• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Dibella skrev 2021-12-03 10:43:13 följande:

    Förkylningen kändes bättre sen igår kväll så kom det tillbaka med full kraft och jag spenderade varje minut med att försöka hålla tillbaka hostan för att jag inbillade mig att jag skulle hosta ut embryot Drömmer så fick jobba hemifrån idag med trots negativt covidtest som tur är, känns bra att inte överanstränga sig utan ge flingan en chans. Hoppas vi definitivt på lite graviditetsillamående till jul! Annars fick jag besked om att jag gick vidare i urval kring ett jobb/utbildning som jag var på intervju på för några veckor sedan, då får jag inte vara gravid under testerna i januari. Så då finns en plan B iallafall, men hoppas jag istället kan tacka nej med ett plus på stickan istället Hjärta Hur mår du? Illamåendet börjat krypa på?


    usch låter tufft med hosta Obestämd bra du jobbar hemifrån,det ska man ju def göra vare sig det är corona eller inte. inte så kul att bli smittad med något alls ju. vad roligt att du gått vidare i urvalet :) du kan ju säkert hoppa på utbildning efter lilla pyret också Flört!  det låter som lite fysiskt tuffa test du ska gå igenom, kanske inte det roligaste om man är nyligen gravid. jag har själv skippat bootcamp de senaste 2 veckorna nu och vet ärligt inte hur jag ska göra framöver. Illamåendet är tyvärr konstant här och att jobba (hemifrån) är en otrolig utmaning varje dag. vill helst bara lägga mig i soffan o dra en filt över mig. provat 2 olika mediciner hittills men tycker tyvärr inte de hjälper särskilt mkt. men jo, jag visste ju att detta skulle hända om jag blev gravid så man tar en timme i taget och försöker hålla sig över ytan, egentligen vill jag inget annat än att bara gå och vara glad och lycklig men det är tyvärr jättesvårt i tillståndet jag befinner mig i. men men, det går ju över och är värt varenda minut givetvis. kram!
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-12-06 07:36:00 följande:
    Skönt! Hoppas vi att det håller sig så resten av graviditeten Hjärta
    tedlin skrev 2021-12-05 22:53:26 följande:

    Bmört: Grattis! Vad fint att det gav sig efter pausen!

    Always choklad: Skönt att det verkar ha varit sköra slemhinnor som var boven i dramat och inget annat. Fattar att du vill hålla dig neutral. Håller alla tummar!

    Hur går det för alla ruvare? Några symptom eller känningar? Jag har inte känt något de senaste 2-3 dagarna men idag har jag känt lite stickningar och nu under kvällen molande, som svag mensvärk? Om det inte varit FET hade jag förväntat mig mens på ons 8/12. Brukar känna av en del mensvärk ungefär så här många dagar före bm så vågar inte hoppas något? Tror ni jag kan ta ett testa tidigt på tis 7/12 eller är det bara onödigt?


    Här är det RD4 på blasto och känner nada. Har lite små drag och hugg i livmoderregionen, men tror snarare det är för jag haft hostan från helvetet senaste dagarna och jag överanstränger vissa muskler, tycker mig känna igen känslan. 
    Du kan ju ta test var dag fram till testdag om så önskas egentligen, det bör ju kunna ge lite utslag nu {#emotions_dlg.flower}


    så spännande att du redan är på RD 4! hoppas hostan och förkylningen gett med sig lite nu, skönt om du slipper vara sjuk i jul i alla fall ;) (man måste ju leta efter ljusglimtarna liksom...)

    när har du bim?
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-12-06 13:56:15 följande:
    Ja tiden går fort! Försöker att förhandla med två sidor av mig själv just nu. Sidan som vill gå till apoteket och köpa 511 tester för att testa varje dag, och den lite mer logiska sidan som kommer vilja testa lördag morgon för att mensen är beräknad till på söndag :) Får se vilken sida som vinner Drömmer
    hehe låter spännande, egentligen ger det väl inte så mkt att testa varje dag utan är bättre att vänta tills man med säkerhet kan säga att det är positivt.. tror nog egentligen man mår bättre av att vänta, men jag själv har ju inte direkt kunnat göra det hahaFlört
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-12-08 07:16:31 följande:

    Hej,

    3 dagar till mens och jag kunde inte hålla mig utan köpte ett testa tidigt test! Den bör ju kunna plocka upp ganska tydligt redan nu, men det är kritvitt. Kommer testa igen när mensen kommer, men har redan sörjt och gått vidare mentalt. Så trött, så uppgiven


    hej! är det RD 5 eller 6 idag..? usch så ledsen jag blir att höra om kritvita tester, nästan så man önskar man får ett spökstreck så man kan hålla hoppet uppe lite längre ändå.Obestämd din blastis som hade varit så fin varför hänger den sig inte kvar?? Gråter verkligen ledsen för din skull om det är slutresultatet vill säga, förstår att du tar ett test till på bim i alla fall. stor kramHjärta
  • Inalina
    Frida123123 skrev 2021-12-07 21:55:50 följande:
    :), ja du, inte lätt att vara gravid haha. Så glad för din skull. Ta hand om dig själv och ärtan :). Vad kroppen kan lura en ändå! Kan bara tänka mig hur orolig du måste varit. Man tänker alltid det värsta.
    hej vännen hur går det för dig i ruvandet? måste vara testdag ganska snart?
  • Inalina
    IVF2021 skrev 2021-12-07 14:29:28 följande:

    Hej allihop!

    Väldigt längesen jag var här nu. Blev så ledsen och uppgiven efter mitt senaste misslyckades försök i somras. IVF 1, korta protokollet, med resultatet 18 omogna ägg. IVF 2, korta protokollet, många månader senare med resultatet 21 ägg och totalfrys. Blev 3 blastocyster till frysen. En extremt svår återföring med blödning och svullnad till följd. Nästa återföring blev lättare men tog sig inte heller. Sen stängde kliniken för att flytta, vilket skulle göra att sista FET skulle dröja två hela cykler. Jag blev alldeles för otålig då jag väntat mer än behandlats. Har på 1 helt år hunnit med två IVFer och 2 FET. Så jag spenderade en dag på att fixa med inskrivning på en privat klinik och få ut alla journaler, fixa nya blodprov m.m. Sen dagen efter åkte jag och mannen på en sista minuten för att träna utomhus i fint väder en vecka. När vi kom hem blev det inskrivning och start i princip direkt.

    Denna gången blev det långa protokollet. Oj så långt det är jämfört med det korta! Imorgon är det dags för plock. Åter igen risk för överstimulering så de får plocka lite tidigare än de önskar. Bara att hålla tummarna att blåsorna spurtar i mål sista dygnet. Preliminär plan är mitt livs första ET på fredag. Vågar knappt hoppas med tanke på hur det gått innan.

    Här har dykt in sååå många meddelanden och plus så det skulle ta flera dagar allt. Grattis till er som plussat! Och framförallt helt galet, Inalina! Enormt coolt grattis till dig!!


    hej! vad härligt att höra ifrån dig, och det låter som en riktigt nice semester ni kom i väg på innan det var dags för långa protokollet!{#emotions_dlg.flower} stort lycka till på din ÄP idag! hoppas de får ut lagom många så du får göra ET denna gången!

    Stort tack för grattis, ja helt galet och vi fattar fortfarande inte hur det har tagit sig. får gå på täta ultraljud här i alla fall så får se pyret igen nästa vecka innan vi beger oss till Sverige för att fira jul! kramGlad
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-12-08 12:32:47 följande:

    RD6 idag, så ändå inte supertidigt för att testa. Har haft så konstiga hugg i nedre delen av magen så trodde verkligen det var något. Nu är jag mer nojjad över att något är fel, satt sig fel eller är något galet. Hoppas det går över..


    Jo, sambon börjar bli uppgiven han med, han som innan verkat näst intill opåverkad är oerhört frustrerad, mest på sjukvården då han tycker att man borde kunna göra något mer... inte bara säga att allt ser bra ut och sen blir det inget.


    Hoppas du mår bra och får se fortsatt fin utveckling på nästa UL Hjärta


    ok nej då tycker man ju att man ska se en skugga i alla fall. tycker också det låter konstigt med känslan i livmodern, så kände jag den gången det tog sig med dottern men har inte känt så sen dess.

    förstår att din sambo blir less, min man hade reagerat likadant, och har väl inte 100% tilltro till varken sjukvård eller andra auktoriteter kan man säga.. 

    du får väl se vad din klinik kan ge för tips till nästa gång, även om mycket verkar ligga i slumpen också tyvärr. Det är ju sällan folk får svar svart på vitt vad de ska göra för att det ska funka om du ändå har fina embryon som blir blastisar.
    Ni har ändå 1 i frysen från denna gången och 1 från förra gången nu? ni får inte ge upp hoppetHjärta
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-12-10 08:08:09 följande:
    Tack Silver Hjärta testen är fortsatt negativa och mensen förväntas imon eller överimon. Vi har tekniskt sätt 2 kvar i frys, en på RMC och en privat, den som ligger privat kostar dock en redig slant som vi känner inte riktigt är värt fören det är en sista chans när allt annat är över. Men i januari förhoppningsvis kan vi göra FET på sista på RMC och funkar inte det får jag förhoppningsvis hoppa rakt in i 4e IVF stimuleringen så fort mensen kommer och man vet att FET inte funkat, för pallar verkligen inte vänta och vänta och vänta... tog hårt denna gången. Är så slut och bara gråter hela dagarna. Usch för allt detta altså.
    usch vad tråkigt att de blanka testerna håller i sig Obestämd. förstår att ni känner er helt färdiga och trötta på IVF efter detta året. jag hoppas du kan hitta lite glädje och hopp i jul och att ni kommer tillbaka med styrka i januari. Man måste få bryta ihop, man vet aldrig vilken av gångerna det händer men vi alla gör ju det till slut. stor kram, lika bra att släppa ut känslorna och besvikelsen nu, det kommer bli er tur, och alla tårar och allt kämpande är värt det till slut Hjärta
  • Inalina
    Kronärtskocka skrev 2021-12-11 09:00:47 följande:

    Grattis Bmört och Steeph som plussat!

    Always choklad: Snart VUL, hoppas allt ser bra ut så du kan andas ut lite iaf. Även om hela graviditet är en lång och orolig väntan.

    Dibella, Tedlin och Znickers: Trist att det inte gick för er heller denna gång. Ta hand om er. Hoppas 2022 har goda nyheter med sig och att ni kan få fina juldagar trots avsaknad av det efterlängtade plusset.

    Sanatalie, AndraSladdis och IVF2021: Håller tummarna för era ruvningar. Måtte dagarna gå fort för er!

    Spännande Clemmentina med nya försök och klinik med andra grepp.

    Jag fick negativt test på testdagen förra veckan. Så nu är försöken med mina ägg slut och jag tar en paus i väntan på att min nya klinik ska hitta en äggdonator till mig. Är slut efter detta år. Har gjort tre hela IVFer. Inget till frysen någon gång. Haft allvarliga cellförändringar som opererats och akut behövt läggas in pga rejäla blödningar därefter. Så nu ska själen få sörja ett tag och kroppen få vila. Förhoppningvis kommer det ett barn till mig via donerade ägg i framtiden. Och gör det inte det kommer jag iaf ha gett drömmen om ännu ett barn en rejäl chans.

    Önskar er alla en fin jul!


    hej vännen, väldigt ledsen att höra att det inte funkade denna gången heller Gråter förstår att du är helt slut efter din tuffa resa detta året. Jag hoppas och tror att det kommer gå bra med äggdonation för dig, stor kram och hoppas du kan finna en del glädje i jul och återhämta dig ordentligt så du är på topp till nästa behandlingHjärta
  • Inalina
    Steeph skrev 2021-12-10 15:59:14 följande:

    Jag plussade igår? trodde jag aldrig. Herregud. Jag hade ett totalt breakdown i onsdags kväll och hjärtat var helt itu.

    Tog ett testa tidigt igår som blev positivt direkt, och idag står det gravid 1-2 på cb digital och så här på vanlig sticka (ej testa tidigt). Är så chockad, livrädd och lycklig. Jag kommer att försöka njuta av att jag just nu är gravid, oavsett hur det går.


    heeej vännen, och ett jättestort grattis till dig! Glad du gör helt rätt i att njuta av att vara gravid, det är otroligt underbart när man får se det där första plusset! kram!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021