• Ölandstoka

    IVF hösten/vintern 2020

    Sussna85 skrev 2020-11-04 12:50:06 följande:

    Jo,förhoppningsvis på tisdag nästa vecka. Jag har sprungit så mycket till en och samma gynekolog här på Åland så jag har fått hennes privata nr,haha. Så messa henne imorse och hon skulle försöka klämma in mig i schemat då på tisdagen :)

    Så får vi se, ca 30% av alla kvinnor klarar sig med den där Elonva sprutan tydligen,får se om jag är en av dom eller om jag får lägga till Menopur efter vul:et.


    Haha vad fint att ni har en bra relation :) Låter skönt att bara behöva ta en spruta, hoppas att du är en av dem :)
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-11-05 12:51:55 följande:

    Hur går det för dig? :) Det närmar sig ju nu (även om testdag är en vecka bort). Min molvärk som kom efter äggplocket börjar avta men det är nog helt i sin ordning. Den gången jag blev hade jag inga symtom förrän ruvardag 9.


    Ja det närmar sig verkligen! Tidigare i veckan hade jag en riktigt bra känsla men nu är jag ganska inställd på mens. Jag känner inget alls. När jag blev gravid blev brösten mer ömma för varje dag men nu känner jag ingenting. Förstår så klart att det kan vara helt olika mellan graviditeter men det är väl lite tryggt (fast mest fegt kanske) att ställa in sig på mens.

    Hur mår du? När har du testdag?
  • Ölandstoka
    Lunaymar skrev 2020-11-05 17:26:35 följande:

    Håller tummarna för dig!! När har du testdag? :)


    Tack :) Testdag är fredag den 13de. Det lockar att testa på söndag, på farsdag.. Har inga spottings dykt upp då så kanske jag testar. Det känns alldeles för tidigt men SOM jag har dagdrömt om att testa i smyg och ge mannen ett positivt test i present :)
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-11-05 17:50:53 följande:

    En del har inga symptom när de plussar och det där med symptom kan tydligen variera från gång till gång. Men förstår dig! Brukar också göra så och hellre bli positivt överraskad.

    Jag har haft ganska ont i magen sedan plocket men nu börjar det lägga sig. Ruvardag 4 så det är för tidigt för några symptom oavsett. Testdag 16 november men kommer testa senast 15:e (tycker som du att det är bättre att testa på helgen.

    Har testat lite lugn fertilitetsyoga och meditation här sen återföring. Så skönt! Rekommenderar :)


    Åh fertilitetsyoga låter ju supermysigt :) Är det via en app?

    Skönt att du är återställd efter plocket också :)
  • Ölandstoka
    Sussna85 skrev 2020-11-05 19:54:15 följande:

    Här är en till som håller tummarna! <3

    Förstår dina dagdrömmar,vilken farsdagspresent det skulle vara! Och som du skriver ingen graviditet behöver vara den andra lik :)

    Jag är nog lite som dig drar gärna på testande så länge det går,är skönare att dagdrömma och leva i sina förhoppningar. Men sen när jag en gång har börjat testat barkar det totalt för mig,och jag har lärt mig att inte ha så många test hemma där i slutet av ruvningen,hehe.


    Jag har bara ett test hemma och egentligen har jag bestämt med mig själv att jag inte ska köpa fler alls. Det där testet ska bli positivt punkt! Fast samtidigt är det "skönt" att testa neg så att men kan sluta med lutinus.
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-11-06 10:28:17 följande:

    Ja det är mysigt! Kör via Youtube. Finns hur mycket som helst. :)

    Jo det är skönt! Inte särskilt mycket symptom eller biverkningar alls nu.

    Vilken dag hade du återföring? 26/10? På min klinik hade jag testdag 12 dagar efter fet. Jag tror du vågar testa i helgen men förstår om du väntar! Håller tummar och tår. <3


    Ska se om jag hittar något på Youtube :)

    Ja det var då måndag 26e. Jag vill ju helst bara testa om jag är helt säker på att jag är gravid. Är läskigt när jag bara har ju gjort en FET som inte lyckades, vet inte hur mycket det är att lita på om mens kommer på samma ruvdag. Vet fortfarande inte hur jag kommer att göra.

    Känns det som att det är en evighet kvar för dig eller har du att göra så att tiden rullar på? :)
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-11-06 16:33:17 följande:

    Åh förstår! Det låter inte orimligt.

    Det har gått ganska bra i veckan men fick just besked om att inga embryon kunde frysas. Nu kommer tiden gå så långsamt! :( Vill inte behöva göra ytterligare ett äggplock.


    Vännen.. Jag beklagar verkligen. Så elakt hur svårt det ska vara för en del, det där som är så löjligt enkelt för andra att det till och med sker av misstag hit och dit. Hoppas att de kan ha idéer om vad det beror på på kliniken.

    Förstår att det känns tungt men det kan fortfarande vara ett guldägg du bär på :) Hoppas så för din skull. Hoppas att du kan ha en fin helg trots jobbiga besked. Kram!
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-11-06 17:24:53 följande:

    Tack båda två! Så gulliga ni är. <3 Det är en tröst att veta att det finns fina personer här inne som förstår vad man går igenom. Hoppas också att jag ruvar på ett guldägg.

    Fick ingen uppgift varför äggen inte kunde frysas men det mest rimliga är nog att det var slumpen men tanke på att det gick bättre sist.

    Vi har en del trevligheter bokade i helgen vilket känns skönt nu. Behöver bara tänka på annat ett par dagar. Hoppas ni får en fin helg! Kram


    Vad skönt med saker att göra, hoppas att du får det trevligt :)

    Jag är fortfarande vit så att säga :D Är så nervös! Så elakt eftersom det inte behöver betyda någonting ändå, kan lika gärna få spottings om en timme.

    Men försöker ha en trevlig helg jag med :)
  • Ölandstoka
    Jipohamb skrev 2020-11-07 12:39:11 följande:

    Hej!

    Jag hoppar också in här :) Fick min mens igår morse och ska börja med första sprutan på söndag. Hur har ni reagerat på Bemfola?


    Hej och välkommen :)

    Jag har inte fått bemfola med generellt så har sprutperioderna varit rena rama barnleken jämfört med kampen att ens komma till sin första ivf. Hoppas att du slipper jobbiga biverkningar :) Är det din första ivf?
  • Ölandstoka
    Jipohamb skrev 2020-11-07 19:58:06 följande:

    Tack! :) Ja det är vår första och som alla andra hoppas vi på att det blir jackpott direkt. Vad skönt att höra! Jag har varit lugn fram tills nu men idag kom nervositeten. Jag har högt AMH och min sambo har dugliga (men få) spermier så vi har förhoppningsvis turen på vår sida. Försöker ha strategin att vara nervös för en sak i taget. "Först ut" är sprutorna.


    Haha det låter som en jättebra strategi att vara nervös för en sak i taget :) Hoppas att det går bra ikväll!
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020