Inlägg från: Anonym (ooo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ooo)

    vad håller han på med ?

    Men sluta! Ni ska separera, fixa så att han inte kan läsa dina mail mm längre! Han är väl svartsjuk eller nåt men det är inte ditt problem.  Sluta sova ihop och leva som om ni är ett par.

    Han har säkert lite panik eftersom livet nu kommer förändras drastiskt för den honom, även om det är hans eget fel. 

  • Anonym (ooo)
    Anonym (heppp) skrev 2020-10-28 08:30:05 följande:

    Då kom han hem från jobbet igårkväll, som en förändrad man igen. Låtsades som vår diskussion tidigare på dagen inte ägt rum. Munnen gick i ett(nästan som att han var nervös) pratade om vad slags mat han önskar vi ska laga fram i tid, ville gå en mysig kvällspromenad med hundarna, lagade mat ihop med mig (vilket aldrig händer) tog på mig när han pratade med mig, kliade mig på benen i soffan hela kvällen och skedade mig tills han inte kom närmre när vi la oss och somnade sån.

    Jag visade var jag ska bo när vi var ute och handlade och pratade om saker jag måste köpa och investera i, han har några skulder han måste betala innan han får löst ut mig ur huset. Vet inte om allt detta är en reaktion på lättnad över att jag faktiskt snart ska ut ?


    Det är som någon redan skrivit, säkerligen väldigt förvirrande för honom detta. Han kanske aldrig riktigt trodde på att du verkligen skulle ta steget. Kanske trodde han att du skulle förlåta och sedan skulle bara allt rulla som vanligt igen. Kanske hade han inte tänkt över huvud taget utan "plötsligt" hände en massa saker som han inte försett, även fast han själv är skuld till konsekvenserna. 

    Jag och mitt ex hade också ganska trevligt precis innan vi separerade, och det där var nog rätt förvirrande för oss båda. Det är nog så det kan bli, helt enkelt. 

    Varför går du med på att sova sked?  Ditt beteende i detta att du "låter" honom göra en massa saker - varför? Är det för att du tycker det är roligt att liksom ha lite makt över honom? 
  • Anonym (ooo)
    Anonym (heppp) skrev 2020-10-28 08:46:05 följande:
    alltså jag vet inte , det är nog bara en vana - och jag tycker det är mysigt - för jag fortfarande älskar honom. Samtidigt så fryder det mig sån att hon gamla kärringen han var otrogen och levde familjeliv med i smyg säkert tror att vi lever helt separerat här hemma. Han måste ju ljuga för henne ? Om de nu fortsatt har kontakt, nu är det tur att hon bor 5 timmar härifrån. Kanske är det nån slags maktgrej? Är osäker. Några dagar har jag heller inte lust och några dagar får jag inte nog av honom.

    Han pratar också om att han ska komma till mig på mat,hjälpa mig att sätta upp lampor och fixa skit (som jag klarar själv trust me) och ha sleepovers.

    Nu är det så att vi kommer ha mer eller mindre veckovis om inte daglig kontakt för vi har 2 stora hundar ihop som kommer vara på delning. Men i första perioden när jag ska bo i minilägenhet får hundarna vara hos honom fulltid i huset och då har jag faktiskt tänkt försöka att kapa all kontakt. Även om han igår ?åå då får du komma och hälsa på oss då och hjälpa mig att klippa klor på hundarna för det kan ju inte jag? osv osv osv osv.....
    Sleepover? vad - är han 14 år? Jag fattar att det är sex han suktar efter men jösses. 

    Det blir nog rätt tydligt här att det är DU som måste göra just så, för han verkar inte kapabel att vara självständig. 
  • Anonym (ooo)
    Bjoer skrev 2020-10-29 12:55:10 följande:
    Så vitt jag vet har inte TS pissat eller slagit ner sin kille utan det var han som var otrogen. Så vad är din poäng?
    Oj, du förstod inte ens vad kommentaren du svarar på, handlade om? Du kanske behöver läsa om tråden,
  • Anonym (ooo)
    Anonym (heppp) skrev 2020-11-02 21:34:13 följande:

    Nu känner jag att le grande finalen kom, toppennnnnn av allt verkligen. Han började STORTJUTA ikväll och sa han inte vågat säga att han egentlig varit tvungen att åka tillbaka på jobbuppdrag till den staden där hon kärringen bor. Och att han känner att hans liv stoppat upp pga av mig för han egentligen velat besöka henne och hennes barn..............

    Och då blev jag såklart ledsen och SKITARG och gick upp och la mig. Då kom han efter och frågade om jag ville att han skulle komma och lägga sig med mig så vi kunde se på nån serie i sängen ???-??-?-?-??-!!!!!!!!?????????!!!!!!!! Naken !-!-?/?.!!!!!!!!!!!!!!!! bbbb

    ok. Nu. Nu är jag färdig.


    Men ni sover väl inte ff i samma rum? Han sover väl på nån trist soffa, hoppas jag? 
  • Anonym (ooo)

    TS: det är enkelt:
    1. Du har flyttat
    2. DET ÄR SLUT
    3. Hundarna - du behöver BARA svara om han skriver något kring hundarna (och det lär väl inte behövas så mycket) svara inte på NÅGOT som handlar om annat. Tids nog lär han sig. 
    4. Möjligen du kan berätta att du dejtar, men risken är att han då lyckas få dig att börja berätta om det, för han kanske kommer ställa frågor. Det är ett ganska vanligt sätt att visa intresse för att på något sätt få det att verka som om man bryr sig och vips, så är ni igång igen och pratar om en massa annat, minnen osv. 

  • Anonym (ooo)
    Anonym (heppp) skrev 2020-12-03 20:36:29 följande:
    Det är det samma. Han var hos hon kärringen i fyra dar och kom rakt på min dörr. Ville dra ut och äta på resturang, dricka vin, hänga, lämnade en jävla egengjord julkalender på min dörr för ett par dar sen. Idag ville han gå promenad och äta ihop, antagligen för hans eget samvete för jag antar att han ska bort till henne i helgen. Det spelar ingen roll längre, han får inget gensvar med mindre han kommer på dörren för då måste jag ju öppna. Jag har varit i huset och gått promenad med hundarna utan att prata med honom. Det är svårt. Hur arg och sårad jag än är så är det SKITSVÅRT. Det måste jag erkänna.
    Du måste inte alls öppna! Låt honom stå där och ringa på. Se till att det är låst så att han inte kan öppna själv. 

    Och sen är jag nyfiken på vad du gjorde med julkalendern. Du tog väl inte in den? Varje sådan sak ger honom något litet hopp om att du iaf inte stänger ute honom helt. 
  • Anonym (ooo)
    Anonym (heppp) skrev 2020-12-03 21:06:54 följande:

    [quote=80803710][quote-nick]Anonym (ooo) skrev 2020-12-03 20:56:19 följande:[/quote-nick]Du måste inte alls öppna! Låt honom stå där och ringa på. Se till att det är låst så att han inte kan öppna själv. 

    Och sen är jag nyfiken på vad du gjorde med julkalendern. Du tog väl inte in den? Varje sådan sak ger honom något litet hopp om att du iaf inte stänger ute honom helt. [/quote

    Jag tog in den för den hängde på dörren men har inte gett något som helst gensvar på det. Tänker inte öppna heller. Kanske kan lämna tillbaka den när ska upp dit nästa gång?


    ja gör det. Eller släng den i soptunnan där han själv bor, så att han ser att den ligger där. 
  • Anonym (ooo)
    Anonym (heppp) skrev 2020-12-04 11:52:42 följande:
    haha hela skiten är så JÄVLA SPECIELL bara. Ibland tror jag att lever i en dålig komedi.
    Du kan skriva ett fantastiskt filmmanus sen och sälja för stora pengar Drömmer

    Vet era vänner hur han håller på? För det kanske skulle göra att han slutade, om han förstod att andra människor tycker han beter sig patetiskt. 
  • Anonym (ooo)
    Anonym (heppp) skrev 2020-12-23 10:15:27 följande:

    Och där kom det - tre dagar sen.

    Han har insett att det är mig han vill leva med, han klarar inte dela vardagen, huset,hundarna och allt som är vårat med nån annan, jag ska nu bli prio 1. Det är slut med hon andra. Han vill ha egna barn, det funkar inte med någon annans. MEN, han gillar känslan att känna att han är ensam, vill inte hoppa ut i något romantiskt förhållande just nu för det har han inte överskott till, han måste VERKLIGEN få veta att jag kommer kunna leva med en som sårat mig så och inte minst viktigast att HAN kommer kunna leva med mig efter allt han gjort.

    det är bara han han han han han han han han han han han, fyfan nånting som växt under dessa 4 månader så är det iallafall hans jävla ego. Fyfan för en äcklig kille.


    Jag har undrat hur du har det TS. Jag hoppas att du inte håller på och diskuterar detta med honom. Varje liten uppmärksamhet från dig kommer göra att han hoppas.
  • Anonym (ooo)
    Anonym (heppp) skrev 2020-12-24 20:16:13 följande:
    ah det går egentligen helt förjävligt. Han klarar inte ge släpp och inte jag heller. Helt sjuka grejer vi håller på med, jag har aldrig nånsin i mitt liv hört om några andra som håller på

    såhär när dom gjort slut och flyttat ifrån varandra. Det han håller på med och det jag tillåter honom att hålla på med. Min kropp och själ orkar snart inte mer så det måste ju få ett slut.
    Men varför tillåter du någon som helst kontakt? Ja visst, hundarna, men det där får du helt enkelt lösa så fort det går. Finns det någon annan person som kan hjälpa till med hundarna, tex hämta dem åt dig så du slipper möta honom?
  • Anonym (ooo)
    Anonym (suck) skrev 2020-12-24 22:17:15 följande:
    Hon vill ju inte släppa honom. Hundarna är bara en ursäkt.
    ja det är väl en process. 
Svar på tråden vad håller han på med ?