Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Badar du ute i sommar?

  Ons 9 jun 19:00 Läst 0 gånger Totalt 94 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (*) - Visa alla inlägg
 • Anonym (*)
  Återställ
  Ons 9 jun 19:00 #9
  Anonym (Badbollen) skrev 2021-06-09 18:56:50 följande:
  Om man badar ute bland folk så har man inget emot att visa upp sig.
  Jag har komplex och är osäker, så jag badar inte ute bland folk.
  Att visa upp sig är inte detsamma som att folk ser en när man är ute. När du frågar om vi gillar att visa upp oss, så låter det som om du undrar om vi gillar att blotta oss för folk på badstranden.
 • Anonym (*)
  Återställ
  Tor 10 jun 15:41 #40
  Anonym (Badbollen) skrev 2021-06-10 15:30:50 följande:
  Ja, finns alla sorter på stranden. Undrar om dom också växt upp med släktingar som påpekat varenda detalj på kroppen, sen man var liten?
  De kanske slapp det, och har inte blivit lika självmedvetna och osäkra som jag är.
  Vad är ditt syfte med tråden? Att klaga över din dumma släkt?
 • Anonym (*)
  Återställ
  Tor 10 jun 18:02 #46 +1
  Anonym (Badbollen) skrev 2021-06-10 15:52:28 följande:
  Ja, och se om det finns fler som mig. 
  Och kanske att någon får sig en tankeställare och inte anmärker på allt hos barn och ungdomar som växer upp.
  Varför skrev du inte det i trådstarten, då, istället för att fråga om vi gillar att ?visa upp ? oss? Som jag skrev tidigare så lät det som om du undrade om vi gillar att blotta oss. När jag läste trådstarten var jag övertygad om att du var en creepy gubbe som blottade sig på badstränder. Du borde skrivit om vad din släkt utsatt dig för istället och uppmanat oss läsare att inte göra samma sak mot våra barn.

  För övrigt måste du sluta älta om din släkt och, ja, gå vidare.
 • Anonym (*)
  Återställ
  Tor 10 jun 23:26 #55
  Anonym (k) skrev 2021-06-10 22:37:53 följande:
  Som han ältar den 25 år yngre tjejen...
  Hahaha, jag tänkte också på Kaffedraken! Tror du det är han som ligger bakom den här tråden?
 • Anonym (*)
  Återställ
  Fre 11 jun 06:34 #61
  Anonym (k) skrev 2021-06-11 00:13:58 följande:

  Samma skrivstil och ämnet har varit uppe innan så ja. Inte för jag tror att någon "person" är bakom det heller men...


  Har Kaffedraken skrivit om att bada och sin dumma släkt tidigare? Vad menar du med att du inte tror att någon "person" är bakom det?

  Men ja, jag håller med. Både Badbollen och Kaffedraken startar trådar enbart för att uttrycka sin bitterhet och älta gamla oförrätter.
 • Anonym (*)
  Återställ
  Fre 11 jun 19:56 #74
  parnordqvist skrev 2021-06-11 00:24:10 följande:

  Nej jag har inte badat ute sen tropiksommaren 1994 (så vitt jag kan minnas). Då var jag inte i länge heller. Jag är inte intresserad längre. Nu har jag påtagligt stor mage också så det är inte kul ur den aspekten heller. Men det spelar kanske mindre roll. Ingen vill ha en när man närmar sig 50 och kanske somnar på stranden ganska omgående. 


  Varför skulle ingen vilja ha en när man närmar sig 50? Min man var 49 när vi träffades. Jag ville ha honom. Själv var jag 36 då.
 • Anonym (*)
  Återställ
  Sön 13 jun 09:30 #78
  parnordqvist skrev 2021-06-13 06:59:17 följande:

  I mitt fall är ju allt förvridet åt fel håll. En 50-åring med övervikt, som ser helt slut ut och utan sexuell erfarenhet är troligen inte det mest eftertraktade, vare sig IRL eller i datingapparna. Det känns så absurt att debutera sexuellt vid 50. Hur länge orkar man hålla på sen? 4-5 år? Man kan få problem med potensen, om man har otur. Måste se upp med prostataproblem också, min far avled i prostatacancer 1998. Cancer kan gå i arv, det är inget larv. Man orkar inte bilda familj nu med sambo/fru och småbarn som man skulle kunna vara morfar/farfar åt nästan. 

  Lennie Norman hade en stå upp-show med namnet Gubbvarning för några år sen. Det kan man anamma på sig själv, särskilt en bit in på 2022, vad händer då? Jo jag fyller 22 + 28.


  Nej, att du skulle hinna skaffa barn innan du dör är kanske inte så realistiskt. Men sex kan man absolut ha när man är 50+. Min man har ju det. Eventuella potensproblem finns det läkemedel mot. Och ja, du har sannolikt en ökad risk för prostatacancer, men det hindrar väl inte att du träffar en kvinna och har sex.
 • Anonym (*)
  Återställ
  Sön 13 jun 12:07 #81
  parnordqvist skrev 2021-06-13 11:27:04 följande:

  Ska man vara krass så är det inte så realistiskt heller. Om man är snart 50 och inte ens har hånglat så gissar jag att man är ganska avtändande. Man ger ett väldigt konstigt intryck i alla fall. Satt och tittade på 26 år gamla bilder på en klasskompis med sitt första barn i knäet. Ungen blir alltså 27 år i år, född 1994. Är förmodligen inte oskuld. Helt otroligt när man tänker efter. Men jag är ju så sjukt nervös för allt, så orolig. Gäller inte bara förhållanden utan hela vuxenpaketet så att säga. Bodde med dement mor fram till 40-strecket, bland annat. Ja då får man nog skylla sig själv om tåget går och man står kvar på perrongen.

   

  Vad ska man hitta på i sommar? Något kul borde man ha. Sommarflört? Nej jag tror inte det. Köpa något att åka på, som en moped, när jag inte har nån bil? Kanske. Då får man glömma åldern ett tag. Moped eller fyrhjuling. Problem: blir arbetslös 1 juli. Onödigt att investera när kärva tider väntar. Aj, då! Glöm! Huset och ladugården skulle målas också, en affär på hundratusentals kronor om firma anlitas. Glöm! 


  Du väljer naturligtvis själv om du vill försöka träffa någon eller om du vill leva som singel resten av ditt liv.

  Jag trodde du var sjukpensionär?
 • Anonym (*)
  Återställ
  Lör 24 jul 15:55 #88
  Anonym (Badbollen) skrev 2021-07-24 10:57:59 följande:
  Samma. Bara badat en gång. På avskild plats. Jag hade gärna badat mer, varit så varmt den här sommaren. Sett många män på stranden som är mer överviktiga än mig. Jag har extrakilon men är inte överviktig, inte enligt BMI. Men jag skulle ändå få negativa kommentarer om min kropp. Jag vet inte varför det är så Gråter
  Håller med ovanstående. Jag har faktiskt svårt att tro på att du får negativa kommentarer om din kropp på stranden. SÅ ohyfsade är inte folk. Du säger ju själv att du ser många som är mer överviktiga än du. Tror du att de får en massa elaka kommentarer? Knappast. Och då lär inte du få det heller. Jag är för övrigt själv överviktig, men har aldrig fått en enda negativ kommentar på stranden. Folk är för upptagna med sitt eget.
 • Anonym (*)
  Återställ
  Lör 24 jul 19:40 #94
  Anonym (Badbollen) skrev 2021-07-24 16:54:11 följande:

  Det är inom familjen och släktingar, kommentarer sen jag var liten.


  Men gå inte till stranden med familjen och släkten då. Det verkar dumt att undvika stranden helt bara för att din familj säger negativa saker om din kropp OM de följer med. Du får väl gå själv till stranden?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll