• Ik96

    Vi som planerar syskon 2022

    Äter ni något/några kosttillskott för att optimera chanserna? :)

  • Ik96
    Anonym (Bebisdrömmar) skrev 2021-07-04 19:01:38 följande:

    Multivitamin kvinna bara. Vågar inte experimentera med annat för att inte riskera rubba min cykel. Testade rosenrot en gång och det blev inget bra :/ testat bisolvon men gav ingen skillnad heller.


    Har faktiskt precis beställt multivitamin kvinna. Har den givit dig några positiva effekter? :)
  • Ik96
    lottizm skrev 2021-07-04 20:17:17 följande:

    Jag har testat lite allt möjligt men inte fått effekt direkt efter något. Rosenrot gjorde tempen svajig och väldigt sen äl. Bidrottninggele däremot har varit bra eller känts bra iaf, men inte hjälpt så mycket. Nu tar jag bara multivitamin och extra b-vitamin.


    Ah okej! Finns ju så mycket och testa och läsa om så man vet knappt vilket som är bäst för en. Jag dricker donaferty och det har givit mig regelbunden ägglossning och mens iallafall :)
  • Ik96
    Emmissss skrev 2021-07-06 07:44:21 följande:

    Efter 4 clearblue digital felmeddelande fick jag äntligen ett svar. Det är ett missfall, mitt första missfall. Vad gör man nu? Hur länge "ska" man blöda?

    Igår hade jag min jobbintervju, med tramadol & Alvedon satt jag där framför datorn och försökte se mående och glad ut. Jag tyckte det kändes som det gick bra. De pratade om första september. Skulle få svar denna vecka, allt samtidigt som vanligt. Nu vill jag bara sluta småblöda så vi kan njuta av semestern tillsammans.

    Hoppas ni mår bra alla här inne och stort lycka till denna sommar! Kom ihåg - det kan ändra sig snabbt!


    Beklagar! :( hoppas du snart slutar blöda och får njuta av sommaren med familjen! Hoppas du får jobbet så att det kommer lite positivt nu också <3
  • Ik96
    Emmissss skrev 2021-07-06 07:55:19 följande:

    Tack vännen! :(

    Åh jag HOPPAS verkligen det!!! Hur går det för dig/er? Blir så glad när du uppdaterar läget, brukar tänka på dig.


    Nej men åh vad snällt av dig! Älskar stödet i den här gruppen. Idag har jag faktiskt en läkartid på telefon inbokad så jag hoppas att hon ringer snart. Bad om att få det då letrozolen inte har hjälpt mig än och jag hoppas och tror att en högre dos kan hjälpa mig. Känns som man är lite i ingenmansland just nu då jag är på cd22 idag och ingen ägglossning har skett så jag vet inte om/när mensen kommer heller. Men hoppas på råd och tips idag av läkaren vad jag ska göra framåt <3
  • Ik96
    Emmissss skrev 2021-07-06 10:52:48 följande:

    Det är ju så skönt att bolla med någon. Kul att följas men håller alla tummar att ni snart får ett plus! :)

    Va det nästa sommar du blir färdig med dina studier?


    Tack snälla för omtanken! :)

    Nej jag blir klar januari-23 så har tre terminer kvar :)
  • Ik96
    lottizm skrev 2021-07-07 08:07:18 följande:

    Beklagar ditt mf :( men håller också tummarna för jobbet, det vore ju inte mer än rätt med något annat positivt nu efter ditt mf!Hur gick det med din läkartid, fick du någon hjälp? Det är ju så frustrerande att vänta och vänta på äl.

    Jag är på cd15 idag, har haft äl-ont sedan i söndags men inte fått positivt test alls, men idag gick tempen upp. Konstigt. Har aldrig fått positivt test någon annan månad heller iofs. Och har fortfarande som molvärk. Någon annan som haft ont även efter äl?


    Jag ska åka till dubbeldos letrozol i två cykler. Förhoppningsvis blir det äl då. Blir det inte det skulle jag höra av mig igen för en vidare plan. Hoppas min mens kommer snart så vi kan påbörja behandlingen igen.
  • Ik96
    lottizm skrev 2021-07-08 12:24:52 följande:

    Håller tummarna! Jag tog första dosen Letrozol denna cykeln? men ingen äl än :( ska ta prover på amh och progesteron på måndag och sedan stämma av provsvaren så får vi väl se vad som händer sen. Trodde det bara skulle funka liksom, med lite hjälp, men det verkar inte vilja bli någon äl nu ändå.


    Så typiskt! Trodde också att det bara skulle funka. Vilken cd är du på idag?
  • Ik96
    lottizm skrev 2021-07-08 20:43:31 följande:

    16 bara, har haft äl (tror jag) runt 17-18 annars, men tempen har varit konstigt senaste två månaderna och det är samma den här gången?hade väntat mig mirakel typ. Äl-smärtor i flera dagar men ingen äl. Vet inte vad det kan vara men det är så frustrerande :(


    Har känt likadant. Att kroppen försöker ägglossning och man har massa syntom men att det inte funkar :/
  • Ik96
    Emmissss skrev 2021-07-09 14:57:07 följande:

    JAG FICK JOBBET! Idag har jag skrivit på min nya anställning! Börjar förhoppningsvis första september om min nuvarande arbetsgivare vill släppa mig.. Alltid spännande med olika uppsägningstider.

    Inatt var jag uppe och hade så ont i magen. Har fortfarande lite blödningar från missfallet men hoppas att kroppen snart är återställd.


    Stort stort grattis till nya jobbet! :) <3
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022