• Anonym (Tänkare)

    Har du någon som älskar dig villkorslöst?

    Satt och funderade på om jag och andra har någon här i världen som älskar en villkorslöst och där man känner inom sig att personen verkligen älskar och accepterar en för den man är till 100%?

    Om man inte känner att man har det är det mest troligt pga ens egna självkänsla eller har inte alla någon som älskar en så mycket i sitt liv?

  • Svar på tråden Har du någon som älskar dig villkorslöst?
  • Anonym (M)

    Ja, jag skulle nog vilja påstå att mitt barn (6 år) just nu älskar mig villkorslöst. Det lär hon inte göra hela livet, men jag tror inte det finns nåt just nu som hon inte hade förlåtit. Barn är otroligt lojala.

  • Anonym (fdgh)

    Nej det hoppas jag inte, förhoppningsvis är andra människor smarta nog att de åtminstone förväntar sig att jag behandlar dem lika bra som de behandlar mig.

  • Anonym (Nix)

    Nej. Har aldrig haft och kommer aldrig ha. Vissa föds värdelösa och dit hör jag. Sånt man får acceptera bara.  Äkta kärlek är dessutom väldigt sällsynt. Förekommer nog mest mellan mammor och barn. Ja, inte min mamma då, men normala mammor.

  • AndreaBD

    Jo, min man. Han är verkligen underbar. Barnen - svårt att säga, det ändrar sig. Dvs de har olika faser i livet. I vissa faser kan de vara lite ego. ;) 

  • Mandel

    Jag älskar mina barn - i dagsläget, villkorslöst. Däremot om de som vuxna skulle begå en massa avskyvärda brottsliga handlingar osv. så skulle jag nog inte älska dem villkorslöst längre.

    Har nog ingen över huvud taget som älskar mig mer än på sin höjd mina barn. 
    Kan inte påstå att jag har några vänner och mina egna föräldrar och syskon verkar inte så värst intresserade av mig och mitt liv heller. 


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Anonym (A)
    MammAmma skrev 2020-10-15 11:31:18 följande:
    Näe, jag tror inte på villkorslös kärlek mellan vuxna. Finns mycket som kan döda den, plötsligt eller långsamt över tid, beroende på omständigheterna.
    Mellan barn och förälder? Ja, det kan jag köpa.
    Håller med
  • Anonym (Förtjänar honom inte, men ja)

    Ja det har jag. Jag är svår att älska, bpd, humörskiftningar, behandlar honom som skit ibland (Gnäller, klagar, kritiserar, provocerar osv), har jag en dålig dag låter jag det gå ut över honom. Är svartsjuk och kontrollerande. Men han älskar mig ändå.  

  • Anonym (f)
    Anonym (Förtjänar honom inte, men ja) skrev 2020-10-15 16:35:01 följande:

    Ja det har jag. Jag är svår att älska, bpd, humörskiftningar, behandlar honom som skit ibland (Gnäller, klagar, kritiserar, provocerar osv), har jag en dålig dag låter jag det gå ut över honom. Är svartsjuk och kontrollerande. Men han älskar mig ändå.  


    bpd ?
  • Litenmenhård

    Nej. Gott och kort.

    Vill inte ha det heller, kan tilläggas.


    Kärlek är inget man kräver. Det är något man förtjänar.
Svar på tråden Har du någon som älskar dig villkorslöst?