• cosinus

    Hur fräscha och moderiktiga är ni?

    Jag tillhör de som klätt sig likadant sen 90-talet mer eller mindre. Jeans och t-shirt eller jeans och hoodie.

    Behöver inte klä mig på något speciellt sett på jobbet (Datanördar är inte direkt kända för att ligga i framkant vad fler det estetiska) och det enda jag eg tycker är lite kul att handla är träningskläder :)

    Har några enstaka plagg för lite roligare tillställningar men det slutar ändå ofta med att jag bara tar på mig jeans och en top om man nu inte riskerar att bli portad i den klädseln. Det är helt enkelt så jag trivs bäst. Är det typ bröllop eller annat måste jag ut och handla högst motvilligt.

    Klackar? Eh nä? Jag har ett antal sneakers och löparskor. Annars är det samma problem med skor som med kläderna.

    Modet brukar jag mest förfasa mig över. Tycka det mesta ser gräsligt ut och är det något jag till slut vänjer mig vid och kan tänka mig att köpa till slut så är det ungefär samtidigt som det slutat säljas och blivit omodernt igen :)

    Hår och smink, nä det är jag för lat för. Sätter oftast upp i svans eller tofs. Fördelen är att jag kan gå på gymet på lunchen för jag duschar på 5 min och återvänder till jobbet med blött hår i tofs och lika osminkad som jag började dagen. Klart praktiskt att inte ha krångligare vanor.

Svar på tråden Hur fräscha och moderiktiga är ni?