Inlägg från: bananmilkshake |Visa alla inlägg
  • bananmilkshake

    BIM januari 2021 - Första barnet

    Sockerplanta skrev 2021-01-07 14:30:21 följande:

    Skendräktighetsveckan har nog börjat för mig också nu (bim-6). Jag letar symtom som vanligt den här tiden i cykeln. Jag brukar ha ganska kraftig molande värk denna tid men har inte känt av det alls nu. Jag har dom senaste två dagarna reagerat starkt på dofter och jag var helt nere igår. Jag fick en liten rosa blödning igårkväll och jag hoppas på att det var en nidblödning. (Jag tror tyvärr den berodde på att vi hade sex några timmar innan.) Alla dessa symtom är sådana jag inte brukar ha så jag hoppas ju såklart på att det inte bara är skendräktighet.


    Jag fick också en sån blödning efter sex. Brukar inte ha det, men har haft lite småblödningar sen senaste mf, även om det hade slutat nån vecka innan. Känner mig också lite nere! Vi är visst synkade, haha. Idag känner jag mig också lite varm, vilket var mitt tidigaste och tydligaste symptom vid mina två graviditeter (fast då kokade jag). :o Men det låter lovande att det är nya symptom för dig! Har du nån tanke om när/om du kommer testa?
  • bananmilkshake
    Sockerplanta skrev 2021-01-07 15:07:12 följande:

    Jag hoppas verkligen det vi känner är början till ett plus och något som stannar också. 

    Jag vill ju helst vänta tills BIM men det kommer jag nog inte kunna hålla, haha. Men jag kommer tidigast testa på söndag BIM-4. Hur kommer du göra?


    Ja det blir nog nåt liknande för mig, vill helst vänta till bim-1 typ men kommer nog inte klara vänta så länge.
  • bananmilkshake
    Diosali skrev 2021-01-07 21:00:07 följande:

    Heja alla som kämpar!!

    Jag fick ett tidigt mf i början av december. Hade ägglossning den 25/12 och brukar alltid få mensen 14 dagar efter ÄL. Det bör alltså vara imorgon då. Men har någon haft att cykeln blivit konstig efter mf så att tiden mellan ÄL och mens är längre än vanligt?


    Hej! Jag har haft två täta missfall (ma) och min cykel fortsatte som vanligt. Hoppas din gör det också! Känns det som vanligt innan mens för dig?
  • bananmilkshake
    Diosali skrev 2021-01-07 21:16:03 följande:

    Okej jag hoppas på det, så jag kan testa imorgon! Inbillar mig massa symptom som tunga, ömma bröst och halsbränna. Har iskalla fingrar och molvärk. Brukar inte ha det så innan mens, men tänker att det kan vara inbillning :/ fick dessutom några ljusrosa droppar i söndags och hoppas på nid, men som sagt så vågar man knappt hoppas! Men håller tummarna för oss båda!


    Blev det nåt test? :) Jag håller tummarna för dig med! Jag är på bim-5 och vaknade väldigt varm, helt rosig om kinderna. Kanske vågar mig på ett test imorgon.
  • bananmilkshake

    Babymonitor, det är ju nästintill omöjligt tidigt... :o förlåt, vill såklart inte vara partypooper! Det är ju ett tydligt plus trots allt! Testade du negativt efter missfallet?

  • bananmilkshake

    Jag har mått riktigt konstigt idag... bröt nyss ihop av en diskussion om inredning?! Jag kommer testa imorgon. Antingen är jag gravid eller så har jag brutal pms av en kaliber som jag aldrig haft tidigare.

  • bananmilkshake
    Babymonitor skrev 2021-01-08 14:27:08 följande:

    Det är ok! Förstår ju själv hur galet det är.. men var ju helt negativt test för flera veckor sedan..

    Antingen har ÄL kommit tidigare än jag trott, eller så har jag rester kvar från gammal grav.. läkarbesök om en vecka så då får jag iaf svar.

    Tack till både er som är realistiska och positiva haha! <3


    Förstår att det är förvirrande, såklart! Skönt att komma till läkare. Jag hade jättestarkt test efter missfall, även efter cytotec. Kroppen kan verkligen luras. :/
  • bananmilkshake
    Sockerplanta skrev 2021-01-08 15:31:12 följande:

    Förlåt men jag kan inte låta bli att skratta lite när jag läser detta för jag känner EXAKT likadant! Humöret är något utöver det vanliga just nu. Jag har gråtit flera dagar i rad nu och blir ledsen för ingenting. Jag har inte känt mig så arg men otroligt ledsen utan att riktigt veta varför. Jag tycker synd om min sambo. haha


    Haha åååh :D Alltså nåt är ju på gång? Fortsätter du vänta till söndag? :)
Svar på tråden BIM januari 2021 - Första barnet