• Anotherone

    HUr ska man göra ett val mellan två män?

    Det enda du vet i den här situationen är att du måste fatta ett beslut. Och det fina är att alltid kan fatta ett annat beslut.. längre fram. 
    Man kan alltid ändra sig.
    Du får helt enkelt gå på magkänsla. 
    Folk kommer (förmodligen) bli sårade hur du än gör. Du kan ångra dig om halvår eller inte alls. Men du är inte mer än människa du heller och du kan bara göra vad du själv tror är bäst.

  • Anotherone
    Anonym (L) skrev 2020-09-25 14:45:10 följande:
    Nej.

    Man kan inte alls bara komma och ångra sig när det handlar om människor. Ta inte för givet att mellanmjölken skulle sitta och vänta på henne ifall ts vill komma springandes tillbaka. Han kan då ha gått vidare, antingen ensam eller med någon annan.

    Man kan inte tänka att man kan komma tillbaka och ändra sig senare. Inte när det gäller människor, för allt som oftast brukar det inte fungera på det sättet.
    Det var inte så jag menade. Man får givetvis ta konsekvenserna av sitt beslut. Man kan inte förvänta sig att någon ska vänta på någon överhuvudtaget.
    Men ts har val. Kan fatta andra beslut längs med vägen.

    Säg att man väljer mellanmjölk. Ångrar sig efter ett halvår och lämnar. Vill träffa den andra mannen igen. Han är inte sugen längre.
    Oavsett då så vill hon ju inte vara med mellanmjölken!?
  • Anotherone
    Anonym (inte ens mellanmjölk) skrev 2020-09-25 20:58:33 följande:

    MIN man dricker inte ens mellanmjölk. Det är nämligen för fett tycker han. Så det blir lättmjölk för hela slanten ????

    För att va lite seriös: Jag hade i ditt ställe tvekat nån sekund och sedan valt "mellanmjölken". Min man är just trygg, stabil och lite snygg med ???? Det är sååå alla borde få ha det som familj. Med barn vill du ha nån att lita på till 100 procent. DOCK undrar jag lite över din formulering om att han avgudar dig. Låter inte så sunt. Det måste råda lite BALANS i ett förhållande, något som redan har påpekats i den här tråden.


    Bra synpunkt! Kan bli jobbigt i längden om man ser på sin partner som mellanmjölk och trygghet medan han sätter en på piedestal....
Svar på tråden HUr ska man göra ett val mellan två män?