Inlägg från: jowald |Visa alla inlägg
  • jowald

    En resa mot graviditet

    babybel95 skrev 2020-09-09 10:47:22 följande:

    Du kanske får utgå från att det var inatt/idag. Så håll koll på tempen också även om termometern verkar knas.

    Ja, negativt vad jag kan se men så ser jag ju som en kratta också. Ser aldrig sträck som andra ser. Men har också läst att rfsu sällan visar innan och då väldigt svagt isåfall. Har bara ett testa tidigt CB så vill inte slösa haha. Men är sugen på att ändå ta det redan imorgon.


    Ja jag tror att de kan vart så vi mös aldrig igår men både i måndags och söndags samt fredagen. Och borde kunna ha en chans om man myser idag med:)

    Ja jag har med hört de om rfsu.

    Ja svårt när man bara har ett testa tidigt men jag hade nog med tagit de imorgon bara för jag är så otålig haha:)
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-09 11:09:19 följande:

    Ja absolut, de överlever ju oftast ett par dagar iallafall inom en så de bör finnas chans ändå :) 

    Ja det är ju det att man är otålig men samtidigt vill man ju inte testa för tidigt heller för att inte bli besviken, men imorgon är det ju 3-5 dagar till jag har bim så borde ju kanske visa något... 


    Ja borde ju finnas en chans:)

    Jo alla är ju ilika, vissa visar det tidigt på och andra får inte positivt förrän efter bim.

    Med första sonen plussade jag görsta gången med figitslt 1-2 veckor. Visste inte när bim va eller när jag hade äl.

    Med som nr 2 fick jag äl smärta och en blödning i samband med äl så då visste jag när den skedde och på äl+12 hade jag negativt sen plussade jag på äl+18 alltså 4 dagar efter bim:)

    Så de kan ca så olika qå visar det negativt imorgon är hoppet inte borta ändå:)
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-09 13:39:28 följande:

    Ja det är ju väldigt olika för alla så som sagt hoppet är inte helt borta förrän mensen tittar fram (förhoppningsvis inte).

    Kom över en tjejs berättelse om sin graviditet och hennes tidiga symtom och där nämnde hon brösten och att det kändes som att hon hade vart på gymmet och lyft vikter. Som en träningsvärk på ovansidan av brösten och i armhålorna. Är precis så jag känner nu. Aldrig haft en sådan smärta i brösten, visst har man varit öm men inte på det sättet. Kom även en våg av illamående över mig förut men gick över fort.. 

    Åh spännande.. 


    Kan tänka mig de vet många som haft de så tidigt i graviditeten med just brösten.

    Spännande, hoppas det är ett tidigt symtom för dig:)
  • jowald

    Nu såg jag att jag fått vitaktig krämig flytning och är inte det ett tecken på att ägglossning varit? Har för mig jag läst att efter ägglossning kan man få vita och krämiga flytningar?

  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-09 20:29:05 följande:

    Ja, det brukar det bli så tror allt att din äl har varit :)


    Hoppas hopoas.

    De sjuka är att ikväll mår jag jätteilla, vilket är konstigt för hade jag äl i förrgår eller igår så hade illamåendet inte kommit.så snabbt ändå eftersom ägget tar rätt många dagar innan de fäster. Så vet i tusan varför jag mår illa. Känner mig typ spyfärdig.
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-09 20:44:42 följande:

    Hm, tror nog ägget kan fästa redan efter 5 dagar men då hade du väl inga äl-känningar? Kan ju vara ett symtom för äl också tänker jag...


    Ne tror jag hade äl tidigast för 2 dagar sen. Antingen i förrgår, igår eller typ natten till idag

    Så kanske mer är äl hormoner som spökar med mig:)
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-09 20:57:16 följande:

    Då känns det mer som något efter äl :) spännande! Uppdatera om du får mer symtom! Håller tummarna!


    Ja:)

    Jag uppdaterar dig, hur mår du ikväll då?<3
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-10 06:03:05 följande:

    Oj detta skickades aldrig..

    Brösten är fortfarande spända och jag har den där ?träningsvärken?.. halsbränna och så uppsvälld som bara den är så gasig och det brukar jag inte vara. Spänner och drar i tjejmagen lite. Har inte riktigt kunnat sova och när jag väl somnat hade jag konstiga drömmar.

    Ska se om jag kan hålla mig från testandet idag..

    Hur mår du? <3


    Det låter ju verkligen som du har symtom för att få ett positivt<3

    Hör av dig om du testar idag :)

    Jag har en konstig känsla i brösten, mer fasta och spänner liiite men bröstvårtorna ömmar. De kan dom ju göra om man har haft eller ska ha ägglossning.

    Min man känner av skillnaden med. Efter att fött 2 barn så är ju inte brösten lika fasta som dom va innan barnen men nu är dom fasta.

    Också svullen i tjejmagen och typ spänner
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-10 07:33:22 följande:

    Testade med cb testa tidigt och tyvärr negativt... så hoppet är inte på topp nu. Försöker trösta mig med att den upptäcker bara i 76% på bim-6 som det kan vara för mig idag. Lägger in bild ifall du ser något jag inte ser..

    Skrev det igår men idag har känslan i brösten avtagit lite, är dock öm i bröstvårtorna med. Fortfarande jättegasig och hade så konstiga drömmar.

    Åh då kan man nästan vara säker på att du haft din äl nyligen. Låter onekligen som det på alla symtom! :)


    Ja de visar ju bara 76% säkert så många dagar innan och samtidigt så finns de vissa som är låghormonare som inte plussar förrän bim vart. Så tappa inte hoppet än.

    Lite svårt att se på den bilden men ser tyvärr negativt ut, men som sagt så kan de bli ett positivt ändå, du är ju på bim-6 så kan ändå bli positivt.

    Jag tog ett test idag för att verkligen ze ska va negativt och att de är ägglossning för mig. Det var såklart negativt så nu är jag ju säker på att detta måste vart ägglossning. Särskilt eftersom jag fick positivt på äl test i lördags.

    Brösten kan ju gå upp och ner i hur ont eller hur mycket dom spänner. Vissa är ju till och med såna som inte känner av någonting precis när de plussar och sen kommer de i vecka 6-7 sen.
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-10 08:48:06 följande:

    Så svårt att inte tappa hoppet men försöker verkligen.. får nog försöka ta det lugnt med testandet och testa igen tidigast på söndag. Om inte mensen kommer så att säga..

    Ja men det var säkert äl för dig! Alldeles för många symtom för att tala emot det. Så nu hoppas vi på ett plus för dig !! :) <3


    Ja förstår din känsla. Men försök att inte testa förrän söndag och förhoppningsvis så kommer det ingen mens.

    Ja och nu är kina flytnkngar fortfarande lite vitaktiga/krämiga. Men völdigt lite flytningar qå ägglossning har nog passerat nu får vi hoppas de tar sig bara:)

    Hoppas vi båda plussar:)
Svar på tråden En resa mot graviditet