• SML89

    Baka flicka 2020

    LyCKa55 skrev 2020-12-22 09:36:18 följande:
    Jasså? Grejen är att jag inte gillar sånt annars. O jag har inge velat ha det när jag varit gravid med mina grabbar. Därför hoppas jag det är ett tecken:)
    Ja men som jag skriver så varierar det helt säkert från person till person. Självklart kan det betyda tvärtom för dig. Du märker ju bäst själv vad som avviker från dina tidigare graviditeter :) Håller tummarna!!
  • SML89

    Tyvärr blev de föör mkt av blandad mat och sötsaker kring jul, 3 dagar för min del och känns ju som man sabbat dieten lite för mycket. Men har iaf fortsatt äta/dricka mjölkprodukter, magnesium + tranbärskapslar så hoppas d ändå har lite effekt :)

    Ni har bim lite tidigare än mig, har än så länge 2 dagar med blinkande gubbe på CB digital advanced så väntar på den fasta gubben. Sen är äl nångång mellan 24-36 h efter de. Beräknad bim 10/1. Får se om de stämmer denna månaden.

    Äl brukar väl vara inom 24-48 h efter positivt äl test (står lite olika i olika test).

  • SML89
    Mimmiimimmii skrev 2020-12-26 21:30:05 följande:

    Min moderkaka ligger på vänster o väntar flicka, va skumt om det stämmer med den teorin? Aldrig hört talas om


    Verkar ju stämma ändå. Spännande när nån metod känns lite mer tillförlitlig. Hade inte heller hört talas om den.
  • SML89
    LyCKa55 skrev 2020-12-28 12:18:18 följande:
    [/quote]

    Hur påverkar moderkakans läge?

    Nu har jag varit där o bebisen mådde bra o allt såg fint ut! Så skönt! Moderkakan va högt upp och i framvägg sa hon bara
    Skönt att höra, det är det viktigaste!! :) Ligger moderkakan i framvägg kan man nog inte gå på den metoden. Va hette den gruppen på fb som du frågade?
  • SML89

    Äntligen positivt äl test idag!! har ju lite kortare lutealfas så Bim blir 10/1 enligt appen. När har ni andra bim nu igen? :)

  • SML89
    pandarinen skrev 2020-12-30 20:57:15 följande:

    Jag borde ha bim 7 januari. Få se om det blir en septemberbebis.


    ååhh ja hoppas verkligen!! :) sept-okt är min önskan, men helst september.
  • SML89
    Nadinadi skrev 2021-01-01 18:48:29 följande:

    Ett tag sen jag skrev här nu, är i v18 och dags för RUL ganska snart. Känner mig lite nervös för dels känner jag knappt nåt från bebisen men kan bero på att moderkakan är i framvägg, men även orolig för att jag ska känna mig lite besviken typ om de säger det är en pojke. Jag har också så svårt att tänka hur en till pojke ska komma när jag redan har en alldeles perfekt liten kille redan. Detta kommer såklart gå över på nån dag det vet jag..men längtan är så står efter flicka plus att absolut ingen tror att vi någonsin kmr få flickor då min mans sida bara består av en massa män, med undantag för nån flicka men det är extremt glest emellan dem. På något sätt känns det denna gång som det faktiskt är en tjej men är kanske min längtan som kanske tar över..är lite jobbigt att de vänner som nu är gravida väntar flickor. Ja lite förbjudna tankar..men det är såhär jag känner!

    För att förtydliga för ev personer som tror jag inte kommer älska en pojke lika mycket: så jo de kommer jag självklart göra och huvudsaken är såklart att bebisen är frisk och mår bra! Så fort man fött sin lilla bebis är man så lycklig och tacksam för den lilla person man får i sin famn. Kan dock inte rå för de känslor som uppkommer såhär som gravid.


    Va kul, spännande att vet om de är en liten flicka eller pojke :) jag kände inte alltid heller så ofta med moderkakan i framvägg, de är tyvärr så. Ja förstår din känsla, men försök vara inställd på båda könen oavsett. Även om de kanske känns tråkigt då så kommer du säkert komma över de snabbt och känna dig lika glad över en till pojke. Hoppas du får en liten tjej, men som sagt pojkar är ju med så underbara <3
  • SML89
    lillainna skrev 2021-01-02 15:29:44 följande:

    Tror jag just plussat, svagt och rosa i verkligheten. Är på bim -2. Ska ta ett nytt i morgon med morgon urin.


    Jadå detta ser positivt ut =D Grattis!!
  • SML89
    Nadinadi skrev 2021-01-02 21:06:48 följande:
    Ja jättespännande! Har inget tålamod kvar nu haha.. ja, blev orolig först men verkar vanligt när den är i framvägg. Ja jag försöker vara inställd på båda könen men blivit svårare nu när det drar ihop sig av nån anledning. Ja hoppas hoppas!!
    Haha jag förstår de =) Det är ju längtan som tar över. Skriv sen när du vet. Håller tummarna!
  • SML89
    Gurkan25 skrev 2021-01-02 22:43:43 följande:

    Hej! Jag ansluter gärna till gruppen! Har tre pojkar födda 2017 och 2019.

    Har bim 14 januari. Första månaden vi försöker aktivt!


    Kul med fler :) Min cykel har varierat lite det senaste så är osäker på bim, men tror min är runt11/1. Är inne på 4e försöket. 

Svar på tråden Baka flicka 2020