Inlägg från: Kanelkringla |Visa alla inlägg
  • Kanelkringla

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Hej! Jag och min sambo försöker med skaffa barn! Har inga barn sedan tidigare. Vi började ha oskyddat sex förra månaden men blev inte gravid då. Den här månaden försökte vi pricka in vid ägglossning. Tog ett graviditetstest första gången idag men var negativt? min mens är beräknad på onsdag ????

    Kul att följas åt ????

  • Kanelkringla

    Hej! Jag och min sambo försöker med skaffa barn! Har inga barn sedan tidigare. Vi började ha oskyddat sex förra månaden men blev inte gravid då. Den här månaden försökte vi pricka in vid ägglossning. Tog ett graviditetstest första gången idag men var negativt? min mens är beräknad på onsdag !

    Kul att följas åt <3

  • Kanelkringla

    Bim imorgon! Negativt test idag så tror tyvärr inte det blev något den här gången! :( Tips på bra ägglossningstest? Jag har bara använt Natural Cycles!

  • Kanelkringla

    Hej på er! Jag fick troligtvis ingen ägglossning denna månaden. Testat med ägglossningstest som en galning och clearblue advanced men fick bara blinkande smiley! Hade inte heller ömma bröst som jag brukar ha vid äl. Nu testade jag ett ägglossningstest för skojs skull (testberoende) och det såg ut såhär! Kan de vara stegring på G? Eller kan det vara såhär starkt ändå även fast det inte är något på G?



    Jag fattar att testet är negativt:)

  • Kanelkringla

    När jag gjorde testet hade jag kissat typ 30 minuter tidigare så vet inte om det påverkade resultatet med kanske?:) tack för ditt svar <3

  • Kanelkringla
    Junii91 skrev 2021-12-21 16:26:41 följande:

    [quote=81551385][quote-nick]LJM91 skrev 2021-12-21 11:59:30 följande:[/quote-nick]

    Idag fick jag för första gången någonsin fast smiley på CB advanced ägglossningstest! Känns som en seger efter 15 dagar med blinkande smiley.. Nu hoppas jag bara att ägglossningen faktiskt kommer också, hoppas på temphöjning inom de närmsta dagarna.

    Vi hade ovanligt mycket sex förra veckan så hoppas bara att vi orkar ett par dagar till haha :)

    Men åhh så kul att höra!! :D Förstår du är överlycklig. Gläds med dig! Hoppas temphöjningen kommer, håller alla tummar för det! :)


    Grattis till fast smiley Håller tummarna att ägglossningen kommer för dig! <3Jag körde också med cb advanced denna månaden men fick också blinkande smiley hur länge som helst!! Då slutade jag testa. Inga utslag på andra ägglossningstest heller och inga ömma bröstvårtor som jag brukar få. Var sjukt deppig och stressad över det! Sen tänkte jag att äsch vad hjälper det att jag går här och deppar?? När jag slutade stressa så vips kom ömma bröst och ett positivt på ägglossningstest.. sjukt vad kroppen påverkas!
  • Kanelkringla
    Dalarna91 skrev 2021-12-25 16:28:15 följande:

    Julen har varit fin. min syster son är 7 månader, så har myst så mycket jag bara kunde. Men har känt i två dagar murring så man blev lite nedstämd då man är säker det inte gick denna gången heller.

    Ska ha BIM på måndag eller tisdag, så får se då om den kommer eller inte.


    Förstår känslan av att det inte gick denna gången heller.. man vågar inte intala sig något annat! Men jag håller tummarna!

    Jag har blivit sjukt illamående på morgonen nu i två dagar vilket jag princip aldrig är. Dock brukar väl aldrig illamående komma så tidigt? Har bim på onsdag. Troligtvis kommer illamåendet från mittt nya doftljus som jag har på nattduksbordet! Inte smart att ställa det där haha!
  • Kanelkringla

    Blev nog ingen graviditet den här månaden heller då jag varit sjuk i princip från ägglossning till snart bim. Var sjuk lördag till tisdag förra veckan i feber och förkylning. Negativt covidtest. Mådde bra onsdag till lördag sen igår skyhög feber och sängliggandes hela dagen. Idag mår jag bra förutom lite illamående och kaffet smakar beskt. Tror ni jag fått covid trots allt? Ska testa om mig imorgon. Hoppas ni andra har haft en bättre månad <3

  • Kanelkringla
    LillaSam skrev 2021-12-29 10:14:26 följande:

    Jag tror att jag fick ett positivt grav test imorse. Vågar knappt hoppas då vi fick till det väldigt dåligt och detta är första ägglossningen jag har på nästan ett år.

    Lite dåliga bilder men vad tror ni? Är det positivt?


    Åh det ser ju positivt ut!! Så kul grattis <3!

    Själv har jag bim idag, hade mensvärk imorse men mensen har inte kommit riktig ännu. Tror inte jag blev gravid eftersom jag varit så sjuk från äl-tills nu. Men vågar inte ta graviditetstest heller.. ger mig ångest att se negativt test så struntar i de, mensen kommer nog snart ändå!
  • Kanelkringla

    Hej vänner! Idag på bim +2 testade jag negativt och har fått lite bruna flytningar så mensen är på G. Den här månaden undrar jag om det inte blev något för att runt när ägget skulle fäst låg jag i nästan 40 graders feber. Hade liiiite hopp när mensen inte dök upp igår men cb digitalt stod det ej gravid! Bara bita ihop.. ni kanske diskuterat detta i tråden innan men har ngn av er testat rosenrot eller bidrottningsgele?? Gott nytt år på er <3 jag ska fira nyår med två gravida vänner.. känns lagom kul!

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?