• Ölandstoka

    IVF hösten/vintern 2020

    Clemmentina skrev 2020-10-19 14:35:58 följande:

    Åh så hoppas vi det blir positivt imorgon istället. Kör du digitalt? Mitt blir typ alltid positivt på eftermiddagen men de vill ju att man testar på morgonen.

    Börjar med sprutorna ikväll och har första vul nästa måndag. :)


    Jag brukar börja med vanliga och testar med digitala när strecken börjar bli starkare. Ska börja testa på eftermiddagarna också, är så rädd att missa peaken. Får sällan tydligt positiva vanliga test och de digitala är lite dyra att hålla på med varje dag tycker snåla jag då :P

    Håller tummar och tår för att det här är behandlingen som leder till en massa guldägg :)
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-10-19 19:47:43 följande:

    Hoppas verkligen att det blir omslag snart! Jag tycker också de är dyra men bättre. Brukar gå över och testa oftare när strecket ser lite starkare ut. När det digitala blir positivt är strecken i princip lika starka för mig. Får bara svaga streck på billiga tester. Tack snälla! <3


    Nu fick jag en glad gubbe i morse, så FET på måndag :)
  • Ölandstoka
    minnie768 skrev 2020-10-20 08:58:29 följande:

    Tänk att det äntligen är min tur att lägga upp en sån här bild! Ännu väldigt tidigt, ET 9/10 men ingen tvekan att jag faktiskt är gravid! Nu hoppas jag att pyret vill stanna :) vilken lycka efter 2,5 år


    Grattis! :)
  • Ölandstoka
    Scasm skrev 2020-10-21 06:13:44 följande:

    Idag borde jag få mens. Men jag tror inte den kommer :D


    Vad härligt! Grattis :)
  • Ölandstoka
    Vemvet20 skrev 2020-10-23 13:00:51 följande:

    Hej alla! Nu ska jag börja ivf be två nästa mens. Min ägglossning känns inte som vanligt. Har NOLL fertilt sekret. Så deppigt! Nojjar över om det är min ålder som gör att östrogenet håller på att minska. Så stressande, och stress torkar upp sekretet har jag hört. Så vet inte ut eller in. Har ni som har erfarenhet märkt av om ägglossningen kommit senare efter en ivf? Och brukar ni göra ett försök(om några förutsättningar kanske finns) på naturlig väg mellan två ivf behandlingar? Eller är det så att kroppen behöver vila helt och det inte är bra förutsätt för att bli gravid då, alltså efter en ivf?

    Håller tummarna för alla er!


    Hej :) För mig så blir kroppen tyvärr helt ur fas cykeln direkt efter ivf. Jag har normalt cykler på ca 33 dagar men efter ivf har det varit upp till 45. Så nästan två veckor extra. Förbannat segt.

    Men det är bara jag, jag har oregelbunden cykel och har lätt för att få låna cykler. Hoppas att det går bättre för dig :) Har du normalt regelbunden mens?
  • Ölandstoka
    Enkeli skrev 2020-10-24 15:24:34 följande:

    Tack snälla för peppande ord. Ni är så fina som orkar skriva fina ord. En del av mig ville strunta i lutinus och dricka vin som tröst, men ger inte upp hoppet än :) ha en härlig lördag!


    Några fler peppande ord :) Symtom kan gå upp och ner massor, speciellt när man går och känner efter hela tiden ;) Härligt att höra att du fortfarande är vid gott mod. Heja bebis! :)
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-10-23 19:21:42 följande:

    Spännande! Tiden kommer gå fort till den 17:e. Vilken vecka gör de ultraljudet i då? Jag håller på med sprutor nu och har första vul på måndag. :)


    Spännande med vul snart, har du börjat känna av något? Brukar känna mig svullen mot slutet, inbillar hur äggen växer på där inne :)
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-10-24 19:58:47 följande:

    Ja, har känt i flera dagar nu och har en del fertila flytningar. Hur känns det för dig? :)


    Jag har laddat massor med mys här hemma, omger mig med god mat, roliga saker, romantiska kvällar med mannen. Planerar en hel del roliga saker nästa vecka så jag känner mig positiv :) Och längtar sååå efter att ruva!

    Kan dock inte komma ifrån att jag redan funderar på hur nästa FET kommer att bli, men det är ok. Det är så jag fungerar :)

    Håller tummarna för oss i morgon!
  • Ölandstoka
    Enkeli skrev 2020-10-25 15:22:23 följande:

    Hoppet är den sista som lämnar en men nu tog jag ett CB tidigt test tom och blev inget streck. Därmed är jag nu 100% att det är ett missfall- men visste det redan. Behövde nog bara bearbeta, med lite hopp och massa förtvivlan..har ni någon erfarenhet hur snabbt mensen brukar komma?


    Beklagar verkligen! Hoppas att det samtal till kliniken i morgon kan ge klarhet. Så sorgligt när man hinner börja hoppas. Kram!
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-10-25 17:47:00 följande:

    Låter härligt! Helt rätt att mysa och planera in roliga saker. Jag håller mig mest hemma (vill ju inte bli sjuk) men försöker också mysa mycket. Och så har jag och sambon börjat hemma-träna ihop.

    Är nervös för imorgon. Tycker jag känner mycket i magen redan nu. Så rädd för att det innebär att jag kan bli överstimulerad. Lycka till nu imorgon och uppdatera efteråt! :)


    Hej, läste nyss att det gick bra för dig, vad härligt :) När blir nästa vul? Hoppas på en färskåterföring om en dryg vecka :)

    Jag är med embryo nu, det gick jättebra förutom att det var en gynekolog jag inte är så förtjust i. Testdag fredag den 13:de :P Tur att jag inte är vidskeplig :)
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020