Inlägg från: Anonym (Socialliberal klok farbror) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)

    Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback

    Mansföraktet som flödar i samhället och särskilt på hagga-forumet Familjeliv eller Skilsmässa?

    Det är helt förfärligt men inläggen och kommentarerna här på FL ger ofta prov på motsatsen, lika föraktfull inställning till det kön som man ser som mindervärdigt. Inte särskilt intelligent och tyvärr vanligt och det förgiftar samhällsklimatet. 

    FL:s form av könsförakt är dessutom legitimt att framföra öppet i samhället. Man får förstå motreaktioner. 

    Bara rubriken på den här tråden är aningslöst nedvärderande. Begreppet incels är mycket bredare än vad FL-mobben tror och det finns en allvarlig underton där om samhällsutveckling motensamhet och desperation. Som inte bara drabbar det kön som FL-mobben föraktar och vill utnyttja.

    Jag kan även personligen vittna om att det i många förhållanden förekommer hemsk psykisk misshandel och maktbegär/kontroll som förstör livet för många partners och barn. Och när jag ser många inlägg här på FL förstår jag att förövarna inte skäms för sig utan lever hycklande rättfärdigt och förnumstiga i samhället. 

    Jag lär mina barn, både tjejer och killar att vara rädda om sig och nog akta sig för att hamna i energisugande destruktiva relationer. Det är nog pojkarna vi är mest oroliga för. Vi ser otroligt jobbiga flickvänner komma och gå som verkar inriktade på makt, kontroll och att förstöra andras livsglädje med alla sina besynnerligheter. 

    Incel - Wikipedia
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (Invasion) skrev 2021-05-10 12:12:05 följande:
    Då har ni alltså misslyckats med pojkarna.

    Vi lär våra barn att visa respekt för andra utan att vara undfallande. Vi vill inte att vår pojke ska sluta som mansbebis eller att våra flickor ska hamna i förhållanden med mansbebisar.

    Till skillnad från er verkar vi också lyckas.
    Misslyckas, pojkar, vi lär minsann våra.... mansbebis, mansbebisar, vi har minsann lyckats.... ett speglande svar på dina föraktfulla härskarord. Det talar för sig själv. Mycket synd om de omkring dig som lever med en sådan högfärdig person.

    Jag tror nog att det är du och din kuvade partner som misslyckats som kvinnor. Vi lrä våra barn respekt minsann och de ska inte sluta som histrioniska huskors och haggor och våra pojkar ska inte hamna i förhållanden med maktgalna haggor som förstör andras liv och sina egna i missnöjd bitch-tillvaro med mobil och spegel...

    Så det är nog vi som lyckats genom att varna för den sortens patrask...
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (Invasion) skrev 2021-05-10 13:53:41 följande:
    Personen skriver: "Jag lär mina barn, både tjejer och killar att vara rädda om sig och nog akta sig för att hamna i energisugande destruktiva relationer. Det är nog pojkarna vi är mest oroliga för. Vi ser otroligt jobbiga flickvänner komma och gå som verkar inriktade på makt, kontroll och att förstöra andras livsglädje med alla sina besynnerligheter."

    det är väl att misslyckas när personen trots att han försökt lära sina pojkar att undvika energislukande relationer ser sina pojkar göra det motsatta "otroligt jobbiga flickvänner komma och gå som verkar inriktade på makt, kontroll och att förstöra andras livsglädje med alla sina besynnerligheter.
    Du resonerar bakvänt. Det är väl flickvännernas föräldrar som misslyckats när de uppfostrat tjejer som är så olyckliga, härsklystna, självcentrerade med sina mobiler, speglar, ätstörningar, oförmåga att glädjas i livet, oförmåga att känna kärlek annat än om de dominerar sina pojkvänner med missnöjdhet, borskämdhet och allmän surhet i nyckfulla anfall.

    Du känner nog till typen. Låt dessa sura misslyckade varelser låta glada friska människor vara ifred. De ska inte parasitera på stackars mäns energi och pengar. Vad får grabbarna tillbaka? Inget av värde, bara bekymmer. Glad
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (Invasion) skrev 2021-05-10 15:12:46 följande:
    Mansbebis är en ganska träffande benämning på en man som har svårigheter att klara de mest elementära här i livet om hen inte har en kvinna som kan ta hand om hen.

    Hagga som du använder är väl däremot enbart nedsättande.

    Du menar alltså att dina pojkar är offer, de saknar egen förmåga att kunna värja sig från alla de "otroligt jobbiga flickvänner komma och gå som verkar inriktade på makt, kontroll och att förstöra andras livsglädje med alla sina besynnerlighete".

    Kan det rentav vara så att dina pojkar är blivande mansbebisar eller åtminstone en liten fårskock i miniatyr som vallas runt av de härsklystna flickvänner som de inte förmår värja sig motSkrattande
    Jag tror nog att både mansbebis och hagga är mycket nedlåtande. Att du börjar använda sådana ord säger mycket om din självuppfattning, även att du blir kränkt när du blir speglad. Det är inte ett gott betyg åt din visdom. 

    Du skriver nedlåtande om offer. Mina tjejer och pojkar tränas i att se sådana tråkiga negativa varelser för vad de är. Vi låter dig leva i ditt förvirrade negativa mörker. Du får leta upp andra personer som du vill förgifta livet för med din härsklystnad. En sorts elakt får...
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Mimosa86 skrev 2021-05-11 20:20:36 följande:
    Alla människor har rätt att välja bort surdegar och energitjuvar ur sina liv. Det är helt ok att du skriver att kvinnor inte medför någon glädje i ditt liv och du väljer bort dem, på samma sätt som det är ok för kvinnor att skriva att de lägger ner män. Att det är mer sorg än glädje, helt ok.

    Men det är inte att kvinnor skulle skriva och uppvigla att män ska kastreras sakta och plågsamt, att män är födda med ett lägre värde och borde fråntas mänskliga rättigheter, att män borde vara slavar under kvinna och att man gläds åt nyheter att män torteras och dödas.

    Helt olika saker, det är skillnad på att var missnöjd och välja bort än att hata och önska andra illa.
    Naturligtvis får vi alla välja bort olämpliga och obalanserade personer ut våra liv. Som bra vuxen finns det många sådana relationer när man får begränsa men inte klippa relationer. 

    Jag har döttrar, syster, mor, hade farmor och mormor m fl som varit mycket fina kloka personer, likt många män i min närvaro och vänskapskrets.

    Men jag har tyvärr råkat på kvinnor som betett sig mycket illa. Tänk jobbiga giriga Hollywood-fruar så förstår du. De har utnyttjat min styrka, livsglädje, status och pengar. Jag tror deras sort ökar i antal och att flera av dem skriver sina högmodiga och elaka åsikter om andra här på FL. De ser inte på män som jämställda.

    Naturligtvis tycker varken jag eller knappast någon annan att någon ska kastreras plågsamt, jag anser verkligen at alla har lika värde (vilket Hollywwodfruar nog inte alls tycker), att någon ska vara slav (vilket nog Hollywoodfruar gärna ser att deras män blir, utan mänskliga rättigheter) och jag gläds verkligen inte år att någon dödas. Var får du sådant ifrån? Du tar i och överdriver den här debatten. Det är verkligen en helt annan sak än att vara medveten och lära sig känna till att det finns kvinnor och män som beter sig hemskt mot andra. Det är det jag lär mina stora barn att akta sig för. Och det verkar finnas många många fler farliga Hollywoodfruar där ute än vad det finns farliga män. 
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    nihka skrev 2021-05-15 09:50:41 följande:
    Vad nu du kallar dig för stunden. Det handlar inte om oliktänkande män utan om ett väldigt litet antal män som inbillar sig att kvinnohat och personangrepp ryms inom yttrandefriheten och forumreglerna. Och de finns verkligen inte bara på flashback utan är även ett högst obehagligt inslag även här.

    Det är kvinnohat att ständig tala svepande och negativt om gruppen kvinnor. Det är själva definitionen på kvinnohat - ett skolboksexempel. Jag förstår att den som talar om för alla kvinnor den pratar med på telefon genom jobbet att de anser att de är korta/tjocka/ointressanta skulle få sparken direkt. Det är nog bäst att gömma undan sitt riktiga jag i det läget. Men någonstans måste det få komma fram och det blir allt vanligare att kvinnohatare väljer ett nätforum och människorna där som sin pysventil. FL passar ju extra bra där med sin stora övervikt på kvinnor. Var bättre att sprida sitt kvinnohat än bland kvinnor.

    Nej, du "speglar" inga otrevligheter. Du bara ÄR otrevlig för du inte tål mothugg och särskilt inte från kvinnor. Du tar mothugg som tillrättavisningar och uppläxningar och du har väl hört dem så många gånger förr från olika håll vilket säkert är orsaken till att du går igång på dem som du gör.

    Jag har sett dig gå bärsärkagång mot andra på forumet som säger emot dig. Det är ett mönster. "Läderfitta" är inget epitet, det är ett uttryck för kvinnoförakt och kvinnohat. Du är oförmögen att lyfta dig över fjunfjortisnivån med könsord. Där ser du aldrig någonsin mig. 

    Jag känner mig inte det minsta kränkt, men jag förstår att det är vad du försöker åstadkomma och det måste reta dig något enormt när du tar i allt du orkar och inte ens lyckas åstadkomma en krusning på ytan utan bara straffar ut dig själv gång på gång. Det är därför du ökar hela tiden till hysteriska nivåer. Tar det så hårt att inte få köra över folk på forumet som du brukar göra?

    Jag är extremt luttrad när det gäller högerextremister och kvinnohatare och har skyddat mig själv genom en anonym identitet som inte leder till min identitet irl. Det är så kvinnor får göra mot det växande kvinnohatet från de trasiga incelsmän som härjar i cyberrymden. 


    Ingen riktig man håller på och förföljer och trakasserar kvinnor för att han inte lyckas charma dem med sina sunkiga värderingar. Vissa går ännu längre och försöker banka in i kvinnan att han är en bra man men att kvinnan inte lämnar honom något val eftersom hon är så oföljsam och provocerade. Det är hennes fel att han slår henne. Detta är en vanlig historia från de kvinnor som så småningom fattar modet att ta med sig barnen och fly till någon av kvinnojourens safe houses. Han kan till och med slå mer för att han blir så arg på att hon gör honom så arg med sitt motstånd och påstår att hon är den enda som kan få honom så arg, medan det i verkligheten finns en historia av aggressivitet, övergrepp och våld. Blame shifting. Var känner vi igen det från? Måntro.
    Du behöver tänka efter lite. Det handlar inte om oliktänkande kvinnor utan om ett väldigt litet antal kvinnor som inbillar sig att manshat och personangrepp ryms inom yttrandefriheten och forumreglerna. Och de finns verkligen inte bara på flashback utan är även ett högst obehagligt inslag även här, vanligt i nästan alla trådar.
     
    Det är manshat att ständig tala svepande och negativt om gruppen män. Det är själva definitionen på manshat - ett skolboksexempel. Jag förstår att den som talar om för alla män den pratar med på telefon genom jobbet att de anser att de är korta/tjocka/ointressanta skulle få sparken direkt. Det är nog bäst att gömma undan sitt riktiga jag i det läget. Men någonstans måste det få komma fram och det är redan vanligt att manhatare väljer ett nätforum och människorna där som sin pysventil. FL passar ju extra bra där med sin stora övervikt på kvinnor som kan delta och elda på manshatet. Var bättre att sprida sitt manshat än bland män.
     
    Nej, du "speglar" inga otrevligheter. Du bara ÄR otrevlig för du inte tål mothugg och särskilt inte från män. Du tar mothugg som tillrättavisningar och uppläxningar och du har väl hört dem så många gånger förr från olika håll vilket säkert är orsaken till att du går igång på dem som du gör.
     
    Jag anar att du går bärsärkagång mot andra på forumet som säger emot dig. Det är ett mönster. Du är oförmögen att lyfta dig över fjunfjortisnivån med nedsättande ord. Där är du hela tiden. 
     
    Du verkar så onödigt kränkt, men jag förstår att det är vad du försöker åstadkomma och det måste reta dig något enormt när du tar i allt du orkar, det straffar ut dig själv gång på gång. Det är därför du ökar hela tiden till hysteriska nivåer. Tar det så hårt att inte få köra över folk på forumet som du brukar göra?
     
    Du liknar i ditt manshat högerextremister och kvinnohatare och har skyddat dig  själv genom en anonym identitet som du kan dölja dig bakom Det är så kvinnor får göra mot med sitt växande manshatet från de trasiga incelhaggor som härjar i cyberrymden. 
    Ingen riktig kvinna håller på och förföljer och trakasserar män för att hon inte lyckas charma dem med sina sunkiga värderingar. Vissa går ännu längre och försöker tjata/banka in i mannen att hon är en bra kvinna men att mannen inte lämnar henne något val eftersom han är så oföljsam och provocerade. Det är hans fel att hon tjatar, slår och kontrollerar honom. Detta är en vanlig historia från de killar som så småningom fattar modet att skilja sig och föröka skydda barnen från sådant familjevåld. Hon kan till och med öka psykvåldet och slå mer för att hon blir så arg på att han gör henne så arg med sitt motstånd och påstår att han är den enda som kan få henne så arg, medan det i verkligheten finns en historia av aggressivitet, övergrepp och våld. Blame shifting. Stereotyper. Var känner vi igen det från? Månntro.

    Vi skulle ha mycket att vinna på att släppa ditt tröttsamma könskrig och dina generaliseringar om att det ena könet är offer och det andra könet är förövare. Om vi ska förändra samhället på riktigt och skydda barn från familjevåld måste du förstå att förövare finns av alla sorter. Men du är kanske ointresserad av att lösa problemet? Du vill bara hämnas för att du inte blir så uppskattad som du tycker att du borde bli? Du kan inte riktigt förstå varför du har det som du har det och vill förbittrat skylla det på halva mänskligheten? Ledsamt.
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    FDFMGA skrev 2021-05-25 08:51:09 följande:
    Den form av relativisering du och någon annan representerar kallar jag dalt. Själv avskyr jag daltande med extremister, när man försvarar deras beteende utifrån en  slapp motivering att det inte är ens fel att två träter.

    Min inställning omfattar förstås inte enbart kvinnohatare utan också islamister, - gängkriminella eller andra brottslingar.

    Självklart omfattar min inställning även manshatare - men jag har läst på FLi över 10 år utan att hitta några exempel på manshat.

    I trådens inledning frågade någon efetr exempel på manshatande inlägg från Familjeliv - ett sådant har getts och då handlade det om ironi så tydlig att den borde ha varit uppenbar för alla med bara den minsta känsla för språk.

    Det finns ingen anledning att försvara krabaten som i den här tråden önskar att folk ska få cancer, som kallar folk för läderfittor med mera - hen är inte ens betjänt av dalt - hen är redan sönderdaltad.
    Det var länge sedan jag läste något skrivet av någon med så många skygglappar. Intressant. Du har läst på FL i tio år utan att hitta några exempel på manshat.... det var riktigt riktigt roligt skrivet. 

    Jag tror dig, du kan aldrig hitta det pga av din egen förblindade rättfärdighet. Förminskande av män sker mer eller mindre i varje tråd här, varje dag, alla de tio åren. Du ser det inte för det ligger i hela ditt ojämställda väsen. Du skulle inte klara att ens vara vän med en fri självständig välutbildad och framgångsrik man som lärt sig att värna sin integritet och sitt handlingsutrymme. Vi låter oss inte luras till att tjäna eller ge er våra pengar. Den tiden är förbi och fort går det. 
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (Ava) skrev 2021-06-11 18:54:04 följande:
    Det är djupt rotat i vår kultur att män klarar sig själva. Det beror inte på manshat utan att man ser mannen som överordnad.
    Det gäller inte längre, jag skulle säga att med andra och tredje vågens feminism så har vi fått en ny stark sorts ojämställdhet. 

    Men and Gender Equality | European Institute for Gender Equality (europa.eu)

    Gender Inequality: A Male Perspective - The Sociological Mail
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (Ava) skrev 2021-06-14 10:40:23 följande:
    Feminismen har en tvetydig syn på mannen. Det är snarare så att såväl konservatismen som feminismen utgår från att mannen är stark och ser ner på den svage mannen, varför den svage mannen hamnat i ett så utsatt läge i dagens samhälle. Det är ingen som bryr sig om dem.
    Vi behöver arbeta för verklig jämställdhet. Ingen ska tro sig har rätt att trycka ner andra. 

    Vad vill jämställdisterna? | Genusnytt (wordpress.com)
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (Ava) skrev 2021-06-14 11:06:52 följande:
    Det kan mn tycka men det jag nämnde ovan gör att de som tar en sådan kamp har många hinder i vägen. Det är ingen i ledande ställning som har något att vinna på att ta strid för svaga män.
    Ja, varför över huvud taget verkar för ett samhälle där vi tar hand om varandra. Svaga ska inte skyddas eller stöttas på något sätt - varken svaga barn, män, kvinnor, åldringar, sjuka, de på flykt, brottsoffer, de som har farliga arbetsplatser, de som råkar ut för olyckor osv. 

    Eller är det bara män som du avser?
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (M) skrev 2021-06-14 11:20:19 följande:
    Det är sant och det är väl förmodligen därför det inte finns någon mansrörelse som motsvarar feminismen. Feminismen har sitt ursprung i att starka kvinnor ville vara med i toppen men starka män har redan en plats i toppen och saknar därför incitament att försöka få men sig alla män och skapa nånting som motsvarar feminismen... 
    Visst finns vi: Men's movement - Wikipedia

  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (M) skrev 2021-06-14 13:31:46 följande:
    Teknisk sett finns det men i praktiken är det en marginaliserad rörelse utan något verkligt politiskt inflytande.Tyvärr associeras den oftast med extremister på högerkanten så få kommer ju säga att de tillhör en mansrörelse. 
    Feminismen gör ju också anspråk på att vara för män och många tror ju tyvärr att det faktiskt är så så de förstår inte ens behovet... 
    Sant att det är marginellt jämfört med det avtryck som feminismen gjort. Men våra argument biter alltmer vilket märks för oss som följer debatten noga, det finns stor samsyn mellan de mer sansade delarna inom alla rörelserna, oavsett kön.

    De extrema ytterkanterna avslöjar sig så snabbt att de märks direkt och kan hanteras någorlunda. Det finns goda människor som vill leva rätt jämställt och trivas ihop, inom båda könen. 

    Det som står mest i fokus är fysiskt våld (mycket uppmärksammat) men även psykiskt våld. Det är intressant att t ex familjevåld verkar vara mer jämställt än vad statistiken visar. 
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    pyssel skrev 2021-06-15 22:27:27 följande:
    Att luta sig på P Ström i frågan, är som att intala sig att det är en god idé att ta rygg på SD i insatser mot hedersvåld.
    Om du avstår från kategoriskt fördömande (cancelkulturen är så pinsamt skadlig) vad är det som du inte kan hålla med om avseende jämställdheten? Det blir spännande och tydligt om du kan tala om vilka delar du faktiskt motsätter dig inom jämställdhet? Är det egentligen så att du vill ha överordning/underordning?
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (Mitt i natten) skrev 2021-06-19 01:19:03 följande:
    Jag förstår inte vad du menar. Låter som egna hjärnans hitte på. Jag tycker synd om dig, du känner dig sviken på familjelivet men för insyltadr att bara dra. Fast det kanske du måste för att överleva. Ta mod att prata med eller ösa på dina närmaste som vill dig väl, mamma, syster, någon ex som du är vän med. De som verklige känner dig och bryr sig.öppna dig. Kloka kvinnor ger kloka råd.
    Jag beklagar att du inte förstår och istället försöker förminska. Det funkar dåligt. Du tycker nog inte synd om alls, det är nån sorts överlägsen sarkasm. Tyvärr är det ont om kloka kvinnor. Jag har pratat med alla mina kompisar och haft några bra terapeuter som fått mig att förstå att jag på många sätt är framgångsrik och bra på måttlighet. Tyvärr har jag fallit i fällan att ta hand om för många andra. Man behöver ta hand om sig själv och inte låta sig utnyttjas av alla dessa kvinnor.
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (Mitt i natten) skrev 2021-06-22 12:04:21 följande:
    Är det du som förlorar i status om du lämnar? Skit i status, tänk på vad du vill med ditt liv framåt. Du blir arg när jag vill försöka vara snäll här. På forumet. Känns som att du skulle behöva en kram snälle liberal farbrorn. När man nått botten så vänder det. Prata inte bara med vänner. Öppna upp dig för din närmaste familj, syskon. Passa på nu om ni ses till midsommar. Dina vänner som ser er ihop, vad säger de om din partner som du säger utnytjar dig. Stanna, lämna?
    Jag är inte alls arg, du misstolkar, men jag nog mycket äldre. Tack för kramen. 
    De som ser oss ser nog bara en glad och harmonisk familj med barn och barnbarn, stor trädgård, många kalas och trevlig pool...

    Det skulle verka själviskt och många skulle bli upprörda om jag stack iväg. Min sambo är så nöjd så nöjd med tillvaron.
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (Ava) skrev 2021-06-22 15:59:31 följande:
    Det är precis så det fungerar i verkligheten i normalfallet. Människor ger och får. Människor får och ger. Sedan må någon ha otur och träffa ett undantag.
    Jag tror att de som har otur är väldigt många, typ 70%.
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (Ava) skrev 2021-06-22 20:49:07 följande:
    Är egentligen inte otur om man får en dålig partner. Då har man gjort ett dåligt val.

    Sedan stämmer det säkert att 70 procent anser sig mer engagerade och bättre än sin partner. Men man behöver inte vara något logiskt geni för att inse att en stor andel av de som anser sig vara bättre måste ha en syn som inte överensstämmer med verkligheten.
    Jag tror verkligen att otur finns. Det är mycket svårt, t o m för dig, att göra så klokt val att du inte träffar på en partner som inte råkar illa ut och förändras negativt om 5, 10, 15 eller 20 år beroende på vad som händer i dennes liv. Psykisk ohälsa kan inte ens av dig säkert förutses i en partner decennier i förväg. Så det där behöver du nog fundera över.

    Din syn överensstämmer inte med verkligheten, det känns lite von oben och aningslöst. Var rädd om dig och hoppas att dina partners ser det oroväckande draget, kanske en kraftig varningsklocka? Glad
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (Mitt i natten) skrev 2021-06-23 12:10:06 följande:
    Du skrev innan att du pratat om dina problem med dlna vänner. Vad får du för råd från dina vänner som träffat er båda?

    Och hur vet du att hon är nöjd med dig och livet. Hon tror väl att du också är nöjd, annars kan väl inte hon gå runt och tycka allt är kanonbra. Och du är ju allt annat än nöjd.
    De berättar om liknande situationer - påtalar att man inte ska tvingas leva utan kärlek, att man borde skilja sig respektfullt mycket oftare i samhället. Vi är alla rädda för ensamhet, men många av oss är ju friska att leva 30-40 till roliga år, vi har pengar och livsglädje. Vi inser väl att många av oss blir rätt utnyttjade av våra partners tyvärr. Det blir inte jämställt. Många lever med tiden som en sorts parasiter på oss starka friska. 

    Min partner vet väl om min inställning och blir ledsen, men viftar strax bort det. Hon tror att det bara är nåt sånt som karlar får för sig. Vi har inte mycket värde..Glad
  • Anonym (Socialliberal klok farbror)
    Anonym (Ava) skrev 2021-06-23 14:03:08 följande:
    Det är klart att otur finns men det är löjligt överutnyttjat och används som ursäkt.

    Otur på riktigt är om du åker på en genetiskt grundad sjukdom. Har en f.d. vän som levde ett sunt liv med bra mat, motion och boende men ändå fick cancer och dog i 45 års åldern. Det är otur på riktigt.

    Sedan finns det så många som går runt i livet och gör saker halvhjärtat och sedan skyller på otur när olycka drabbar dem, trots att "olyckan" inte skulle ha inträffat om de gjort vad de skulle tidigare i livet.
    Löjligt överutnyttjat säger man nog bara när man tror sig inte kunna råka illa ut. Klassiker. Glad
Svar på tråden Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback