• Anonym (Herxesbraxus)

    Är det så svårt att hitta en tjej?!

    Tjabba!

    Jag är 30+ varit singel i 7 år. Varit aktiv på dejting marknaden åtminstone 4 år. Inte ens dom mest trasiga tjejerna vill dejta mig vilket får mitt självförtroende att droppa drastiskt.

    Kan det vara så att tjejer inte vill träffa killar längre eller? Många tjejer som jag pratat med (men som jag dock aldrig fått träffa) säger ofta att dom bara träffat dåliga killar och då tänker jag för mig själv att "nu har du träffat en bra man här med gott hjärta och kommer ta bra hand om dig!"

    Antingen slutar dom prata med mig eller så vill dom aldrig ses :( vilket även har fått mig att känna att dejtingen idag är inte så jävla seriös... Vad letar tjejerna på dejtsajterna efter igentligen? Man ser ju många ansikten man sett sen länge att dom är kvar på samma ställe som mig, men dom är ju tjejer så dom väljer ju bara kille så är det klart sen , det är inte så enkelt för oss killar.

    Jag har haft 2 dejter på dessa år som singel och några telefonsamtal som inte leder någonstans....

    Fan jag vill bara ha en tjej men det verkar inte gå i detta landet... Det enda kravet jag har är att tjejen inte har barn sen tidigare då detta betyder att hon lämnar förhållandet alldeles för lätt och inte kämpar för att få det att fungera, ev. Skaffade barn med första bästa killen bara för att få barn och nu letar efter "drömkillen". Nä usch för såna jävla människor.

    Jag dejtade en tjej under några månader men hon var alkis, hade inget jobb och inte heller körkort så det skulle aldrig fungerat så jag var tvungen att avsluta det för jag är värd bättre.

  • Svar på tråden Är det så svårt att hitta en tjej?!
  • KittyK80
    Anonym (Biologi) skrev 2020-11-23 18:36:40 följande:
    Två dörrmattor i samma tråd. Kul för er att ni trivs ihop.
    Som här. Du kallar folk för dörrmattor och förväntar dig att få fina svar tillbaka? Det är inte medelålders vita män som folk har något emot. Det är snarare vissa personers attityd, din inräknad, som är problemet.
  • KittyK80
    Anonym (olika) skrev 2020-11-23 20:57:36 följande:
    Du menar min attityd att parbildning inte är vare sig jämställd eller rättvis utan bygger på årtusenden av evolution?
    Skrev inte till dig. Skrev till Biologi som kallar folk för dörrmattor.
  • KittyK80
    Anonym (olika) skrev 2020-11-23 21:00:53 följande:
    De allra flesta svenska män jag träffat som lever i förhållanden är ryggradslösa dörrmattor. De skall höra med "regeringen" om de får hänga med på en bärs?
    Du tycker att man är en "ryggradlös dörrmatta" för att man frågar som partner om det passar att man går ut? För mig är det att visa sin partner respekt. Gör det med min man också. Kollar av om det passar.
  • KittyK80
    Anonym (olika) skrev 2020-11-23 21:31:22 följande:
    Skillnaden är att kvinnan inte behöver stämma av med mannen eftersom hon är hemmets självutnämnda projektledare.
    Jag sa ju just att vi båda gör samma. Visar varandra respekt. Känner ingen där mannen måste fråga och kvinnan bara försvinner utan att säga något.
  • KittyK80
    Anonym (olika) skrev 2020-11-23 21:46:24 följande:
    Jaha, och?
    Din "sanning" och det du intalar dig själv stämmer inte.
  • Anonym (Prick)
    KittyK80 skrev 2020-11-23 19:44:51 följande:
    Som här. Du kallar folk för dörrmattor och förväntar dig att få fina svar tillbaka? Det är inte medelålders vita män som folk har något emot. Det är snarare vissa personers attityd, din inräknad, som är problemet.
    Helt rätt
  • KittyK80
    Anonym (olika) skrev 2020-11-23 22:05:33 följande:
    I ditt enskilda fall. Jag har tiotals fall i min omgivning där kvinnorna är de som bestämmer det sociala och männen jamsar med. 
    Och i ditt enskilda fall.

    Du verkar tycka att folk som respekterar sin partner är dörrmattor och kommer med påståenden som "kvinnor är si och så" som att du sitter inne på facit. Det gör du inte. Trist att du har dåliga erfaranheter (eller kanske inga erfarenheter) av kvinnor, men ditt synsätt är oerhört svartvitt och lär inte ge dig några fördelar i det sociala livet.
  • Emala

    Din åsikt om dig själv är att du är en attraktiv, perfekt ung man. En oemotståndlig partner, men du har inte fått chansen att visa det, enligt din mening.

    Efter att ha läst dina inlägg så förstår jag varför du fortfarande efter många år är singel och har svårt att attrahera kvinnor.

    Den attityden du har och hur du talar till och ser ner på andra människor, och ser dig själv som oöverträfflig, det är inte attraktivt. Alls.

    Nu kommer du säkert bli kränkt och svara att jag är dum i huvudet, det är så du verkar fungera.

  • Anonym (Nocturne)

    kan vara varierande, vissa hittar hur lätt som helst medans andra har det svårt.

    skulle gissa att det kan vara lite saker man får ta med i tanken.

    Som att man kanske kollat fel ställen.
    varierande beroende på intressen
    personkemi
    eller att man helt enkelt har tur och råkar komma i kontakt med någon.

    Sen är det ju så att man kanske söker något speciellt hos den personen ( som att du inte vill att de ska ha barn) och då  minskas potentiella partner.

    har själv inte hittat en kille, varit singel i många år. och aldrig skaffat barn


    Till skillnad från min kusin som verkar skaffa en ny kille varje halvår

    för min del så vill jag ha en kille som inte är för på. utan respekterar mina gränser. någon jag kan lita att finnas där för mig när jag mår dåligt. som gärna får ha liknande intressen som jag. Någon som vill ha mig för den jag är.

    jag brukar inte bry mig om att ha senaste modet eller sminka mig ( bara ibland) och föredrar att gå i kläder so känns bekväma att gå i.

    sen brukar jag inte heller bry mig i att koll nyheterna, kan kika och kolla nån gång ibland om jag har tråkigt
  • Sid
    Anonym (Lisa) skrev 2020-11-23 17:12:23 följande:
    Återigen. Du springer efter fel tjejer. 

    Och ingen som säger att han "är den perfekta mannen" är det. Du har inga sunda värderingar. Det är helt okej att inte vilja träffa någon med barn, det ville inte jag heller. Men ditt totala dömande av folk som du inte kan ha någon aning om vad de gått igenom gör dig så ofantligt oattraktiv så det är inte sant. Och du låter så otroligt omogen som tror att det bara handlar om att "kämpa" i ett mångårigt förhållande.

    Jag har en tjejkompis som är precis som du. Obotlig singel eftersom hon "inte får någon chans att visa vem hon är". Hon tycker också att hon skulle vara den perfekta partnern, hon kan ju laga mat och baka småkakor och skulle mer än gärna sluta jobba och bara vara fru och mamma om bara rätt man såg henne. Problemet är att det finns ett väldigt smalt utbud av män som har det som ENDA krav på en partner. Precis som det finns väldigt smalt utbud av kvinnor som har som enda krav att partnern ska vara välbärgad, ha fin bil och träna på gym.
    Lisa, det känns som att du skulle kunna försöka para ihop din tjejkompis med TS så får vi slut på denna neverending story?
Svar på tråden Är det så svårt att hitta en tjej?!