Inlägg från: bananmilkshake |Visa alla inlägg
  • bananmilkshake
    Sockerplanta skrev 2021-01-04 18:40:12 följande:
    bananmilkshake skrev 2021-01-04 17:45:10 följande:

    Såg nu att vi har samma BIM, Sockerplanta. Glad


    Tack för lite pepp <3 Vi får genomlida denna väntan ihop, men vad tiden går långsamt nu! Det är härligt att man har varandra här och kan följas åt i denna resa Glad

    Ja alltså det hjälper så sjukt mycket! Att veta att alla andra också sniglar sig igenom sin ~två-veckorsväntan. Snart har vi bara en vecka kvar! 
  • bananmilkshake
    Sockerplanta skrev 2021-01-04 19:09:33 följande:

    Jag ska verkligen försöka hålla mig från att testa tills bim, men känner jag mig rätt kommer jag inte kunna hålla mig tills dess. haha.


    Denna resa är tuff men också väldigt spännande. Det är lite som att följa den bästa av alla serier fylld med glädje, gråt, förtvivlan och hopp. Det jobbiga är att det bara sänds nya avsnitt varannan vecka med världens mest spännande cliffhanger. Skrattande


    Haha, eller huuuur! Tungan ute

    Om din fråga om folk berättar att dom försöker. Vi har ofrivilligt avslöjat det eftersom vi fått flera missfall. Min syster+sambo vet, mina närmaste vänner, en av hans vänner. Hade inte min mamma bott 100 mil bort utan vi kunnat träffas så hade jag varit tvungen att berätta för henne också för jag var så jävla deppig. Men hade det inte varit för missfallen så hade vi inte berättat. Det känns för privat. Och ja nu i efterhand ångrar jag det kanske lite. Alla som vet nu vet ju för att jag glatt berättat att jag var gravid. 
  • bananmilkshake

    SamiraBudva, lycka till med syskon! 

    Idag är jag på äl+6, och blödde lite efter sex. Jag har visserligen haft lite småblödningar sedan mitt missfall men det har varit gammalt blod. Sen är säkert mina slemhinnor lite sköra efter alla hormoner. Men hoppas förstås på nidblödning ändå! Drömmer

  • bananmilkshake
    Stickling skrev 2021-01-05 17:46:56 följande:
    Håller tummarna för nidblödning! Glad 
    Tack! :) Lite i tidigaste laget kanske i, såg jag nu när jag googlade. :p 
  • bananmilkshake
    KNAS2 skrev 2021-01-05 22:44:44 följande:

    Här kommer en uppdatering från mig. BIM - 4/5

    Idag, och mest nu i em/kväll har jag upplevt ett tryck i tjejmagen som jag inte är van vid (intalar mig själv att det är mensen som är på g) samt ömmar mina bröst mer än vanligt. Denna period har jag lovat mig själv att inte testa förrän bim, andra månader har jag testat som en galning och bara blivit besviken. Än så länge funkar det fint!

    Hur ligger ni andra som närmar er BIM till med symptom?


    Vad spännande! Skönt också att kunna lämna test-frenesin för ett tag. Jag har lite för långt kvar till bim än, hoppas fler uppdaterar om eventuella symptom!
  • bananmilkshake
    MellowJello skrev 2021-01-07 11:13:05 följande:

    Hörni, jag kunde inte hålla mig och tog ett sånt där tidigt CB test. Såg tomt ut först men till slut kom det fram ett svagt svagt streck. Min kille såg det också.. men det syns inte riktigt på bild så Kan vara ett spökstreck och vågar därför inte hoppas på något ännu.

    Ska testa igen om nån dag och se hur det ser ut då. :)


    Vad spännande! Hoppas. :)
Svar på tråden BIM januari 2021 - Första barnet