringen. Fredagen den 13 alltså....jag tror det är ett turdatum! :) Men väldigt långt fram i tiden!? Tror jag fick testdag typ 12 dagar efter fet. Kommer du testa något innan?


    Ja här är det 18 dagar efter återföring. Men om det inte tar sig får jag spottings runt ruvdag 14 och isf testar jag för att kunna sluta med lutinus. Jag hoppas slippa det, och i så fall testar jag då på fredagen. Jag har bara ett test hemma så jag spar på det.

    Härligt att det är på g, inte många sprutor kvar ens. Det låter som att du har en bra känsla :)
  • Ölandstoka
    Sussna85 skrev 2020-10-26 20:46:14 följande:

    Härligt att läsa! Jobbigt när man får en gynekolog man inte gillar dock...men tänkt ja,nu ligger det ett litet embryo där, är en så surrealistisk känsla när man går därifrån tycker jag. Kommer dit ogravid och vips,så ligger det ett litet embryo där i livmodern...man blir hänförd vad de kan göra i dagens läge

    Nä, du får tänka att det där är din turdag ist!


    Ja verkligen surrealistiskt! Har svårt att förstå att det faktiskt finns ett embryo i magen. Är glad att jag tog ett foto, det blir lite enklare att tro på då :)
  • Ölandstoka
    Lunaymar skrev 2020-10-27 08:17:19 följande:

    Vad roligt att du ruvar nu!! Känns det bra? Massa lycka till <3


    Tack :) Det känns bra. Jag känner inte av lutinus så mycket och den gången jag blev gravid hade jag inga som helst symtom så jag känner inte efter så mycket. Fokuserar på att må bra och försöker ta en dag i taget.
  • Ölandstoka
    Sussna85 skrev 2020-10-27 13:37:44 följande:

    Ja! Hade sambon att ta kort nu senast gången på själva ET och på den lilla. Blev mer verkligt efteråt när man kunde se tillbaka på en bild..


    Får partnes vara med hos dig? Här är det fortfarande totalt besöksförbud, det känns konstigt att göra allt ensam.

    Visst är det kul att ha en bild som säger att det faktiskt hände :) Tänk vad häftigt att kunna säga till sitt barn att det där är du när du var 5 dagar gammal :)
  • Ölandstoka
    Enkeli skrev 2020-10-27 21:09:19 följande:

    Har jag förstått rätt (hittar inte ditt inlägg nu) men att du ruvar nu? Förlåt om jag blandar ihop..


    Ja det är mycket som händer i tråden, inte lätt att hålla koll :) Helt rätt iaf, ruvdag 1 idag.
  • Ölandstoka
    Sussna85 skrev 2020-10-28 08:26:17 följande:

    Igår kväll kom det lite lite blodblandade flytningar,hoppas att det är mensen som är pågång lite tidigare! Molar ordentligt oxå.

    Nog för att jag bara är på dag 24 idag,så att den ska starta såhär tidigt är lite konstigt,men men...jag är glad om jag får starta med sprutorna denna vecka redan :D


    Hoppas! :) Har sagt det förr men det är så lustigt hur jätteglad man kan bli över mens ibland. Väldigt sällan dock.. Hoppas att det blir din sista på läääänge :D
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-10-28 09:07:50 följande:

    Åh spännande! Då är det snart dags igen.


    Hur gick vul idag, har du fått plock inbokat? :)
  • Ölandstoka
    Enkeli skrev 2020-10-28 14:50:00 följande:

    Åhh vad spännande!! Ruvar på en hur många dagars? Så spännande! Hoppas hoppas allt går prima!


    Tack :) Det är en femdagars. Det går bra, nu rullar det bara på. Kommer att bli värre framåt slutet av nästa vecka, det är troligt att det är då jag får spottings om det inte tog sig.
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020