• Ölandstoka

    IVF hösten/vintern 2020

    Clemmentina skrev 2020-09-12 07:29:55 följande:

    Mensen verkar komma punktligt idag och morgonens test var negativt. Blir så ledsen! Två fina blastocyster blev ingenting. Nu får vi börja om på nytt då vi inte har fler i frysen. :( Håller tummarna för att det går bättre för er andra som ruvar!


    Nej vad ledsen jag blir för din skull. Ville titta in och se hur det gick för dig, beklagar verkligen! Kram!
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-09-14 07:42:41 följande:

    Tack fina du! Det är ledsamt men det är bara att ta nya tag. När ska du göra nästa återföring? Kram


    Det blir om drygt en månad om det finns tid då. Måste komma igenom cykeln efter försöket och det känns som att ägglossningen aldrig vill komma. Så fort mensen kommer sen så kör jag igång med letrozol på dag 3.

    Hur mår du och vad händer nu?
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-10-11 20:31:50 följande:

    Aha, spännande! Så mycket man inte vet men allt låter ju logiskt. Vi får hoppas icsi gör susen för er och den nya medicinen med. Tror inte den är med i högkostnadsskyddet här i Sverige, vilket gör att den sällan används.

    Vi ska börja en ny omgång när jag får en ny blödning. Den borde komma i veckan. Tog sista tabletten Provera i fredags!


    Hej :) Känns det bra att vara på gång igen? Kommer ni att få göra något nytt/annorlunda den här gången?

    Jag fick äntligen mens förra veckan så hoppas på fet om ca två veckor :)

    Mådde inte toppen efter den misslyckade behandlingen så jag har hållit mig borta från familjeliv, har mycket att läsa ikapp nu :)
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-10-12 09:56:29 följande:

    Åh hej! Tänkte på dig igår och undrade just hur det hade gått. Ibland år det bra med en paus från FL. Tråkigt att du inte mådde så bra men skönt att fet närmar sig.

    Jag ser inte direkt fram emot alla hormoner och sjukhusbesök men vill såklart vidare i processen. :) Vi ska få testa icsi den här gången då vi haft låg befruktningsgrad (3/8 ägg befruktades). Annars blir det samma protokoll och medicin. Jag svarade bra på den sist! Hoppas så att jag inte blir överstimulerad...vill gärna göra färskåterföring den här gången.


    Ja nu känner jag mig taggad :)

    Spännande att ni får prova icsi, hoppas att det ökar antalet befruktade. Och hoppas verkligen att du får sätta in ett färskt embryo! Känner mig stressad varje gång jag läser om corona, är så orolig att de ska dra ner verksamheten igen.

    Nä det är inte kul med alla hormoner och besök. Hoppas att tiden flyter på bra så rätt som det är så ruvar du :) Vi kanske tom får ruva lite samtidigt.
  • Ölandstoka
    Sussna85 skrev 2020-10-12 13:44:34 följande:

    Tänkte oxå på dig och hur det går :) bra att kanske ta en liten paus från allt och komma igen med ny styrka <3

    Spännande att snart få FET :)Hur många ägg hade ni i frysen?


    Tre små isbjörnar :) Det känns så skönt att vara igång igen. Cykeln efter en misslyckad ivf är hemsk!

    Så frustrerande tider att aldrig känna sig säker på framtiden. Hoppas verkligen att det inte blir några problem att ta sig till kliniken!
  • Ölandstoka
    Sussna85 skrev 2020-10-12 14:28:36 följande:

    Så härligt med 3 små isbjörnar:)

    Jo,den cykeln är hemsk,är nu mitt i en sådan och tiden är så låååång och psykiskt mår jag sämre än när jag får sticka mina nålar i magen,ha.

    Ja jag hoppas att läget håller sig relativt stabilt tills vi ska börja fara dit om ca 3 veckor.


    Hoppas att veckorna rullar på bra och att epidemin lugnat ner sig så att du får ruva snart :)
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-10-12 14:42:48 följande:

    Härligt att du är taggad! :) Så skönt att ni ändå har några embryon i frysen. Håller med om att det känns oroligt med Corona men tror nog de kör på om det bara går. Ska bli intressant att se om icsi gör något för oss. Ändå glad att läkaren var villig att testa något nytt. Vore lite roligt om vi fick ruva samtidigt! Håller tummarna för att de är vår tur nu.


    Jag är så nervös över att få en vanlig förkylning, tänk att bli nekad bara för att man är lite snuvig. Skulle bli så frustrerad!

    Ja hoppas verkligen att alla dina ägg blir befruktade nu :) Vet du när mensen borde komma?
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-10-13 09:49:56 följande:

    Usch den ångesten. Isolerar mig typ under behandling!

    Tog sista tabletten Provera i fredags så om det är som vanligt borde den komma senast idag. Men jag fick förmodligen ägglossning under pågående kur så nu är mensen beräknad först till helgen. Enligt bm kan den dock komma tidigare då jag åt Provera.

    Gör du återföring i naturlig cykel? Ska du göra vul innan?


    Jag åt letrozol, vet inte vad man kallar det. Halvnaturlig :) Ska på ultraljud på fredag, ska bli skönt att höra hur det ser ut. De brukar vara duktiga på att säga när ägglossning blir ungefär.

    Ska du på något besök eller så, eller startar du med sprutor när mensen kommer?
  • Ölandstoka
    Sussna85 skrev 2020-10-13 12:43:12 följande:

    Tack tack <3

    Ja det här med att bli lite snuvig under pågående behandling fasar jag oxå för. Men tänker om man far och tar Coronaprov som förhoppningsvis då visar negativt borde man ju få fortsätta behandling:) Här på åland ska alla med förkylningssymptom fara och testa sig. Så här iallafall är det lätt att få till. Hur är det i Sverige med det,att testas för coronan?


    Det har varit lite luddigt hur man ska göra men rekommendationen är att testa sig vid symptom. Men jag vet inte vad som händer om man skulle vara förkyld och testa neg, jag får inte komma till jobbet då iaf. Hoppas att vi håller oss friska! :)
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-10-13 13:23:08 följande:

    Körde på Letrozole sist. Så skönt att slippa Progynon och Lutinus även om jag önskade Lutinus. Jag gjorde inte ens vul inför återföring då, vilket jag tyckte kändes lite jobbigt. Låter tryggt att du får göra det. :)

    Startar med sprutor när mensen kommer, inget vul innan dess. Då får uppdatera hur det går!


    Här får man lutinus även vid naturlig cykel. Men bara två om dagen och det är så otroligt mycket lättare att hantera. Även om det inte är det trevligaste.. :P

    Skönt att veta att det bara är att börja. Här kan det velas in i det sista om man får börja en behandling eller inte pga att det är så mycket patienter.

    Vill bara lyckas nu, hoppas så att det är vår tur den här gången!
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020