Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Första) skrev 2022-02-23 15:20:16 följande:
    Fortsatt ingenting för min del men fortsätter kämpa på tills plusset någon gång kommer :) 
    Själv då?

    Hjärta Har plugget kommit igång nu? Är det intensivt?


    v 30. känner mig tung och otymplig. ont så fort jag rör mig typ och går nog hem om någon vecka eller så för att orka tiden ut. Samtidigt tycker jag det är supermysigt att ligga å stirra på magen och se buffar å puffar :) Vet att jag kommer sakna magen  väldigt mycket så fort bebis är ute hehe.


     


     

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2022-02-24 11:57:36 följande:
    Jo det är igång nu, inte så mycket då jag valt att läsa på typ 50% för att kunna jobba lite också. Men jag kommer nog öka till 100% till hösten och sluta helt på jobbet.

    Låter väldigt mysigt bortsett från smärtan då :) Men tiden med en nyfödd måste ju vara väldigt mysig den också Hjärta

    Hoppas att det är det iaf, sist tyckte jag inte att det va speciellt mysigt. Mådde snarare väldigt dåligt för att jag inte fick sova tillräckligt. Tyckte första månaderna va hemska och tog hand om dottern av plikt snarare än att jag tyckte om henne. 


    Men tillslut vände det! =) Nu vet jag ju att det vänder och att det finns ett ljus i tunneln om jag skulle börja må lika dåligt igen.


     

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2022-02-24 21:25:24 följande:
    Wow vad kul att du är i vecka 30 nu, så nära för dig! :D Här går det jättebra, lilltjejen växer på och sonen har vant sig vid livet med ett syskon.

    Härligt att det går så bra =) Och att barnen kommer överens, eller ja att sonen inte verkar vara avundsjuk iaf :) 


    Vår dotter börjar bli rätt ägande av både grejer och oss så blir intressant att se hur hon reagerar på att inte vara den enda som får uppmärksamhet och saker sen. Vi har lagt undan en del av hennes babyleksaker och tänkte ge dom till syskon sen. Idag började hon plötsligt prata om en aktivitetsleksak som vi plockade bort för över ett år sen, att det va hennes och att hon ville leka med den. Blir intressant och se vad hon kommer ihåg av sina leksaker sen och om bebis får ha dom eller om alla är hennes.

  • Anonym (Babymakeing)
    hopeforaplusa skrev 2022-04-22 11:41:10 följande:

    Hoppas ni alla mår bra <3 hur är det med er alla?


    Ont hela tiden och absolut ingen energi.. men annars är det bra hehe. max 3 veckor tills bebis kommer nu. Försöker njuta så gott det går av magen och alla rörelser där inne men är redo för att åka in närhelst det startar... gärna imorgon hehe.


    Hur är det med dig? :) <3

  • Anonym (Babymakeing)

    För en vecka sen kom vår andra lilla tjej Hjärta Min magkänsla va rätt även denna gång om vad vi väntade =) 


    Mycket bättre förlossning denna gången än första också. Bortsett från att man såklart är jättetrött så har jag mått oförskämt bra fram till igår, nu börjar babybluesen kicka in tror jag. Mycket för att det varit en tuff dag när äldsta inte viljat sova och humöret va därför högt och lågt och jag va själv med båda i 3h för första gången. 


     

  • Anonym (Babymakeing)

    Såklart dröjde det bara en halvtimme efter jag skrev senaste inlägget till att saker började gå snett.


    En störtblödning som fyllde en mindre förlossningsbinda innan jag hann springa från soffan till badrummet. Tog tid innan det slutade blöda men tillslut så. Sen kom en till blödning senare på kvällen som slutade snabbare men bara en halvtimme senare kom en till massiv som inte slutade. Blev att ringa till akuten och ta taxi in. Blev omhändertagen omgående när jag kom dit, de tog lite tester, kopplade upp mig på dropp. Läkare konstaterade rester från fosterhinnan och gav mig cytotec och nån medicin för att minska blödningen. Inget av dom fungerade så under natten blev det akut upp på operation och skrapning.


     


    Det va en hemsk upplevelse alltihop. Dels att på akuten bli stucken av massa olika personer för att sätta en infart utan att någon lyckades. Tillslut lyckades en narkossköterska på andra försöket. Sen en bm som inte verkade ha koll på hur man vägde en förlossningsbinda så de höll på att missa hur mycket jag verkligen blödde (tack och lov va det en uska som hade koll och lärde upp bm). Sen på operation bestämde narkosläkaren att spinal va bättre än sövning och då brast det och jag bröt ihop totalt när han stack mig. Fy i helvete va ont det gjorde. En narkossköterska lyckades lugna mig och höll mig i handen hela tiden. 


    Fick en blodtransfusion på uppvaket sen medans jag väntade på att kunna röra mina ben igen. Efter det fick jag åka tillbaka till förlossningen.. Så mycket känslor i kroppen och ångest över att vara ifrån min nya lilla bebis. Ångesten över att om blödningen börjat senare på natten att jag kanske inte skulle ha vaknat igen och lämnat man och två barn med ett blodbad istället. Kommer nog ta lite tid att bearbeta detta tror jag..  Blev visst långt detta. 


    Min så gott som perfekta förlossning och att jag fått må så bra efteråt också bara vände och blev pannkaka av alltihop :(

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2022-06-21 21:15:48 följande:

    Idag kom äntligen plusset! Som vi har väntat. Jag är otroligt glad men samtidigt ödmjuk för hur detta kommer gå. Vi håller tummarna här hemma för att allt kommer gå bra Hjärta


    Wow! Stort GRATTIS!! håller alla tummar och tår nu att allt går bra Hjärta 
    vilken vecka är du i? 4-5? :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2022-06-14 23:57:17 följande:

    Hej på er så himla länge sen jag kika in här, hade glömt av helt. Hoppas det är bra med er!!

    har nu en stor 9 månaders tjej som kryper runt överallt med sina två virvelvindar till storasyskon.

    jag trodde jag skulle vara 100 nöjd med 3 barn eftersom min andra föddes 3 mån förtidigt och inget blev som tänkt. Fick min revansch denna gång. så otroligt glad att få uppleva en normal graviditet och förloasning trots psykiska biten. men i dagarna har jag känt för en 4e. Har aldrig tidigare varit ?redo? i tanken ens efter så kort tid men kanske är det för vi hade tänkt vara klara så man redan tänker på det.. 

    spännande att följa er som kämpar! 


    roligt och gå tillbaka och se allt som skrivits.


     


    hej! Kul med en uppdatering :)
    vi hade bestämt två sen innan men förlossning och första veckan med bebis gick så smidigt så jag blir sugen på att uppleva bebistiden igen. 


    samtidigt vet jag inte om jag orkar med en graviditet till, både för den mentala biten men också den hemska foglossningen som typ gjorde mig näst intill sängliggande sista tiden.


    sen efter blödningen kände jag att jag inte vill utsätta mig för mer trauma.. meeen när man håller det lilla knytet och tänker att allt nu är sista gången så blir jag ändå lite sugen på en till.  


    mysigt med en krypare hemma Hjärta men förstår att du har fullt upp! 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2022-06-22 09:41:10 följande:
    Kul att höra ifrån dig också! Hur gammal är din bebis nu? Tror risken finns att man alltid blir sugen på en till och en till och en till haha. Bebisarna blir större och till barn och då saknar man den gosiga bebistiden. Men det är tufft, graviditet och förlossning och en nyfödd, man har ingen aning hur det går och vad man får nästa gång.

    Ni får fundera och diskutera riktigt ordentligt. Vänta tills barnen är aningen större och känna om ni orkar tre BARN och inte bebisar haha.

     


    inte varit inne på ett tag, full rulle med barnen plus att jag haft lite svacka med måendet. Har svårt att få upp mitt järnförråd. blir så dålig i magen av hjärntabletterna nu :( 
    tänker att man orkar det man måste hehe. men jag är såpass gammal att jag inte vet om en sladdis är möjlig och att vara för många år äldre kommer jag inte vilja va och få barn igen. 
    nä men även om jag är grymt sugen på en liten trea vet jag rent logiskt att det inte är något att satsa på. sambon kommer ensam få ta hand om två barn när jag är gravid eftersom jag knappt kan ta hand om mig själv då :( så det är främst graviditeten som sätter käppar i hjulet men det är också en gigantisk käpp. 


    lillasyster är 3 månader nu och nyfiken på allt. Sover underbart på nätterna än så länge skönt nog. storasyster är stolt och tar hand om henne på sitt sätt, eller ja försöker. Klappar och är gosig :) tror och hoppas de kommer få stor glädje av varandra om nått år. 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2022-07-31 15:54:06 följande:
    Tack! Jag tänkte ta ett nytt test om någon dag så får vi se vad det visar. Testen som jag tog efter första plusset blev inte starkare och testet som jag tog för två dagar sedan blev svagare så jag har svårt att tro att det skulle vara något annat än ett mf.

    Beklagar :( vilken tuff bergodalbana. Hur har det gått? har också varit med om att strecken inte blev starkare. 


    hur gick det andra gången? Ökade strecken igen? Hjärta

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2022-08-05 12:13:21 följande:
    Ja det går väldigt upp och ner här. Testade redan på kvällen dag två av blödningen och då syntes det något så svag så jag ens undrade om det var ett till streck där eller inte. Tempen sjönk också dagen efter så jag räknar med att allt kom ut efter tre dagar av blödning. Så vi samlar krafter för ett till försök på en graviditet. Slutar även den i ett mf, vilket vi självklart hoppas att det inte gör, så tror jag att vi tar en paus ett tag för att vila får denna bergochdalbana av hopp och förtvivlan. Det som ska vara en rolig och spännande resa har ju i vårat fall blivit en kamp dag ut och dag in i typ två år så ett andrum kan behövas.

    Tufft med sån bergodalbana. Hemskt när man inte kan kliva av den när man vill, men kan va bra men en paus iaf som du säger. Hur går det med plugget nu? <3


    Tror att det räknas som ett mf om det sker efter beräknad mens. ett positivt innan beräknad mens och mf blir en kemisk graviditet. 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2023-02-10 06:56:44 följande:
    Det går bara bra, blev framflyttad ganska många dagar på rul som var i veckan så är i v.22 nu. Jag mår väldigt bra fysisk men mentalt har jag svårt att släppa oron som konstant finns där i bakgrunden. Jag trodde det skulle släppa efter rul men nejdå den finns där hela tiden 😅 
    Jag förstår att hoppet typ lämnar en när man tycker man inte fick till det så bra runt äl. Men jag kan trösta med att vi låg en dag innan äl och inget mer innan eller efter nu när jag blev gravid, så chansen att det blev något finns fortfarande för er 😊 

    Om jag ska säga något som inte är så upplyftande så är det att oron följer med en resten av livet sen Rynkar på näsan Men de är värda all oro! Minstingen var så sjuk över nyår att hon slutade andas ett par gånger Gråter och då va hon ändå inte sjuk nog för att läggas in. 


    Tiden har gått i ett så hade helt glömt av denna tråden (får inte aviseringar längre trots att den är favoritmarkerad). Lillen blev nyss 9 månader och vi har börjat sälja av prylar nu. Känns lite tungt att aldrig få uppleva en nyfödd igen men vet inte heller hur jag skulle orka när de vi har redan tar så mycket energi. Vi räcker knappt till när vi kan fokusera på ett barn var.

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu