Inlägg från: bananmilkshake |Visa alla inlägg
  • bananmilkshake

    BIM januari 2021 - Första barnet

    Sockerplanta skrev 2021-01-08 15:44:31 följande:

    Ja eller så är det bara vädret som deprimerar oss? Jag tänker mig fortfarande att jag ska vänta tills på söndag men jag vet hur nära jag var på att testa redan imorse hahha. 


    Ja!! Och inredning, haha. Fyfan. xD

    Du är duktig som håller ut! Jag lär ju få minus imorgon men det här humöret kan liksom inte vänta.
  • bananmilkshake
    Sockerplanta skrev 2021-01-09 09:58:20 följande:

    Tråkigt för er där tanten kommit, jag önskar er all lycka i februari.

    Jag kunde inte hålla mig från att testa i morse (bim-4) när jag visste att bananamilkshake (med samma bim) skulle testa idag, men det visade såklart negativt. Jag har fortfarande extremt bra luktsinne och dåligt humör och inga förkänningar till mens som jag brukar.


    Attans!! Vad tog du för test? Jag kör RFSU:s testa ofta och där står det från och med bim men jag blir besviken ändå. Jag får se om jag hinner stresstesta igen på måndag innan jobb men annars på tisdag. Hur är din plan?
  • bananmilkshake
    Sockerplanta skrev 2021-01-09 10:12:57 följande:
    Ja man blir ju besviken men än finns hoppet. Jag tänker nog att jag testar på måndag (om jag hinner). Jag jobbar oftast hemifrån men på måndag ska jag iväg på jobb så får se om det hinns med. Annars väntar jag nog in bim. Jag använder Graviditestskollens men jag har en hel förpackning med sådana RFSU Testa ofta också ???? haha man är ju knäpp.
    Ja, vi ger inte upp än. Uppdatera här sen! Jag är ändå rätt säker på att mensen är på väg, har haft bruna flytningar flera dagar. Min kropp är nog inte helt tillbaka i sina vanliga banor efter missfallen, har aldrig haft mellanblödningar förut. Vi får se! 
  • bananmilkshake
    Tokan123 skrev 2021-01-09 15:56:03 följande:

    Kunde inte sova inatt, sovit dåligt på sistone. Det gick som ilningar på vänster sida där jag brukar känna äl värk. Typ kittlande. Någon som upplevt samma? Genast börjar ju spekulationer


    Att inte kunna sova har varit bland mina första symptom vid 2 graviditeter. Låg vaken 2-3 timmar ibland. :p
  • bananmilkshake
    Tokan123 skrev 2021-01-09 23:57:55 följande:

    Hur tidigt kände du dessa symptom?


    Första började det ca bim-6-7. Andra var iofs senare, bim-2-3 ungefär.
  • bananmilkshake
    Sockerplanta skrev 2021-01-10 17:54:45 följande:

    Jag börjar ge upp, hur går det för dig? Jag har inte testat mer men jag har börjat få stark molande värk och en liten stänkblödning i morse. För många kan ju det vara ett tecken på graviditet men för mig är det typiska tecken på att mensen är på gång och jag räknar därför med att tanten kommer om några dagar. Jag känner inte ens att det är någon mening med att testa. 


    Jag tänkte äta bisolvon + rosenrot kommande cykel till äl. Jag hoppas att det ger resultat :D


    Lite samma här, tror mensen kommer inom någon dag. Jag får mer och mer mensvärk för varje dag, mest på morgonen av nån anledning. Och bruna flytningar, usch vad jag hatar dom. Är din stänkblödning rent blod? Haha, gud, vilka frågor man ställer till främlingar på det här stället xD

    Samtidigt, ibland så sticker det till i magen, och jag har haft mycket mer pms än jag brukar, så ett litet uns hopp har jag kvar. Jag ska iaf testa i övermorgon den 12/1, på bim-1, bara för att. Sen inväntar jag mensen och nya tag (så gott det går, en familjemedlem som flyttar till min stad måste sova och bo här några dagar och det är precis över äl och dom fertila dagarna, haha)! 

    Jaa, vad spännande! Det har man ju hört mycket lovande saker om. :) 
  • bananmilkshake
    Sockerplanta skrev 2021-01-10 18:42:44 följande:
    Haha det är bara att fråga! Sådant är ju så viktigt att prata om och vem ska man annars fråga om inte en anonym främling på familjeliv? :) Nej jag brukar också ha bruna flytningar som är lite gryniga men dom senaste månaderna har det varit mer rosa eller beiget och inte grynigt. Nu är det mer beiget och det kommer bara när jag är torkar mig, inget i trosorna.

    Jag hoppas verkligen det är vår tur snart. Nej attans att familjemedlemmen kommer just dom dagarna men ni får väl helt enkelt hitta tillfällen ändå :P Hur lång brukar din cykel va? Tänkte om vi kanske lyckas pricka in samma bim nästa månad med om det inte blir något för oss nu :)
    Nej det har du rätt i! :) Okej! Så störigt att ha det innan mensen tycker jag, har haft tur och sluppit det hittills. Senaste mensarna var det bara dagen innan. 

    Haha ja tänk! Min nästa bim enligt appen är 10/2, den brukar vara punktlig så jag hoppas på det, så den inte skjuts fram en massa. När tror du att du kommer ha? Ja, så sjukt störigt, det ska bli jättekul såklart men åååh varför just dom dagarna. :P 
  • bananmilkshake
    Sockerplanta skrev 2021-01-10 19:27:35 följande:
    Min cykel brukar vara 26+-1 dag. Då kommer vi nog ha bim hyffsat nära ändå. Jag tror därför jag kommer ha nästa bim 7/2 men det återstå att se. :)
    Ja det blir rätt nära ändå! Vi får kämpa på några dagar till nu innan vi definitivt vet och annars ses vi i februari-tråden. :) Skönt ändå att veta att det finns en så fin gemenskap, om man blir ledsen över negativt test. :)
  • bananmilkshake
    Sockerplanta skrev 2021-01-11 18:49:59 följande:

    Nu börjar jag få upp hoppet igen. Jag gjorde precis ett test som jag ser ett streck på :D Jag tror tyvärr att det bara är ett spökstreck, vågar inte hoppas på annat. Jag försökte få med det på bild men det är för svagt för det. Det om får mig att tro att det bara är ett spökstreck är att jag tycker mig ana ett vitt streck intill men testets kanter är rosa just där strecket är. Strecket ser också för smalt ut. Åååå man blir ju knäpp! Jag får helt enkelt vänta några dagar och sen testa igen. 


    Wow, men vad spännande ändå! Hoppas verkligen!!
  • bananmilkshake

    Inatt kom mensen. Egentligen är jag lite lättad, att mina bruna flytningar och småblödningar berodde på stundande mens, för jag hade inte orkat med ännu en graviditet med sånt just nu eftersom jag har väldigt dåliga erfarenheter av det.

    Jag tar bort mig från listan senare, det bara krånglar på mobilen. Stort lycka till till er som är kvar!! <3

  • bananmilkshake
    Rumpelstiltskin skrev 2021-01-12 09:10:34 följande:

    Ja, det är verkligen frustrerande att behöva vänta längre än vad som känns nödvändigt. Har hört att längre lutealfas är bättre än kort, men hade ju gärna haft något mittemellan, haha.

    Uppskattar tipset. Är absolut inte nöjd med beslutet, så det är korrekt uppfattat! Får försöka använda mig av detta för att få honom att ändra sig. Känner att man bör ta alla chanser man får.


    Hoppar in lite snabbt, jag skulle fötts i januari men kom 21 december! Så man är aldrig säker, haha. Vad mina föräldrar tänkte där och då vet jag ju inte men jag har aldrig fått känslan att mamma tyckt det var jobbigt, eller att folk inte orkat fira eller slagit ihop med julafton. Jag älskar att fylla år på årets glittrigaste tid. :) Jag tycker som du, man får ta alla chanser!
  • bananmilkshake
    Rumpelstiltskin skrev 2021-01-12 10:44:47 följande:

    Är också född i december, dock senare än du! Älskar också att fylla år då. Tycker det är supermysigt. Har också alltid firats separat, kanske inte alltid exakt på födelsedagen men det har ju inget att göra med att födelsedagen infaller i december, haha.


    Jag vill liksom alltid försvara oss decemberbarn, haha! Ja, samma här. Det jag kan sakna är väl att kunna sitta ute en varm sommarkväll och fira, men det är ju ändå så få förunnat!
  • bananmilkshake
    Sockerplanta skrev 2021-01-12 11:00:27 följande:

    Nej vad tråkigt. Jag kommer nog snart och gör dig sällskap i februari-tråden. Jag har börjat känna av mensvärk nu :/ <3


    Näää, synd!! Hoppades ju att nån av oss 13/1 skulle leverera, haha. Jag gläds lite åt att min iaf kom lite tidigt så nästa bim blir tidigare. :D Men isf så ses vi där och tar nya tag!
Svar på tråden BIM januari 2021 - Första barnet