• jrockyracoon

    Jag är bitter, förnedrad och bortvald.

    Anonym (Såbitter) skrev 2020-10-02 15:59:55 följande:

    Jo det är lätt att vara efterklok :/ 


    Jag har försökt sova hos min kompis så ofta jag bara kan. Och nu flyttar jag äntligen i helgen.
    Jag bara funderar på hur jag ska "gå vidare" och bara kunna lita på någon igen. Eller hur jag ska sluta vara arg och ledsen inombords.. Jag vill inte bli en bitter, ensam människa som aldrig kommer över saker.


    Men är absolut inte redo att träffa någon ny på ganska länge vad det känns nu. 


    Du ska inte vara rädd för att vara bitter, hatisk, ledsen och arg. Det är viktiga känslor som är ditt "rätta jag". Tankarna om att vara kontrollerad, behärskad, snäll och lugn är i denna stund enbart falska och fel för dig.

    Du verkar ha näst intill utplånat dig själv för att tillmötesgå din f.d. partners orimliga krav. Jag tänker mig att din kärlek till henne har förblindat dig. Jag undrar om hon har fått dig att tvivla på att ilskan och bitterheten hos dig inte är berättigade.

    Mitt råd till dig är att du tillåter dig att vara hatisk och bitter, och att du snabbast möjligast ser till att du inte längre träffar din f.d. partner. Du kan börja bearbeta det här först när du får mer avstånd och tid att reflektera. Mina tankar om din f.d. partner är att hon verkar vara manodepressiv, alternativt narcissistisk/psykopat. Det är uppenbart att hon njuter av att se dig plågas och att hon har sex med sin nya med flit så att du ska höra det. Det ger henne antagligen en extra slags tillfredsställelse att du hör dem när de håller på. Sådana personer ska man fly ifrån.

    Jag gissar att du kommer vara tacksam att hon inte längre finns i din närmaste krets när allt detta är över och du har kommit på fötter igen.
  • jrockyracoon
    Anonym (Såbitter) skrev 2020-10-04 12:05:27 följande:

    Tack så jättemycket ni två sista också för alla fina och, stöd och pepp! Jag har en riktigt ilsken dag idag. Samtidigt är jag lättad för om en timme börjar jag flytta mina saker! Inatt ska jag få sova i min nya bostad. Igår kväll var sista gången jag somnade till deras högljudda sex. I morse var sista gången jag vaknade till deras högljudda sex.

    Idag var sista gången min fd älskade fru duttade mig på huvudet med ett stort leende och talade om för mig att det finns en mening med allt och jag kommer bli sååå lycklig precis som hon blivit..

    Jag vill bara släppa ut och skrika ut min ilska. Men jag har försökt hålla mig kall och kylig istället.

    Alltså! Tack!! För era ord! Det hjälper mig just nu! <3


    Det är många av oss som likt dig har försökt förstå det till synes omöjliga, att den vi älskar inte vill ha oss. I ditt fall har du blivit så hänsynslöst behandlad att det inte är klokt.

    Bra att du nu får din egen bostad. Tillåt dig att vara bitter och hatisk och bearbeta allt som har hänt. Prata om det med så många som möjligt.

    Du kommer att bli en vinnare och din f.d. kommer att vara en förlorare. Den som behandlar sina medmänniskor som smuts, kommer aldrig att kunna skapa ett långsiktigt och hälsosamt liv med bra relationer. Låt detta bli din tröst!
Svar på tråden Jag är bitter, förnedrad och bortvald.