Inlägg från: Pinkfloweer |Visa alla inlägg
  • Pinkfloweer

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Håller tummarna för er alla som väntar nu dessa dagar ! Och grattis dalarna91!! 

    Har inte skrivit på några dagar nu men har mått piss sista dagarna på primolut, tog sista tabletten i torsdags och idag började jag blöda så nu hoppas jag att jag kan få nån ägglossning efter detta, men min sambo ska iväg den helgen det förmodligen inträffar så allt hopp är på botten tyvärr just nu.

  • Pinkfloweer

    Hej alla det var ett tag sen nu. Har försökt lägga allt detta åt sidan faktiskt, fick iallafall denna månad tillslut positivt äl test dag 21 denna cykel och då hoppade jag över primolut nor denna månad...men nu sitter jag med pms från helvetet så det lilla lilla lilla minimala hoppet borta återigen , börjar bara bli så genuint himla trött på det här nu faktiskt. Fick ömma bröst redan 4 dagar efter trolig ägglossning dessutom. 

  • Pinkfloweer
    Sophiee92 skrev 2022-03-30 19:18:53 följande:
    Välkommen tillbaka Pinkfloweer. Tråkigt att höra att hoppet återigen har grusats :( känner igen mig så mycket efter alla dessa månader av försök... Tänker dock att dina PMS symtom och ömma bröst kan vara tecken på annat också så ta inte ut något i förskott! Vilket försök är ni på nu?

    Vi påbörjade faktiskt en fertilitetsutredning nu redan på försök 7, kände att jag var tvungen att få veta hur allt såg ut och till min glädje så verkar allt vara prima med mig så förhoppningsvis kan vi nu försök några gånger till innan ev IVF... 
    Tack! Detta blir vårt 8e försök...ja visst blir man trött på allt ! Jo samtidigt så känns det nästan omöjligt när pms började så tidigt igen...men men vi får se ...bim söndag eller måndag. Blir gärna överraskad men har inga större hopp. 

    Skönt allt var i sin ordning ! Hoppas ni lyckas snart med att plussa ! 
  • Pinkfloweer

    Bim dagen e här och allt e konstigt. Inga spottings överhuvudtaget denna gång, negativt gravtest och noll mens i sikte...sjukt störigt ! 

  • Pinkfloweer
    evelinagra1 skrev 2022-04-04 11:44:48 följande:
    4 dagar kvar till mens idag och känner mig så deppig för är nästan säker på att det inte tagit sig, jag har kort lutealfas så är bara på äl +8 idag..

    hur går det för er andra? 
    Förstår känslan helt! Jag fick min mens igår eftermiddag, hur trist det än är så gläds jag lite åt att det e första månaden på över ett år som jag inte har spottings innan mens!! :) hoppas din magkänsla säger fel så att du får ditt plus denna gång! 
  • Pinkfloweer

    Hej alla kämpar i denna tråd
    Jag vet inte om ni kommer ihåg men jag var aktiv i denna tråd förr, jag känner att jag gärna joinar igen, om jag får? 
    Har inte lyckats med ett enda plus sen jag gjorde uppehåll i gruppen. Nu försök 10, bim om 7 dagar. Har ju säkert inte hänt nåt denna gång heller men man hoppas ju likt förbannat endå och försöker känna efter minsta eventuella symtom som vanligt. 

  • Pinkfloweer
    LJM91 skrev 2022-07-06 23:25:40 följande:
    Välkommen tillbaka, klart vi minns dig! Eller jag gör i alla fall :P håller tummarna för att det blir ett plus för dig denna gången! Känner igen symtomletandet :)
    Tack snälla :) har faktiskt saknat att ventilera med er här, när man inte kan ventilera med sin omgivning på samma sätt heller förutom sambon. Jaa visst är det hopplöst hur man letar minsta möjliga tecken ! Hoppas det e din och allas tur här inne snart, av det jag hunnit läsa igenom har det varit tufft för er alla på olika sätt! Kämpa tjejer<3
  • Pinkfloweer
    Lägger till mig här också:

    BIM lista; 

    20/7 LJM91, sjunde försöket, första barnet
    9/7-12/7 dalarna91, 8e försöket, första barnet. Haft 1 tidigt mf och 1 ma. 

    23/7 evelinagra1 : 15e försöket första barnet

    13/7 Pinkfloweer, 10e försöket, andra barnet

  • Pinkfloweer

    Tack så mycket Dalarna och Sophiee ! Jag hoppas så för er denna månad att det tar sig! Men jag förstår också känsla i att tappa hopp, det känns som det aldrig riktigt ska ta slut det här. 
    Sophiee med mitt första barn tog det 4 aktiva försök/månader att bli gravid så tyvärr tänkte man ju nu inför försök till syskon att varför ska ta det vara problem nu när det gått smidigt innan, men där blev vi ju helt klart motbevisade...

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?