• Anonym (Ts)

    Varför är ni inne på Familjeliv?

    Själv skulle jag säga mest p.g.a leda. Blev sjukskriven för snart ett år sedan och det kan bli långa dagar av i stort sett ingenting, så det här är ett av mina tidsfördriv...

    Slänger in nåt inlägg ibland men är ingen flitig debattör precis, går in och kollar Känsliga rummet och Sex och samlevnad där dom mest vrickade diskussionerna brukar dyka upp...:)

    Ärligt talat så ger det mig i stort sett ingenting att hänga här förutom att jag roas av vissa inlägg ibland...men andra kanske t.o.m hittat vänner här? Att folk hittat kk's har jag förstått...;)

    Varför är ni härinne?

  • Svar på tråden Varför är ni inne på Familjeliv?
  • fluu

    Well, jag reggade mig här för det(då) superba namnforumets skull. Sedan fick jag barn och fick många nyttiga idéer här, och kontakt med trevliga typer på köpet. Ett tag använde jag fl som arbetsvektyg till och med! Jag arbetade vid datorn och min koncentration funkar så att den håller längre om jag också gör något annat utöver det jag ska göra. Då var fl perfekt. Sedan slutade jag att arbeta så och sedan dess hänger jag inte här så mycket. Jag kollar(såklart ) namnforumet åtminstone en gång per dag, annars sitter jag här när jag har en sämre dag. Som igår och idag då den plötsliga värmen tvingat mig till andningsövningar. Då är fl ett perfekt tidsfördriv.


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • Anonym (Blandat)

    För att öht ha nån form av socialt liv. Träffar inget folk irl nämligen. Dessutom bistå med råd och hjälp i vissa frågor där jag har stor erfarenhet. Ser man längre tillbaks kan man rent av säga att utan tips från F.L hade jag mest troligt inte ens haft barn.

  • Silverjenny

    Ja det här corona-året har det blivit extremt mycket familjeliv, jag är inte överdrivet social i vanliga fall heller men nu när jag jobbat mycket hemifrån träffar jag knappt någon utöver familjen så mitt sociala liv har jag på div forum på nätet och facebook i princip. Jag gillar det, kravlöst och iom att man är anonym kan man vara helt ärlig och har ofta meningsfullare diskussioner än med folk irl. Och man får diskutera med folk utanför sin egen lilla åsiktscirkel. Det är lite synd bara att det är så många pk-poliser här, som inte fattar grejen med åsiktsfrihet utan sablar ner trådar med onödiga, ointressanta inlägg som inte tillför något konstruktivt till diskussionen utan bara fatställer att du tycker annorlunda än jag därför är du dum i huvudet och jag har rätt.. men de har å andra sidan rätt att skriva dessa inlägg and there's nothing I can do about it tack o lov :)

  • StevenDiese

    Jag lär mig mycket om människor här. Även om alla har sin Internetfasad så kan man ana själva människan bakom.

    Hänger även på Flashback, fast utan konto. Verkar som familjeliv och Flashback de största forumen för allmäns frågor.

    Men dagligen tänker jag att jag ska hoppa av familjeliv pga den undermåliga kvaliteten på själva forumet. Senast nu när jag skrev det här inlägget fick jag ladda om sidan för att det inte gick skriva mellanslag.

  • Anonym (Drama)

    Älskar allt drama. Majoriteten som skriver varje dag (kan nämna flera men då blir man väl avstängd) har inga liv. Har man inget liv så blir man aggressiv och elak och det visar sig i många trådar vilket jag finner underhållande.

  • Anonym (Drama)
    Anonym (Drama) skrev 2020-08-08 14:58:35 följande:

    Älskar allt drama. Majoriteten som skriver varje dag (kan nämna flera men då blir man väl avstängd) har inga liv. Har man inget liv så blir man aggressiv och elak och det visar sig i många trådar vilket jag finner underhållande.


    Tre av de jag tänker på har redan skrivit i tråden...
  • Anonym (intressant)

    Jag tycker att det är interessant att läsa diskussioner om relationer samt sex och samlevnad.


    Skriver inte själv så ofta men deltar någon enstaka gång i diskussionerna.

Svar på tråden Varför är ni inne på Familjeliv?