Inlägg från: Anonym (Maria) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Maria)

    Vår letrozol resa- följas åt?

    Anonym (Maria) skrev 2020-11-27 15:15:00 följande:

    Jag kom precis hem nu från vul:et, hade en stor blåsa på 23mm Förvånad Så den borde verkligen släppa när som helst som jag förstod det som.
    Försökte få Ovitrelle för att inte riskera att det inte släpper, först sa hon ja men sen sa hon "nej förresten, jag tycker vi testar utan det den här gången eftersom det är första gången letrozolen gett effekt". Gaaah haha. Men jag håller tummarna att det släpper!!


    Nojiga jag.. Är 23mm för stort? Kan det vara en tom blåsa då eller cysta eller så..
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Mommo) skrev 2020-11-27 16:28:23 följande:
    Nej, det låter ju jättebra! Den ska vara minst 20 mm, men jag tror inte att det gör något att den är större.

    Använder du ägglossningsstickor.
    Skönt att höra, jag håller tummarna! Känns som en lättnad att det gav effekt med dubbeldos den här gången.

    Ja, jag använder både såna med streck och sån med glad gubbe. Tar två gånger per dag, samma tid på förmiddagen respektive eftermiddagen. Har inte fått något positivt än, men stickorna med streck har stegrat i alla fall. Förutom igår på eftermiddagen iofs. Då hade jag nog druckit lite mycket för jag kissade tre gånger på kort tid och den tredje gången var när det var dags för test. Den stickan blev nästan blank.

    Hur stor kan en blåsa bli?
  • Anonym (Maria)
    33villbligravid skrev 2020-11-27 18:01:00 följande:
    Låter bra ju!! Jag tror de kan bli 25 eller mer också ... tippar på att du får positivt på testet imorgon ;)

    Håll oss uppdaterade!

    Jag har gått över till att noja över en annan sak, dvs att inte spermierna ska hitta fram/vara tillräckligt många... Men varannan dag ska ju räcka! Tyckte bara allt rann ut senast ...
    Men åh wow, kan de? Nu blev jag ännu gladare hihi

    Det är så sjukt hur så fort en oro försvinner tillkommer en ny. Jag är precis likadan. Nojar och oroar mig alltid över något. 
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Mommo) skrev 2020-11-27 19:09:04 följande:
    Ja, det låter som att du druckit för mycket, för de har fortsatt öka idag?
    Mina streck-test har varit starkare på eftermiddagarna än på morgonen. Varje morgon den här veckan har det blivit starkare och starkare, och varje eftermiddag har blivit starkare och starkare..förutom igår em när när jag kissade så ofta innan OCH även nu i em var det svagare än tidigare. Vet inte om mitt nervöskissande innan vul:et tidigare idag kan ha påverkat resultatet nu på em eller om jag missat högsta stegringen. Får se imorgon på fm om det också blir svagare.

    Var det första gången du testade ovitrelle nu?
  • Anonym (Maria)
    33villbligravid skrev 2020-11-27 20:20:16 följande:
    Har du några känningar då? Tänker när både Jag och Anonym Mommo fick så stark ÄL-smärta? Om det känns ngt gissar jag det åtminstone är på g!
    Fick glad gubbe på äl-test idag!! Blåsan måste vara megastor. Tog dock både ett digitalt och ett streck-test i samma kiss och det digitala gav glad gubbe och det andra gav ett ganska svagt streck. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det, kanske är pco:n som spökar.
    Direkt när jag hade sett den glada gubben kände jag efter och fick såklart lite ont i magen hehe, men garanterat fantomsmärta haha. Så ingen riktig äl-smärta än.
  • Anonym (Maria)
    barnlängtan2021 skrev 2020-11-29 20:31:47 följande:
    Nej jag tog ju ovitrelle innan så fick ju biverkningar av den och har känt mig gravid hela tiden. Så visar testet inte positivt så vet jag inte var jag tar vägen haha. Men tog ju ett negativt test i fredags så då var ju ovitrelle ur kroppen iaf :) Så får se om symtomen nu beror på att mensen är påväg eller om det faktiskt är något litet där inne.
    Ååh jag håller tummarna för dig!! 
    Har du bestämt dig för vilken dag du ska testa?
  • Anonym (Maria)
    barnlängtan2021 skrev 2020-11-30 16:57:26 följande:
    Ja ofta tänker man för mycket för sitt eget bästa. Sen vet jag inte hur mycket jag inbillar mig heller men aldrig känt av så här mycket mensvärk men aldrig fått någon mens. Har tidigare haft väldigt korta menscyklar på ca 19 dagar innan jag tog första kuren med letrozol. Så idag är jag på CD 28 så känns konstigt bara det haha.
    Jag är alldeles pirrig! Håller tummarna stenhårt för dig imorgon!! 
  • Anonym (Maria)

    Ånej, massa styrkekramar till dig! Men hoppet är väl det sista som lämnar, håller fortfarande tummarna för att det visar plus om några dagar. 


    barnlängtan2021 skrev 2020-12-01 06:53:35 följande:

    Det var inget positivt besked på stickan dock :( Tycker det borde ge ett litet svagt tecken nu om det skulle vara någonting. Bara avvakta några dagar till och se om mensen kommer..


  • Anonym (Maria)
    33villbligravid skrev 2020-12-01 20:23:32 följande:
    Hmm! Har inte själv erfarenhet av just CB:s test men tycker det ser väldigt starkt ut för att vara spök! Ta ett nytt test imorgon, och kanske av annan sort? :) Håller tummarna!
    Tycker också att det ser väldigt starkt ut för att vara spökstreck. Hoppas hoppas!!
  • Anonym (Maria)

    Tidigare ikväll hade jag som mensvärk, men tänkte att det bara är inbillning. Plus att jag var väldigt hungrig också så hade svårt att särskilja hur det kändes haha. Men nu när jag gick på toa såg jag att jag hade brun/rosa i trosorna (förlåt för detaljer). I en sekund hann mitt hjärta stå still och jag tänkte "neeeej inte missfall!", innan jag kom på att nej jag är ju inte ens gravid hehe. Katastrofhjärna, suck..

    Men kan här det betyda att ett ägg har släppt?
    Hade ju en blåsa på 23mm i fredags och positivt äl-test i söndags fm. I sånt fall måste blåsan varit gigantisk om den inte gått sönder förrän nu. MEN vore helt underbart om rosa/brun flytning är ett tecken på att ägget faktiskt släppt. Är rädd för att blåsan bara ska gå tillbaka och inte bli en ägglossning..

Svar på tråden Vår letrozol resa- följas åt?