Inlägg från: Anonym (Cilla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Cilla)

    Om du ska vara helt ärlig. Har du gått till jobbet/skolan fast du känt av lite halsont eller annat som KAN vara symptom på covid?

    Anonym (Sliten) skrev 2020-12-05 06:41:57 följande:
    Jag tycker det är jättesvårt. Under de senaste 10 åren är det nog inte många dagar som jag inte haft någon av de symtom som räknas upp för Covid-19 (känningar i halsen, muskelvärk, feberkänsla, ont i huvudet, etc). Jäkligt sliten helt enkelt..... Har vant mig och tänker inte så mycket på det och lever på som vanligt. Men i dessa tider blir det påtagligt och varje morgon funderar jag på om det är "det vanliga" eller om jag håller på att bli sjuk.  Är givetvis jättenoga med att hålla avstånd oavsett. Men skulle jag vara hemma varje gång jag känner mig sjuk så skulle jag vara hemma nästan jämt.

    Ungefär samma här. Jag har lätt astma och allergi mot bl.a. mögliga höstlöv och hasselpollen (japp, hasseln får gärna för sig att blomma varma decemberdagar i södra Sverige). Dessutom får jag världens rinnsnuva även vid måttlig kyla. Helt hopplöst att avgöra om jag ovanpå alltihop även har en liten lätt förkylning. Jag kan inte jobba hemifrån men har tack och lov ett jobb där jag inte behöver vara tätt inpå folk. Jag hade en helt uppenbar förkylning för ett par månader sedan och då höll jag mig hemma en vecka.
  • Anonym (Cilla)
    Anonym (Fröken Zoom) skrev 2020-12-06 17:55:06 följande:
    Jag vaknar ofta med ont i halsen på morgonen men det går över efter 2 timmar. Hade jag varit hemma för det hade jag varit hemma hälften av tiden höst/vinter och det går ju inte. Å andra sidan var jag sjuk i flera veckor med covid i våras så jag tror jag borde märka skillnaden.

    Fast har du redan haft covid får du ju antagligen mycket milda symptom ifall du skulle ha oturen att åka på det en gång till, så helt säker kan du inte vara. Men jag förstår absolut att du går till jobbet när du bara har ditt vanliga gamla halsont.
Svar på tråden Om du ska vara helt ärlig. Har du gått till jobbet/skolan fast du känt av lite halsont eller annat som KAN vara symptom på covid?