Inlägg från: September1518 |Visa alla inlägg
  • September1518

    Följas åt med vikt och träning fram till 1 okt ( forts. Midsommartråden)

    Anonym (neråt!) skrev 2021-08-03 16:03:24 följande:
    Tack Skrattande
    September1518 skrev 2021-08-03 14:00:23 följande:
    Sjukt jäkla roligt att höra!!! Du är fantastisk! Bra gjort! Vilket arbete! Nu jäklar är du nära målet!! Vet du, du borde gå till något gym som har en riktig sån våg och mäta. Sen behöver du inte mäta igen på några månader, ett halvår eller så men kul att se i framtiden vad träningen ger för resultat på fett och muskler :D Du vet mycket väl att vikten kan röra sig lite upp och ner, särskilt om man har några inplanerade fuskdagar. Men försök äta med måtta och bara just det du verkligen vill smaka av. Så kommer du säkert ligga kvar under 80 efter dessa dagar!

    Tack Skrattande Bra idé att mäta någon annanstans, men just nu känns det inte så viktig. Jag vet ju att jag gå ner i fett om måtten minskar, jag går ner i vikt och tränar. Det hade bara varit ett extra med kroppsfettet, men inget jag anser nödvändig för mig just nu.


    Att kag går upp över 80kg efter mina fuskdagar är jag inte rädd för. Jag kommer ju förhoppningsvis gå ner ännu mer denna veckan, tills jag väger mig på söndag, sedan blir fuskdagar den 8e, 9e och 10e (fast mest den 9e, då blir det sötsaker hela dagen) och sedan blir det väggdags igen först den 17e. Det ska nog gå bra.


    Ah men dåsa, fortsätt med det! :)

    Bra att du har den inställningen! Kommer gå asbra! :D
  • September1518
    Anonym (rita) skrev 2021-08-04 10:00:28 följande:
    Tack för ditt fina pepp!

    Jo det har gått himla bra sedan dess. Imorse vägde jag 86.2. Det rasade ganska plötsligt. Påminns återigen om hur kroppen kan jävlas ett tag för att sedan ge med sig. 

    Jag hade strax under 90 som mål tills på fredag då jag ska börja gå över från strikt LCD till mer vanlig mat, så att ligga på 86.2 nu känns oerhört bra. :)
    Wow vad roligt!! Jättebra jobbat, shit nu har du droppat rejält, jättekul!! :D Då har du lite marginal också att röra dig på när du återgår till mer vanlig kost. Skönt det :)
  • September1518
    Anonym (rita) skrev 2021-08-06 10:45:36 följande:

    Pratade med min dietist nyss. Vi snackade om det ena och det andra och så sa han att "du har ju gått ner i vikt ganska långsamt". Han menade såklart inget illa ("det betyder bara att dina förfäder var duktiga på att överleva utan mycket mat och det är ju en bra sak") men av någon anledning blev jag jätteledsen. Jag visste inte att min viktnedgång hittills räknas som långsam. Jag trodde att jag hade gjort ganska bra ifrån mig. Det kändes lite som att få underkänt på ett prov eller något. Så är det ju inte, jag är bara jättelöjlig just nu, men det är ändå så det känns.

    Så det blev lite deppigt. Nu är alltså långa lcd-perioden över och jag trodde jag skulle känna mig lite gladare än jag gör just nu. 


    Men han kan väl ändå inte vara seriös?? Du har ju gått ner över 1 kg i veckan i princip varje vecka sen start!! Det är jättemycket! Särskilt för någon som inte startar på typ 200kg. Menar du vägde 110kg från start, vet inte hur lång du är men det låter inte jättemycket i mina öron. Är han en proffesionellt utbildad dietist som är van att jobba med den metoden du följer och kvinnor som inte väger extremt mycket?

    0,5 kg i veckan är rekommenderat och inte ens det räknas väl som långsamt. Allt över 1 kg i veckan skulle jag kalla rasande takt! Tycker han låter helt koko! Ledsen att han fick dig att känna sådär. Du har gjort ett otroligt jobb, lyckats hålla samma diet så pass länge som du gjort och gått ner massa i vikt! I snabb takt enligt mig! Fortsätt kämpa, du är grym!
  • September1518
    Anonym (99.6) skrev 2021-08-05 12:32:43 följande:

    Grattis ni här ovan, starkt jobbat! :D

    Jag vägde 95.5 i morse så snart har jag nått mitt nästa mål på 95!


    Kuuul!! Sååå nära nu, kämpa på :D
  • September1518
    Anonym (Frun) skrev 2021-08-06 13:49:36 följande:

    Hej!

    Jag ligger på 67 kg, har tänkt att gå ner till 61-62kg för att känna mig mer bekväm i brudklänningen.

    Är ganska lat, försöker alltid börja dagen med en promenad på ca 6 km.

    Har ett schema med styrkeövningar som jag duktigt gjorde förra veckan, denna vecka har jag inte orkat alls.


    Då är det inte jättemycket att gå ner och kommer säkert gå snabbt! :D När är bröllopet?

    Vilken bra start på dagen, ger mycket bara det! Lyckas du få till det varje dag eller hur går det?

    Du har fortfarande 2,5 dag kvar av veckan så tycker du kör ett set ikväll och sen en dag till! :D
  • September1518
    Anonym (rita) skrev 2021-08-06 14:12:07 följande:
    Han är nog jättekunnig, tror jag. Men han var kanske inte så finkänslig i just den där stunden. Min gissning är att det är ett ganska oladdat ämne för honom. Att en del hade gått ner ännu snabbare på ett så litet kaloriintag och att det kanske då innebär att jag har en ganska långsam ämnesomsättning eller något sådant, och att han bara ville informera om det. Så en del av mig känner mig verkligen bara jättelöjlig. Men det är helt enkelt inte de orden man vill höra när man ätit så lite så länge utan att ens vara nära på att fuska. Då vill man ju ha en klapp på axeln och höra att det går bra för en. Hur som helst, jag får se till att skaka av mig deppigheten bara.

    Men tack för din reaktion. Det värmer. Min sambo gick också i taket när jag berättade det för honom, haha. Så ni är två om det. <3 
    Hm okej, men du har ju gått ner jättesnabbt och mycket! Förstår inte hur mycket mer någon som ligger på ungefär samma vikt som dig kan gå ner. Låter orimligt, och det brukar sakta av desto lägre man kommer i vikt. Du borde fråga honom så han får förklara mer ingående för dig vad han menade haha. Låter orimligt enligt mig! Tycker du ofta går ner sjukt mycket!

    I och för sig spelar det absolut ingen roll!! Du har verkligen gjort ditt absolut bästa och varit en kämpe, en riktig inspiration. Din kropp har gått ner i den takt den har kunnat så du ska vara riktigt stolt över dig själv :D

    Var du nöjd med resultatet innan du träffade honom förresten? För då tycker jag du ska vara det nu också!! Du har gjort ett grymt jobb och gått ner galet mycket! Det är fantastiskt bra! Hur långt har du kvar till mål nu? När du når dit spelar det ingen roll hur snabbt det gått, jäklar vad stolt du kommer vara :D
  • September1518
    Anonym (Stegräknaren) skrev 2021-08-06 17:16:31 följande:

    Gjort en vecka på jobbet. Misär.

    Måste jobba på måndag fast jag skulle ha semester nästa v. också. Misär.

    Längtar bara tills gymmet öppnar igen efter renovering 16 augusti så jag kan springa igen på mitt lilla hamsterband! Gråter


    Åh snart där! Kan du utegymma så länge? :) Eller köra hemmaövningar?
  • September1518

    Åh nej fy! Här går det inge bra hörni! Senaste veckorna har jag svepts iväg av sommarnjutningar. Det har varit fester och myskvällar och mycket mycket godis och mat!! Jag har fallit i gamla mönster och ätit så jag mått illa :(

    Idag låg vikten på 66 kg. Jag har alltså gått upp 0,8 kg sen förra veckan, förra veckan hade jag gått upp 0,5 kg. Så nu har jag bara 0,5 kg på två veckor att gå upp om jag ska hålla mig till planen på max 0,5 kg i snitt i veckan. Jag kommer köra fullständigt godisförbud! Helst vill jag börja nu men har några sista firanden nästa helg som kommer så kanske bara blir dumt att sluta för att börja och sen sluta igen... Blä känner mig stressad och orolig. Men tror att så fort jag slutat med allt det onyttiga kommer jag gå upp i en lagom takt.

  • September1518
    Anonym (Frun) skrev 2021-08-06 18:44:08 följande:
    Söndagar är alltid vila, ingen fysisk aktivitet då :)

    Nej jag är inte speciellt stor nu, så inte allt för mycket som ska till.

    Vi väntar på hindersprövningen som vi skickade in 15/7, har bokat tid 27 augusti och hoppas vi får tills dess.

    Men skatteverket har sagt att handläggningstid ligger mellan 8-12 veckor så de kan tyvärr bli senare.

    TACK för pepp, ska köra ett pass innan blivande maken kommer hem. :)
    Bra att ha en bestämd vilodag :) Ja riv av ett snabbt pass! Skönt efteråt!

    Några kilon bör du hinna ner tills dess om du verkligen vill! Hoppas ni hinner få till det datumet ni har bokat! Så mycket stress och nerver det där med bröllop haha, mycket som ligger i andras händer. Men träning, kost och vikt ligger bara på dig så det kan du fokusera på! :D
  • September1518
    Anonym (Frun) skrev 2021-08-06 18:53:56 följande:
    Haha ja fyy, får enorma känslor emellanåt, vågar knappt tänka på bröllopsdagen. Det enda som lugnar mig i tanken då är att jag får gifta mig med just Honom.
    Haha oj, är du stressad eller gillar du inte att stå inför folk (även om de är era nära och kära? Kommer säkert gå jättebra och bli en underbar dag! Som du säger blir du sen gift med honom, häftig känsla att bli gift tycker jag :D Vet att vissa säger att det känns ingen skillnad från innan. Men jag håller inte med, känns magiskt på något vis, särskilt i början. Jag hade helst velat gå ner ytterligare några kilon till min bröllopsdag men det blev inte så. Men jag kände mig ändå som vackrast i världen och när jag ser bilderna är jag så himla nöjd!
Svar på tråden Följas åt med vikt och träning fram till 1 okt ( forts. Midsommartråden)