• Sophiee92

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Tack för era svar angående ägglossningstestet. Det är nog så som ni skriver att min lh ökning bara kom väldigt snabbt. Blev bara så fundersam för jag hade blinkande gubbe i 3 dagar förra månaden och trodde att det här testet alltid visade blinkande innan fast. Men kanske inte så ovanligt ändå som ni säger :)

    LJM, hur går det för dig? 

  • Sophiee92
    LJM91 skrev 2022-02-27 19:58:23 följande:

    Inga nyheter här, vet heller inte längre vad som är inbillning eller önsketänkande och vad som är riktiga känningar i kroppen haha.. Tycker jag är ovanligt känslig för dofter idag, allt som har luktat gott har jag liksom velat inhalera långt ner i lungorna. Kan ju lika bra vara inbillning dock. Brösten ömmar fortfarande inte men tycker att molvärken tilltar lite emellanåt, vilket för min del tyder på att mensen är på ingång. Har fortfarande inte vågat titta på toalettpappret, men inga fläckar i trosorna haha. Såhär olidligt nervös har jag nog inte varit förrän denna cykeln..


    Nej men visst, svårt att separera på önsketänkande, symptom på pms och riktiga graviditets symptom ibland. Man vill ju tänka positivt samtidigt som man inte vill få upp falska förhoppningarna. Men låter ju väldigt positivt med känslighet för dofter och molvärk, är så många som beskriver dom symptomen innan dom plussar. Håller alla tummarna jag kan för dig!

    Iom min ?fasta gubbe? imorse så hade vi sex nu ikväll. Bestämt mig för att det för räcka för den här månaden så får det bli som det blir. Blev så otroligt ledsen förra försöket när det inte tog och jag kände att jag verkligen hade ?givit allt?...! Känns ganska skönt att släppa pressen om än så bara för den här månaden :)
  • Sophiee92
    LJM91 skrev 2022-02-27 21:14:46 följande:
    Tack för peppen! Håller tummarna för dig också, nu är ju spermierna på plats inför ägglossningen :)
    Tack! Ja hehe exakt :))
  • Sophiee92
    Pinkfloweer skrev 2022-02-27 22:19:35 följande:

    Håller tummarna för er alla som väntar nu dessa dagar ! Och grattis dalarna91!! 

    Har inte skrivit på några dagar nu men har mått piss sista dagarna på primolut, tog sista tabletten i torsdags och idag började jag blöda så nu hoppas jag att jag kan få nån ägglossning efter detta, men min sambo ska iväg den helgen det förmodligen inträffar så allt hopp är på botten tyvärr just nu.


    Förstår att det känns tungt just nu :(... Skönt att du iaf är klar med primoluten nu, även om man förstås hade velat få till ett försök kommande äl. Ni hinner inte ha sex på fredagen så lär det väl finnas någon chans iaf? 
  • Sophiee92
    Värphönan skrev 2022-02-27 22:23:20 följande:
    När jag började testa för nära inpå äl så fick jag aldrig blinkande gubbe utan gick från ring ena dagen till fast nästa :) Jag blev gravid så det funkade!
    Aha okej :D låter ju lovande!!! 
  • Sophiee92
    Chilins skrev 2022-02-28 06:35:14 följande:

    Vågar vara försiktigt positiv :) två positiva graviditetstest nu innan BIM! Nu håller jag alla tummar jag har att det här ägget fäster på rätt ställe (fick utomkvedshavandeskap sist). Fyra försök efter operationen då en äggledare opererades bort verkar det ha tagit sig :) så tacksam och lättad. har varit så orolig att det kanske inte skulle gå fler gånger 


    Åh grattis till ditt tidiga pluss Chilins! Håller tummarna att  allt går bra
  • Sophiee92
    LJM91 skrev 2022-03-01 10:34:07 följande:

    BIM var antingen i söndags eller idag, beroende på vilken dag jag ägglossade. Brösten ömmar inte dock är bröstvårtorna lite känsliga, ingen direkt mensvärk mer än den svaga molvärken som gör sig påmind lite då och då, och jag har känt ett svagt illamående vissa stunder sen i söndags. Vågar fortfarande varken titta på toalettpappret av rädsla att se blod, vågar inte heller göra ett test. Måste ju göra det ena eller det andra så småningom, men än så länge känns det lite skönt att sväva i ovisshet. Fallet kommer bli hårt om mensen kommer eller om jag testar och det är negativt..


    Förstår att det kan kännas skönare att sväva i ovissheten en stund till, även om man förstås är väldigt nyfiken också på om det tagit sig. Låter hur som helst hoppfullt att mensen inte kommit än :) håller tummarna!
  • Sophiee92
    evelinagra1 skrev 2022-03-01 17:50:59 följande:
    Gick in på NC appen och såg att den ändrat ägglossningen till på söndagen.. jag bröt ihop totalt för vi hade sex på torsdagen och fredagen bara så nu känns det helt körtGråter
    Kört är det verkligen inte! Ni hade ju sex både torsdag och fredag vilket är "fertila" dagar i relation till ÄL :) fredagen måste du även ha haft "högst fertilitet" väl? 
  • Sophiee92
    LJM91 skrev 2022-03-02 07:25:58 följande:
    Ligger kvar i sängen och mår illa just nu, har mensen inte kommit imorgon gör jag ett test. Blir nervös bara av tanken haha..
    Så spännande LJM! 
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?