• Ölandstoka

    IVF hösten/vintern 2020

    AnneP skrev 2020-08-21 08:38:19 följande:

    Alltså lutinus.. jag mår så fruktansvärt dåligt. Är ju första gången jag använder det. Men är det normalt att ha sån extrem mensvärk ? Sen rd1 har jag haft jätte ont minst 1 gång om dagen, det högger till så hårt att jag måste lägga mig ned. Och tröttheten ska vi inte ens prata om haha. Är på rd4 idag. Jag har precis blivit arbetslös på gott och ont , vet inte om jag hade klarat av att jobba


    Det är ett väldigt lurigt läkemedel, ger alla möjliga symtom. Jag känner lite som stick i magen, inte alls så ont som du har. Men det är säkert vanligt. Vad jobbigt att du blir trött också, stackars! Det är ju skengraviditetens medicin tyvärr. Är elakt hur gravid många känner sig av det. Men så blir ju många som använder det gravida på riktigt också :)
  • Ölandstoka
    Frukrokfot skrev 2020-08-23 23:06:28 följande:

    Ja tack för svar ???? Jag tar gladeligen emot både tips och hör om andras upplevelser! Detta är helt nytt för mig. Ja vi har nog kommit så långt iaf att vi ska börja hos landstinget. Om jag förstått det rätt ska man ha rätt att få söka till vilken region/landsting man vill? Vi är mitt uppe i att börja titta på vad vi har för valmöjligheter på det hela stora och vilka som då är anslutna till landstingstaxa etc. Hos oss där jag bor har vi fått höra att det är lång väntetid (vet dock inte med vilka "mått det är mätt") då verksamheten i mitt län precis dragit igång igen och ligger kraftigt efter pga covid. Men jag ska iaf ringa dem imorgon och höra mig för.

    Inser ju att det är en hel liten djungel att sätta sig in i!


    Hej och välkommen :)

    Har du ringt och frågat? Det är verkligen en djungel!
  • Ölandstoka

    Hur går det för alla ruvare? :)

    Jag är på dag 7 och har kommit in i den nervösa fasen. Men försöker ställa in mig på dåliga nyheter, ömheten i brösten har släppt och jag har lite som mensvärk, så det känns inte så lovande tyvärr. Hoppas att ni andra har bättre känningar :)

  • Ölandstoka
    AnneP skrev 2020-08-25 10:06:22 följande:

    Jag är på rd8 idag och plussade i söndags (rd6) !

    Jag är jätte glad och jätte rädd. Men samtidigt så vill jag tro att det kommer gå vägen denna gången. Har helt andra symptom än sist då jag fick missfall. Har varit extremt anfådd och har världens yrsel.

    Hoppas att du får ett plus <3


    Men åh vad härligt! Grattis :) Förstår din oro men försök att njuta av det här nu :)
  • Ölandstoka
    Grustradgarden skrev 2020-08-25 15:18:15 följande:

    Gjort mitt andra plock idag. 8 ägg (fanns 12 blåsor på ul sist.) lite besviken, men känner ändå att det viktigaste är ju ändå befruktningen... Förra gången blev inget av 6 befruktade och därför får vi nu prova icsi! Hoppas att ni andra har det bra.


    Oj vad jobbigt att inget blev befruktade första gången. Hoppas att icsi gjorde susen! :)
  • Ölandstoka

    Och där fick jag spottings..

    Det är samma ruvdag som förra ivf som misslyckades så jag kastar in handduken. Skönt att slippa lutinus iaf. Är så konstigt, känner nästan ingenting. Klart jag är ledsen men det känndes väldigt förväntat. Nu väntar en lång cykel, sen blir det fet i oktober ungefär.

  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-08-26 19:59:26 följande:

    Åh nej vad trist! Håller tummarna för att det inte kört ännu. :( Måste du vänta en cykel eller varför blir det lång?


    Jag tog ett test bara för att men jo, helt kört.

    På min klinik måste man vänta en cykel efter färskförsök och min cykel blir så lång efter alla hormoner i ivf. Så jag räknar med fet kanske i mitten/slutet av oktober.
  • Ölandstoka
    Grustradgarden skrev 2020-08-26 19:00:18 följande:

    Hoppas att det bara är falskt alarm! Så tråkigt annars... men skönt att du redan nu kan fokusera på nästa behandling. Är du via landstinget eller privat?


    Tyvärr det det helt mörkt ut för den här omgången. Det här var andra via regionen, så en till behandling har vi innan vi måste börja betala.
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-08-26 21:35:08 följande:

    Äsch vad trist! :( Trot det är samma på vår klinik faktiskt så det låter rimligt. Kroppen behöver återhämta sig. Hur många var det ni fick till frysen nu igen?


    Jo jag tycker det låter vettigt att låta kroppen återhämta sig.

    Vi har tre i frysen, känns så otroligt skönt att veta att det inte blir fler behandlingar i år! Hoppas bara att någon av dem vill stanna kvar <3
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-09-02 21:11:09 följande:

    Nu är jag ruvare igen. Hoppas på tredje gången gillt. Testdag är den 14/9. Någon mer som ruvar nu?


    Vad härligt :) Håller tummar och tår för att det tar sig!
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020