• SML89

    Baka flicka 2020

    Inteamanda skrev 2021-01-09 19:12:26 följande:

    Jag har aldrig haft symtom innan plusset, så det behöver inte vara något att oroa sig för. Förstår dock om lan inte vill få upp hoppet för att sen bli besviken! Håller tummarna för dig/er!! Är det första barnet?


    Kom ju på att du hade skrivit att du hade en son =)
  • SML89

    Idag kom mensen som man anade. Så himla besviken :( tycker ändå vi maxade våra chanser med varannan dag sex och sen varje dag kring äl. Får man ge sig på försök nr 5..

  • SML89
    Inteamanda skrev 2021-01-10 11:36:34 följande:
    Åh, vad tråkigt! Jag tycker det är så jobbigt när man försöker bli gravid, man har ju liksom ingen kontroll över när eller om det sker och kontrollfreaket i mig gillar det inte. Vi håller tummarna för nästa månad för er!
    Nä precis. Man gör det man kan o hoppas att de ska räcka. Man får ju upp hoppet varje månad och tänker "men den här gången.. nu måste de ta sig" och så blir man lika besviken när de sen inte gör det. Tack, jag hoppas med det :)
  • SML89
    Inteamanda skrev 2021-01-10 11:47:52 följande:
    För att lägga till ännu en dålig nyhet så kommer jag nog inte få gå på mitt RUL på onsdag. Min man testade positivt för Covid i måndags och nu mår jag också dåligt så ska testa mig imorgon. Är så ledsen över detta!
    Åh nej va tråkigt. Va man är trött på det här med covid!! Hoppas det blir milt för er och att du kan få en ny tid för RUL snart. 
  • SML89

    Vad tror ni är ett bra PH värde för att gynna tjejspermierna? (men samtidigt inte för surt för att riskera att de inte lever så länge).

    Jag har beställt hem test både för att se så det kan vara gynnsamt för tjejspermierna, men också för att se så man nu inte råkat försura alldeles för mkt..

  • SML89
    Nadinadi skrev 2021-01-14 16:53:06 följande:

    Ska förresten på mitt rul imorgon bitti så uppdaterar er alla då! Ska bli så spännande! Men känner idag att jag bryr mig verkligen inte lika mkt längre, klart jag blir glad för en tjej men tänker nu på en liten miniversion av vår son och hur mysigt det skulle vara med en lillebror också som storebrorsan kan ta under sin vinge haha.. våra fina små killar liksom! I slutändan är jag bara tacksam för att där är en bebis i magen och det viktigaste är att räkan därinne mår bra :)


    Oj va spännande =) Ja, meddela oss sen när du vet! Förstår dig helt och hållet, mina tankar går mycket fram och tillbaka. Ena stunden vill jag verkligen ha flicka (så man har en av varje) och andra stunden tänker jag att en till liten kille som hade varit så mysigt med.
  • SML89
    Gurkan25 skrev 2021-01-14 20:37:16 följande:

    BIM idag, tog ett test som var väldigt svagt positivt, hoppas detta går vägen!


    Åhh men grattis, va roligt!! =) Hoppas vi också får plus denna månaden. Är bara på CD6 än så länge så har fortf en lång väntan både på äl och bim.
  • SML89
    Inteamanda skrev 2021-01-15 14:09:50 följande:

    Vi hade RUL idag, det är en flicka! Så för oss fungerade det att ha sex några dagar innan ägglossning, hehe.


    Nadinadi skrev 2021-01-15 18:11:01 följande:

    Var på RUL idag och det är en liten flicka!! Kan inte fatta..började gråta av chock och glädje. Har ju verkligen försökt med kosten, tillskott och sexet så känns på något sätt som det påverkat oddsen eftersom det inte fötts någon tjej på mannens sidan på otroligt många år. Så lycklig och tacksam <3


    Oj men va kul att ni båda väntar flickor :) man kan ju inte säga att de garanterat beror på de men tror absolut att de hjälpt till att ökat oddsen liite Iaf :) Grattis till er båda!!
  • SML89
    Inteamanda skrev 2021-01-16 17:26:41 följande:
    Har helt ärligt (menar detta) alltid tyckt att oktober är den allra BÄSTA månaden att få barn. Man kan vara gravid hela sommaren (utan att vara höggravid) och stoltsera med magen. När det svalnat lite kommer bebis och man kan ha en massa höstmys. Om man bara kunde bestämma hade jag valt en oktoberbebis, håller tummarna för er!!
    Håller faktiskt med dig =) Jag har/hade hopp på september eller oktober bebis. Skulle vi få bebis i oktober så blir det 2,5 år mellan barnen vilket är ungefär det jag önskat i åldersskillnad, så jag hoppas verkligen. 
  • SML89

    Vet inte om det bara är du och jag pandar­inen nu, eller är det någon mer som försöker blir gravid nu och önskar flicka? När har du Bim?

    Börjar bli aningen less på denna "dieten". Fuskar ju lite då och då framförallt med nötfärs (rött kött) och salt undviker man ju så gott man kan, men de går inte att undvika helt. Så jag hoppas verkligen på ett stort PLUS denna månaden så man kan äta lite mer som man vill igen (förutom de man ska undvika som gravid såklart haha).

Svar på tråden Baka flicka 2020