Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
  • Russin112

    Vi som plussat från tråden letrozol, PCO



    En liten sprattlande bebis där inne :D blev flyttad bak 3 dagar nu :P svårt att bestämma sig, men nu är jag beräknad till 10/12 och är i vecka 13, 12+3. Risken var enligt barnmorskan låg, 1:5164.


    Vad har ni haft för risk på tidigare barn? enligt henne var de ju lågt men hade hoppats på 1:20 000 :P

  • Russin112
    amandakollb skrev 2021-06-01 10:54:12 följande:

    Åh wow vad kul att se :D jag fick 1:6854, hade också hoppats på 1:20000 på downs men vet inte vad som drog ned. 1:20000 på de andra två. Jag frågade men de kunde inte svara, de sa bara att det är programmet som beräknar en sammanslagning av allt typ. Men hursom är det ju väldigt låg risk så du kan nog vara jättelugn<3


    Ja det var verkligen helt fantastiskt!!

    Aaaha fick du tre separata risker, jag fick bara en... kanske olika i olika regioner. Jag var supernöjd med resultatet tills jag förstod att alla mina vänner hade 1:20000. Men jag ska inte oroa mig:)
  • Russin112
    Lofffsan skrev 2021-06-01 13:10:29 följande:

    Åh vad härligt att få se :) alltså så häftigt när man får se den lille där inne och förstår att den är faktiskt i sin egna mage hehe!! ska ringa mottagningne nu så får vi se hur det går för mig imorgon!..

    Åh, det kommer jag inte alls ihåg faktiskt! Vet att det var extremt liten risk (typ lägsta) men kommer inte ihåg några siffror tyvärr! Jag tror verkligen inte du behöver oroa dig alls. Försökt läsa på lite nu om både kub och nipt. Och då kub är en sannolikhet som kontrollerar olika perametra så är det som gjort är att hitta något om det skulle vara något. Därför väldigt svårt att få lägsta på alla perametra. Och sannolikheten du har tycker jag låter väldigt osannolik :)


    Lofffsan skrev 2021-06-01 15:49:26 följande:

    Det bli som väntat ingen kub för mig imorgon! Känns så jobbigt! :( fick en ny tid på måndag, är då i vecka 14+2 vilket är för långt gånget vanligtvis för kub, men bm sa att har vi tur så kanske fostret är någon dag mindre och att det då gör göra kub. Och fungerar det inte skulle vi diskutera med läkare om eventuellt andra möjligheter (nips gissar jag)... Så hoppas väl det går på måndag och att jag håller mig frisk nu!


    Tack för de lugnande orden. Allt som går att oroa sig över ska man ju såklart oroa sig över :P

    Men åh nej! Så himla typiskt att sjukdomen skulle komma precis nu också....Hoppas att du är någon dag kortare så det går att mäta nackspalten!!
  • Russin112
    Lofffsan skrev 2021-06-01 18:41:02 följande:
    Ja jag känner så igen det! Svårt att inte oroa sig.. Men som sagt, detta är ingenting jag själv skulle ora mig över så enligt mig så kan du vara lugn och nu bara njuta av att du är GRAVID <3

    Ja men det får vi verkligen hoppas, uppdaterar när jag vet hur allt slutar haha!

    Har verkligen tagit in det mer idag. Jag och min man har även bestämt oss för att gå ut på sociala medier och skriva om vår tuffa resa mot plusset med ofrivilligbarnlöshet. Jag vet själv hur glad jag blev när folk delade med sig av sina resor och man inte kände sig ensammast i världen för en sekund. Kan jag göra det för en enda person så är jag nöjd. Tror detta kommer få allt att kännas ännu mer verkligt också :)


    Jäkla corona och ställa till med allt, till och med kub... 

  • Russin112
    Lofffsan skrev 2021-06-01 19:42:30 följande:

    Så häftigt! Tycker ni gör helt rätt och så viktigt att berätta <3 att få prata med andra och höra om andra i liknande situationer kan verkligen vara till stor hjälp!

    Ni här har varit en så stor hjälp och stöttning för mig, så tacksam för att ha er att dela resan med!


    Desamma till dig och er, jag har verkligen fått så mycket stöd av er alla både nu under graviditeten och under resan mot plusset (även om den sorgen känns så avlägsen nu).
  • Russin112
    Lofffsan skrev 2021-06-06 14:01:47 följande:

    Hej hörrni! Hoppas ni mår bra i värmen! :D

    Tänkte bara uppdatera, jag har klart mig från covid. Testat två gånger i veckan och båda har varit negativa, så imorgon är det tid för kub. Är lite orolig att det är för sent som sagt men hoppas då de kan hjälpa med nipt!

    Ta hand om er :)


    Åååh vilken tur du har haft! (Peppar peppar)!

    Vilken vecka plus dag är du på imorgon enligt dina beräkningar? Håller tummarna för att du inte är för långt gången och ännu viktigare, att allt ser bra ut!
  • Russin112
    Lofffsan skrev 2021-06-07 11:52:52 följande:

    Tack! :) det gick bra, dock var den för stor vilket jag befarade så inget kub. Men hon kollade igenom det som gick att se, hjärta, skallen, hjärnhalvor, delningen i hjärnan, magsäcken osv. Och allt såg bra ut. Och iom att jag inte har några risker för avvikseler så får jag bekosta nipt själv om jag vill ha det...

    Men känns skönt att fått se den lilla och hjärtat slog som det skulle. Så ska vara glad över det just nu <3


    Trist att det inte blev kub men grattis till en stor bebis! <3

    Känner du en oro för kromosomavvikelser? Tänker ni bekosta nipt?
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2021-06-08 23:33:09 följande:

    Gick så bra, lillen var så fin och vinkade åt mig! <3 Helt underbart att se! Längtar redan till RUL. Fick exakt samma bf som jag själv har räknat om jag har utgått från när jag vet att jag hade ägglossning - så 12/12 är det beräknat, behövde inte byta dag.


    Åh så härligt! :D har du fått tid för RUL? Jag räknar redan ner dagar för mitt :D hoppas verkligen ens partner får vara med då!

    Nu är det alltså bara 2 dagar emellan oss, jag blev flyttad till 10/12 ju :)
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2021-06-09 18:20:51 följande:

    Verkligen nära då ja! Har RUL 23 juli, när har du ditt?


    Jag har den 15 så rätt nära :)
  • Russin112

    Tjejer, jag har sån ångest?. Lyckas inte hitta hjärtat med dopplern nu 2 dagar i rad. Försöker boka en tid för privat ul men det är fullt precis överallt?

Svar på tråden Vi som plussat från tråden letrozol, PCO