Inlägg från: bananmilkshake |Visa alla inlägg
  • bananmilkshake

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    mandarincurd skrev 2021-08-07 21:47:25 följande:

    Min mage känns så himla himla spänd. Känns som att jag ständigt går och trycker ut den. Haft så sen i eftermiddags. Känner någon igen sig? Det är liksom hela magen? gör inte ont men det är inte jätteskönt. :/


    Så är min av och till också, kopplar ihop det med min tröga mage och gaser som nämndes, haha. Men ibland är det såna övnings-sammandragningar också.
  • bananmilkshake
    mandarincurd skrev 2021-08-09 00:05:42 följande:

    Hahah det var en fis på tvären, kom på att jag fick så efter att jag druckit en smoothie med massa grönsaker och frukt. Det gillade inte magen tydligen!


    Åh men vilken tur! :D
  • bananmilkshake

    Nu svarar jag på lite allt möjligt samtidigt! :D 


    Ang fosterrörelser så ringde jag bm för nån vecka sedan, för det blev en så tydlig skillnad på hur bebisen rört sig. Ända sen jagbörjade känna mer ordentligt så har hon härjat runt en stund när jag lagt mig, och innan jag klivit upp. Sen två dagar så var det så lugnt på dom stunderna, hon rörde sig men inte alls som innan. Så jag ringde och bm sa att så här tidigt (v.23 då typ) så har dom inte riktigt fått in rutiner än. Och typ så som ni säger, att bara man känner under dagen ändå och att det inte blir märkbart svagare. 


    Nu är hon oftast igång lite under kväll och morgon. Jag tror hon hade bökat in sig lite mot ryggen så det inte kändes. Sen har jag jobbat så mycket och varit så trött så sånt påverkar nog också hur mottaglig man är! 


    Ang sushi så har jag aldrig hört att man ska undvika lax? :o Jag byter bort tonfisken bara. Tror inte jag har nån craving, är nog bara galet törstig på iskallt vatten. :D 


    Oooch sista: jag kommer välja Ystad! Går hos bm där med fast jag bor i en grannkommun. Tycker dom var så himla bra. Har också hört bra om förlossningen och så. 

  • bananmilkshake
    Fjaril90 skrev 2021-08-10 09:01:04 följande:
    Haha jag har samma problem men tror inte han sparkar. På RUL var favorit positionen med huvudet neråt vilket klämde till blåsan och jag tror han ligger kvar så för det mesta, för jag blir ofta fortfarande akut kissig haha.
    Haha, typiskt! Av alla positioner liksom. :D Jag tror min ligger så ibland också, för då är det som ett konstant tryck. En gång precis när jag somnat så sparkade hom dock till blåsan med sån sjuk kraft! Haha, jag spratt till och fattade inte vad som hände. 
  • bananmilkshake
    mandarincurd skrev 2021-08-10 09:50:11 följande:
    Min meeeed! Tror att jag är kissnödig typ hela tiden ibland hahah!
    Ja! Rusar som en tok till toaletten och väntar sig typ en halvliter så kommer det två matskedar. :'D 
  • bananmilkshake
    Grapefrukt89 skrev 2021-08-10 11:24:12 följande:

    Nu svarar jag också lite på allt! :)


    Juste... Jag tror nog att det tar tid att förstå/få in något typ av mönster och det börjar väl vid vecka 24 som man kan uppfatta det mer eller mindre. :)


    Har själv dock tur med att min lilla tös inte hittat positionen mot urinblåsan än... Blir "spännande" att se när det händer, hahahah!


    Jag äter även pokebowl med lax och det ska inte va några problem. Ska vara samma typ av metod som de hanterar laxen på som sushi.

    Ah! En till Skåne-bo! :) Justja... Hm... Har hört att man behöver välja 2 st, 1a valet och sen andra. Malmö hade blivit näst närmst men jag har inte hört nåt om det... Vet dock att 3 bekanta till mig som bor i Malmö tog sig till Ystad... Detta var för 2-3 år sen. Nästan så att jag vill åka till Ystad i värsta fall om jag inte kan få Lund. :P


    Ja och det är ju inte alls konstigt egentligen, tänk vad små dom är. <3 Åh haha, hoppas ändå du slipper det! Fast lite häftigt är det ju ändå förstås, om än irriterande. :) 


    Nu blev jag sugen på poke bowl. :D Sen är det ju också miniliten risk att bli sjuk även om man skulle äta allt det förbjudna. 


    Yes! Jaha, det visste jag inte, då blir det svårare... eller det kanske inte gäller om man försöker få till planerat kejsarsnitt iofs. Jag har inte hört nåt direkt om Malmö heller faktiskt, varken bra eller dåligt. Lund är väl bra har jag för mig? 

  • bananmilkshake
    VirrePirre06 skrev 2021-08-13 23:46:26 följande:

    Var redo på att köpa en Britax smile 3, men efter att hört och löäst om massa problem med vobblande hjul, dåligt chassi m.m blir jag så osäker :/ Kan ju var så att det var första batchen när den kom som hade problem, men måste åk till en butik för att fråga hur mycket reklamationer dem får på den :o Är annars inne på en Emmaljunga nxt60 eller viking, tyckte nxt90 var så tung när vi provade den, sånn beslutsångest man fick nu xD andra märken är jag inte så intresserad av haha


    Vi är också inne på den! Ville helst köpa begagnat men köpa ett nytt babyskydd (för säkerheten) men då blev det plötsligt helt sjukt komplicerat med adaptrar hit och dit och vi gav upp... läste också det om hjulen faktiskt. Men den ligger ju också på nummer 1 på listan över bästa vagnarna 2021! Borde inte vara så mycket problem då? Så det är verkligen svårt hur man ska göra... 
  • bananmilkshake

    Sömnlös igen då... det kliar över hela kroppen, liksom flyttar sig mellan olika ställen. xD Och som vanligt sammanfaller det med en natt innan jag ska jobba! Blir totalt vansinnig snart. :'D

  • bananmilkshake
    VirrePirre06 skrev 2021-08-14 10:29:11 följande:
    Läser man på forum här eller i barnvagnsgrupp på FB så är det verkligen delade meningar. Men för att vara bäst i test så borde den ha blivit bättre sen realesen kan kan tycka :) Man vill ju inte köpa en vagn som ska byta diverse delar hela tiden, och bara inne på reparation :o
    Nej det vill man verkligen inte, och för alla oss som får barn på vintern så känns det också extra krångligt att behöva åka runt och lämna in på reparation... det känns inte lika jobbigt om det är sommar och bra väder... :/ 
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET