Inlägg från: Anonym (M35) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M35)

    Killar som är oskuld är omanliga

    Anonym (Man) skrev 2020-09-18 11:43:45 följande:

    Beter man sig får man dock doppa i köttgrottan - så det hänger ihop...


    Det finns gott om exempel på män som inte kan bete sig som får doppa i köttgrytan i alla fall. Dock upplever jag att de i min bekantskapskrets som inte kan bete sig har svårt för att få till det där med stabila förhållanden.
  • Anonym (M35)
    Anonym (Lin) skrev 2020-09-18 11:48:05 följande:

    Det handlar inte om antalet utan OM man överhuvudtaget gjort det eller inte.

    En oskuld som är 20 är inget konstigt, men en 30 årig oskuld? Nej tack!


    En hypotetisk fråga.

    Om du skulle börja dejta en man i 30-årsåldern och ni verkligen klickade och han avslöjar att han är oskuld när det börjar bli intimt, skulle du avbryta där enbart på grund av faktumet att han är oskuld?
  • Anonym (M35)
    Anonym (Lin) skrev 2020-09-18 12:09:06 följande:

    Ja det skulle jag definitivt göra.


    Eftersom jag själv var oskuld när jag fyllde 30 blir jag nyfiken på varför du nobbar enbart på grund av den parametern?
  • Anonym (M35)
    Anonym (My) skrev 2020-09-18 12:42:45 följande:

    Tror få kvinnor skulle acceptera en 30 åring som fortfarande var oskuld. Jag skulle avbryta dejtandet direkt.


    Vilken tur att jag lyckades hitta en av de få kvinnor som kunde acceptera en 30-årig oskuld då.

    När det gäller trådens ursprungsfråga om hur det känns som "äldre" oskuld så jag väl aldrig direkt varit med om att det pratats om omanligt eller osexigt. Däremot slutade jag att berätta att jag var oskuld när jag var 20 annat än om någon frågade rakt ut, viket hände en gång efter det. Inte för att jag mådde dåligt av det utan för att folk fick för sig att dem skulle hjälpa mig att hitta någon som kunde ta min oskuld.
  • Anonym (M35)
    Paganini skrev 2020-09-18 13:31:04 följande:

    Uppenbart att man ska göra allt för att dölja att man är okysst om man lyckas träffa en kvinna någon gång. Synd, för det hade kunnat vara avspännande att berätta det.


    Hittar du någon där det finns ömsesidig attraktion rekommenderar jag att du berättar innan ni blir intima.

    Uppenbarligen är det tyvärr väldigt många som bryter vid ett sådant avslöjande men sannolikt är risken väldigt stor att du inte kommer hela vägen med dessa tjejer ändå. Om du som mig hittar någon som inte bryr sig om att du är oskuld kommer hon troligtvis att ha större tålamod med att sexet inte fungerar så bra i början om du berättar innan ni kommer så långt.
  • Anonym (M35)
    Anonym (Undrar) skrev 2020-09-18 13:56:03 följande:

    Hur gammal var du när oskulden rök då? Gick det bra eller var det svårt att komma igång? Var kvinnan erfaren?


    Jag var 30 och jag fick en mental blockering som ställde till det första gångerna men när den släppte så har det fungerat riktigt bra sedan dess. Vi är idag gifta och har barn ihop. Hon hade erfarenhet sedan tidigare ja.
  • Anonym (M35)
    Paganini skrev 2020-09-18 15:01:13 följande:

    Varför rekommenderar du det? Berättade du? Vad sa hon i så fall?


    Hon sade att hon redan räknat ut det eftersom jag varken hade haft förhållande eller one night stands innan vi fick kontakt. Vi träffades via en dejtingsajt.
  • Anonym (M35)

    Är den här tråden representativ för befolkningen i stort så måste jag erkänna att jag är förvånad. Inte över att det finns kvinnor som väljer bort oskulder men det verkar vara en dealbreaker för de flesta kvinnorna. Jag upplever personligen att personkemi och ömsesidig attraktion spelar större roll än tidigare erfarenheter när det gäller sex. Med en ny partner kan det ju ändå bli fumlig till en början även båda är sexuellt erfarna.

  • Anonym (M35)
    Anonym (middle) skrev 2020-09-18 22:44:34 följande:

    Jag blev förvånad över att så få förstår och svarar på frågan i trådstarten.


    Jag kan ju bara svara för hur jag tänkte och kände när jag var oskuld. Eftersom oskuld inte är ett karaktärsdrag är det svårt säger huruvida jag var representativ för gruppen oskulder över 20 eller ej.

    Jag kände inte heller att det faktum att jag aldrig haft sex på något sätt definierade mig som person. Jag levde ett bra och socialt liv och det enda som saknades var den närhet jag har nu när jag har fru och barn.

    Jag kan som jag nämnde i ett tidigare inlägg inte påminna mig om att jag har hört någon referera till oskulder som omanliga och osexiga och hade jag gjort det hade jag förmodligen antingen ignorerat eller ifrågasatt deras trångsynthet beroende på vilket humör jag varit på.
  • Anonym (M35)
    Anonym (whatever) skrev 2020-09-20 21:55:27 följande:

    Mått jävligt dåligt under en ganska lång period nu och funderar på självmord mer eller mindre varje dag nu för tiden. En stor anledning till det är att jag är 25+ och har mindre erfarenhet av tjejer än vad många killar som är 10 år yngre än mig har.

    Kom in på den här tråden av en slump och ser att alla tjejer skriver att dom mer eller mindre spyr bara av tanken på en kille som är oskuld. Kände att det var droppen.

    Det värsta av allt är att jag tror att jag hade varit en grymt bra pojkvän, kanske inte längre eftersom jag mår som jag mår men för ett par år sedan. Synd att ingen gav mig en chans att visa det.


    Som jag har skrivit tidigare i tråden var jag 30 när jag hade sex första gången så det finns kvinnor som inte har brist på tidigare erfarenhet som en dealbreaker.

    Om du går i självmordstankar skulle jag dock råda dig att söka hjälp. Jag tror att du mycket väl kan göra en kvinna otroligt lycklig om du bara kommer till den punkten att du mår bra när du är själv först.
Svar på tråden Killar som är oskuld är omanliga