• Anonym (Aime)

    Dejting slutar alltid med dilemma

    Jag sätter mig alltid i en dum situation vid dejting. Jag sållar och sållar och träffar bara de som verkar vara bra personer OCH är snygga. Den här gången handlar det om tre män. Jag tänker att det ska ge sig att jag ska veta vem jag vill ha efter ett par dejter, kanske att det inte klickar osv.

    Så nu sitter jag här med tre män som vill gå vidare, jag känner att jag inte har tid att träffa alla tre utan att två måste bort.

    En är väldigt snygg, kanske lite kort, är trevlig och är väldigt bra i sängen. Har okej jobb. Vi klickar väldigt bra sexuellt, men blir ganska ofta oense och det blir lite småtjafs ibland.

    Nästa är snygg, har väldigt mycket pengar, självsäker och ödmjuk. Han skämmer bort mig med både uppmärksamhet och komplimanger. Min största oro kring honom är att jag är orolig att hamna i någon kvinnofälla. Jag har både ett välbetalt jobb och universitetsutbildning och är inte sugen på att sitta hemma, ta alla vab, allt föräldraansvar och föräldraledighet osv. Vi har inte haft sex än.

    Den tredje är kanske inte så snygg, har nog varit det men börjar se lite sliten ut, men vi har mycket gemensamt. Varningsklockorna här är att han verkar ha svårt att få ett längre förhållande att funka och jag upplever honom som bitvis väldigt charmig och bitvis lite osocial. Vi har inte haft sex än.

    Hur ska jag tänka? Mina känslor är likvärdiga för allihop. Jag kan nog bli kär i var och en av dem. Så hur väljer man? Och hur ska jag undvika att hamna i såna här situationer hela tiden?

  • Svar på tråden Dejting slutar alltid med dilemma
  • Anonym (K)
    Just Precis skrev 2021-01-13 18:56:48 följande:
    Att blir kär, visst. Men om ingen av dem ens utmärker sig eller känns bättre..? Blah.
    Nej? Som sagt, de kanske inte har träffats så länge än.
  • Anonym (Aime)
    Nyfiken013 skrev 2021-01-13 19:17:19 följande:

    Hade jag varit en av männen, och vetat om det du beskrev så hade det varit adjö direkt :)


    Oj, varför? Jag är nog ganska rak och ärlig mot de jag dejtar, och det jag skriver om dem skulle jag mycket väl kunna lägga fram till dem på ett snyggt sätt om det kom upp. Vad är det som du skulle bli så förolämpad av?
  • Anonym (Kalkylerande)

    För mig är det intressant att läsa tråden för du resonerar så långt ifrån mig som man bara kan. Du beskriver dessa män ungefär hur de ser ut på Instagram men inte ett ord om vad du känner på riktigt (den där ?kär? verkar mer ?intresserad?), om någon får dig att skratta eller tänka, om du är attraherad. Du funderar på att ha sex för testets skull. Inte särskilt romantiskt. Som att du anställer någon av dem och inte letar efter passion.

    Jag fattar grejen, du dejtar runt och du är öppen med det, det ska du ha cred för. Vill du ens bli kär?

  • Anonym (Kimono)
    Anonym (Aime) skrev 2021-01-12 14:20:49 följande:

    Får nog testa sexet så får vi se om han håller måttet.

    Jag är 35 och männen är mellan 40-45 år gamla.


    Vad spännande med sexdejt! Har ni dejtat länge? För mig var det ett tag sen. Du kan ju alltid träffa de andra om den första inte håller måttet.
  • Anonym (K)
    Nyfiken013 skrev 2021-01-13 19:17:49 följande:

    Hade jag varit en av männen, och vetat om det du beskrev så hade det varit adjö direkt :)


    Varför då? Det är standard idag att man dejtar flera samtidigt. Det är först när man säger till att man ska vara exklusiva som man håller sig till en enda.
  • Stolt Farsa

    Hej

    Jag tror inte det här är en fråga du skall ställa på familjeliv för ingen här kan ge dig ett bättre svar än vad du själv kan. Om jag skall vara ärlig tycker jag att det låter ganska ytligt och larvigt när du säger att en av dem har gott om pengar vilket inte borde vara ett kriterie enligt mig.

    Men lycka till.

    MVH

Svar på tråden Dejting slutar alltid med dilemma