• Ericky

    BF Februari 2022

    Trodde aldrig jag skulle få starta en sådan här tråd, men efter 10 månaders tröstlösa försök har vi nu äntligen plussat! Klart och tydligt på Clearblue digital :) 

    Jag har haft ett jättestort stöd i BIM-trådarna jag varit med i sedan start och vill därför gärna fortsätta hänga på FL med ett nytt gäng för att dela erfarenheter och annat under resans gång :)

    Jag får lite olika resultat på BF-datum. Min app som är mer personifierad säger 5 februari medan sidor på nätet där man kan räkna ut själv säger 30 januari. Väljer att gå efter min app. 

    Gruppen är öppen för alla, men vore kul att höra hur länge ni andra förskt och om det är ert första barn eller ett syskon :)

    Ericky, BF 5 februari 2022, tog sig på 10e försöket och vi väntar vårt första barn

  • Svar på tråden BF Februari 2022
  • Wave Mother
    ElleJoy skrev 2021-06-09 10:57:15 följande:

    Hej! Jag plussade för snart två veckor sedan och är nu i vecka 5+3. Beräknad 6 februari. Detta är tredje gången jag är gravid. Har fått missfall två gånger tidigare, båda runt vecka 6+1. Ett missfall i december och ett i april. Blev gravid nu igen tre veckor efter missfallet! Så inga svårigheter att bli gravid.. men svårigheter att behålla det. 

    Är rätt så nervös den här veckan men försöker ta det lugnt och hoppas på det bästa. Går även på regelbundna kontroller och tar progesteron sedan jag fick veta att jag är gravid. Någon annan som också tar progesteron?

    Håller tummarna för att det går bra för oss alla! :)


    Välkommen till tråden, och grattis! 

    Förstår att du är nervös utifrån det som hänt, men många får mf och sedan går det bättre vid ett senare tillfälle, så förhoppningsvis är detta tredje gången gillt!

    Håller alla tummar för dig och alla andra i tråden! 
  • Anonym4848
    Skuggviol skrev 2021-06-09 08:51:05 följande:

    Haha, ja man är så olika, jag ringde dagen efter jag plussade. Men jag har å andra sidan inte gått igenom nåt missfall, förstår att du är mer försiktig när du har den erfarenheten


    Precis så är det nog..ringde också dagen efter förra gången. Men tänker nu att man kan skippa första samtalet eftersom jag hade det i typ januari. Och som sagt, känns typ skönt om det skulle skita sig...
  • Dreamof4

    Ansluter också här! ????????

    Grattis till allas nyblivna plus & förhoppningsvis fler kommande!????

    Imorse plussade jag & väntar därmed min 4:a!????

    41 år och 8:e försöket. Känns fortfarande overkligt, men är fantastiskt glad.

    Har 3 barn på 14, 11 & snart 8 år.

    Blir en sladdis med andra ord.

    BF 14 feb

    Vecka 5 (4+1) idag

  • Anonym4848

    Man har ju hört att ägglossningstest kan reagera även på graviditet. Testade nyss och fick en chock haha såhär har det ALDRIG sett ut vid ÄL för mig iaf, superstarkt och kom upp på 2 sekunder. Lite lustigt eller?

  • Lita89

    Till er som saknar symtom! Jag har haft noll symtom hittills, försökt att inte oroa mig då jag trots allt födde barn för ca ett år sen (att livmodern är lite slapp eller något hehe). Har mått lite illa bara. Men idag! Idag kom en skitjobbig molvärk?! I vecka 7... minns inte något sånt från förra grav (eller förrförra som slutade i ma). Värmen hjälper ju inte heller illamåendet :P.

    Hur mår ni? Grattis ni som kommit in i tråden nyligen!!

  • Lunne
    Skuggviol skrev 2021-06-08 22:01:53 följande:

    Imorgon har jag första besöket hos barnmorskan! Känns fortfarande så overkligt att jag är gravid, men gissar att det kommer kännas lite mer verkligt efter imorgon när man får pratat om det och bokat in fler tider osv. 

    Hoppas på att få bokat in ett tidigt ultraljud också, att inte det är stängt för det under semestrarna eller nåt... Har hur som helst tänkt att boka ett jättetidigt privat UL, bara för att få se att hjärtat slår så det känns lättare att börja berätta för våra familjer :)

    När har ni inskrivning på mvc? 


    Hur gick inskrivningen? :)

    Jag var också på inskrivning idag, så glad att jag får gå till samma barnmorska som när jag väntade blivande storebror :)

    Jag gjorde ett daterings-UL i måndags och vi kunde se hjärtat slå trots att de bara mätte till v.6+0 :D

    Nu har jag fått tid för KUB och RUL, så det hela börjar kännas ner verkligt :)
  • Lunne

    Vad sägs om en BF-lista? Kopiera texten och fyll på nedan :)

    ?----------?-----

    Lunne - 33 år, andra barnet, BF 2 februari.

  • Skuggviol
    Lunne skrev 2021-06-09 20:21:18 följande:
    Hur gick inskrivningen? :)

    Jag var också på inskrivning idag, så glad att jag får gå till samma barnmorska som när jag väntade blivande storebror :)

    Jag gjorde ett daterings-UL i måndags och vi kunde se hjärtat slå trots att de bara mätte till v.6+0 :D

    Nu har jag fått tid för KUB och RUL, så det hela börjar kännas ner verkligt :)
    Åh, vad härligt att göra UL och få se hjärtslag redan! Längtar tills vi får göra det med.

    Inskrivningen gick bra, snabbt och lätt avklarat - mest hälsofrågor och allmän info om alkohol och tobak osv. Inget nytt direkt. Däremot fick jag veta att man inte får tidigt UL i min region under sommaren, pga covid och semestrar... Vi bokar privat istället - jag vågar inte berätta om graviditeten förrän jag sett ett hjärta <3
  • Skuggviol
    Lunne skrev 2021-06-09 20:23:32 följande:

    Vad sägs om en BF-lista? Kopiera texten och fyll på nedan :)

    ?----------?-----

    Lunne - 33 år, andra barnet, BF 2 februari.


    Tycker absolut vi ska ha en BF-lista! Men jag justerar den lite så det blir sorterat på datum - hoppas det är okej Skäms2/2 - Lunne, 33 år, andra barnet
    9/2 - Skuggviol, 31 år, andra barnet
  • Skuggviol

    Jaha, mitt förra inlägg blev ju inte så bra Tungan ute
    Provar igen...
    -----


    BF-lista
    2/2
     - Lunne, 33 år, andra barnet
    9/2 - Skuggviol, 31 år, andra barnet

Svar på tråden BF Februari 2022